Joakim Stenbom

Joakim Stenbom

Joakim Stenbom är mäklare på Fastighetsbyrån Stenungsund

Joakim Stenbom har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Joakim Stenbom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Stenbom har haft 26 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

168 omdömen om Joakim Stenbom

Sedan starten hos Reco 2017
Lars Gunnar V
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Ödsmål

Då min försäljning ännu inte är klar avvaktar jag med betyg. Tillträde och slutavräkning 28 februari 2025. Hittills har allt fungerat utmärkt.

Hans B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Ödsmål

Tydligt och noggrant föklat vi kontrakt skymning, ger ett mycket bra förtroende när vi pratat med Joakim.

Johanna A
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Stora Askerön

Joakim kändes väldigt erfaren och trevlig, som fick oss att känna oss väldigt trygga i husköpet. Joakim var väldigt behjälplig med alla våra frågor. Väldigt tacksam också för hur Joakim förklarade allting så noggrant till oss vid kontraktskrivandet.

Joakim I
Stora Askerön

Proffsigt och härligt bemötande.

Anna Maria H
Stora Askerön

En effektiv, noggrann och tydlig mäklare som vi kände stort förtroende för, både som köpare och säljare.

Nathalie S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Stenbom en del av Fastighetsbyrån Stenungsund
Ucklum

Kunnig och tillitsfull. Fick sålt lägenheten även under dåliga tider

Camilla H
Jörlanda

Väldigt proffsig, påläst och tillgänglig.

Leif Christer K
Jörlanda

Kunnig och erfaren, lugnt och sansat bemötande både mot oss säljare och köpare.

Ulla Margareta K
Jörlanda

Kunnig, lugn och trevlig som lotsade oss väl genom hela processen.

Frida O
Stenungsund - Tätort

Väldigt bra bemött, återkopplar snabbt och var lättillgänglig. Haft Joakim som mäklare tidigare och hade valt han igen.