Väldigt trevlig och professionell, tydlig och förtroendeingivande. Visade på hög kompetens och kunskap inom sitt yrke, fick mig att känna mig trygg.
Hanna Palmgren
Hanna Palmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund
.Hanna Palmgren har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Hanna Palmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Palmgren har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
87 omdömen om Hanna Palmgren
Supersäljare,alltid på hugget trots många bollar i luften! Återkopplade snabbt när man hade frågor... Väldigt nöjd... Det läggs nog ner rätt mycket jobb oxå bakom kulisserna som vi inte ser,för att allt skall funka! Toppen Hanna! :)
Proffesionell, kunnig och ett trevligt bemötande. Återkoppling och dialog under försäljningsprocessen. Jag kan varmt rekommendera Hanna.
Bra samarbete. Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Hjälpsam
Fick en snabb kontakt med Hanna och hade ett bra första möte där hon fick förtroendet att sälja mitt hus där och då. Hon har skött det över förväntan! Snabb, smidig och proffsig! Hon har absolut min recommendation!
Otroligt engagerad, trevlig och har en härlig energi.
Hanna är väldigt förtroendeingivande och enkel att ha att göra med. Alltid hjälpsam och tillgänglig och dessutom väldigt glad och trevlig.
Hanna är snabb, korrekt, professionell och fantastiskt trevlig.
Trevlig och proffsig! Kan varmt rekommendera.