Annica Svanberg

Annica Svanberg

Annica Svanberg är mäklare på Fastighetsbyrån Tanum

Annica Svanberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-10. Annica Svanberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.7. Annica Svanberg har haft 17 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-10

11 omdömen om Annica Svanberg

Sedan starten hos Reco 2024
Nina S
Bullaren

Trygg och ordningsam mäklare med stort hjärta. Rekommenderas varmt!

Daniel N
Bullaren

En väl skött Affär från visning till tillträde.

Marianne M
Bullaren

Annica levererade ett perfekt arbete och jag kommer att rekommendera henne.Tack Annica!

Tobias B
Tanums Kommun

Mycket bra bemötande. Både proffesionellt och trevligt, även behaglig som person. Hon kunde inte svara på alla våra frågor men tog snabbt reda på svar eller återkopplade snabbt. Annica var även lätt att nå per tel/sms. De förväntningar vi har på en mäklare är att även om han/hon inte har svar på frågan direkt försöker få fram ett svar/besked och det gör Annica. Hon är heller inte för ”på” eller ointresserad utan har en bra känsla för kommunikation. Annica inger förtroende. Hon är inte den stereotypa mäklaren, det uppskattar vi.

Ann-Cathrin B
Tanums Kommun

Bra bemötande, glad trevlig. Svarade på frågor och kunde hon inte svaret tog hon snabbt reda på det vilket vi uppskattade särskilt. Hade lägre förväntningar, inte haft jättebra erfarenhet av mäklare tidigare vare sig personligen eller i vänkretsen. Upplevde hemma som seriös och genuin.

Fanny S
Tanumshede

Ödmjuk, kunnig, trevlig. Intresserad och följer upp. Helt enkelt en bra mäklare.

Ted L
Rabbalshede

Mycket engagerad och trevlig mäklare.

Ann-Louise G
Bullaren

Fungerat bra. Husförsäljningen gick på 3 veckor. Vi har hela tiden blivit informerade

Sali K
Tanumshede

En snäll och trevligt person som är affär orienterad och hjälsam.

Maria J
Tanumshede

Jag är så nöjd med den service jag fick från min mäklare.