Tobias Bemarre

Tobias Bemarre

Tobias Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje

Tobias Bemarre har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Tobias Bemarre har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Bemarre har haft 61 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

108 omdömen om Tobias Bemarre

Sedan starten hos Reco 2023
Barjas A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Centrala Södertälje

En fantastisk mäklare som hjälper till från start till slut. Tobias finns alltid tillgänglig för frågor och gör allt helhjärtat. Tobias lyssnar också på en och förklarar alla steg ordentligt.

Ano N
Centrala Södertälje

På ett mycket trevligt och professionellt sätt har Tobias bemött oss säljare. Han har varit i ständig kontakt med oss och varit ytterst lyhörd och hjälpsam till alla önskemål vi har haft. Han ger även sin professionella åsikt kring försäljningen, vilket han har stor erfarenhet av. Tobias är en topp-mäklare helt klar!! Rekommenderar att välja honom starkt!

Rami S
Ritorp

Var jätte bra mot oss och stressade inte

Ahlem Bent Taieb F
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Gnesta/centralt

Jag känne inte Tobias innan tills jag tog kontakt med Fastighetsbyrån och han kontaktade mig direkt.

John H
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Gnesta/centralt

Såg till att både säljare och köpare blev nöjda och försökte hitta lösningar.

Josef H
Skrev om Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje

En professionell och väldigt trevlig mäklare!

Lisa A
Skrev om Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje

Duktig, tydlig och professionell!

Anna L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Gnesta/centralt

Seriös, trevlig och kunnig mäklare.

Taiwo A
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Bemarre en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Glasberga Sjöstad

Han är jätte trevlig och fantastiskt mäklaren

Jörgen G
Mölnbo

Jättebra kille, ödmjuk och fin, lyssnar folk osv. Minus att han inte visste vilket värmesystem som används och att han inte visade att det fanns ett förråd. Men det gjorde inte att jag såklart gick vidare med affären och som helhet så var Tobias en väldigt trevlig person! Jörgen