Vi är supernöjda med Carl! Han har varit hjälpsam hela vägen, han är väldigt proffsig och duktig! Kommer rekommendera Carl till dem jag känner.
Carl Börjesson
Carl Börjesson är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn
.Carl Börjesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Carl Börjesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 55 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl Börjesson har haft 18 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
55 omdömen om Carl Börjesson
Trevlig, tillmötesgående men framför allt engagerad i affären.
Trevlig bemötande bra samarbete och god kunskap
Trevlig Tillmötesgående Kunnig mäklare som jag Varmt rekommenderar/Ulla
Jag köpte en bostad med Carl som mäklare, och är supernöjd på alla sätt. Han är kunnig, proffsig och lätt att prata med. Jag tror inte affären hade gått så pass smidigt och bra med en annan mäklare, så Carl rekommenderas mkt varmt!
Tillgänglig. Jag sade till Carl, att det jag uppskattar mest hos en mäklare är tillgänglighet. Carl har alltid snabbt svarat på alla telefonsamtal. snabbt gett besked om nya händelser. Bra dialog. Jag är mycket nöjd med den dialog vi haft. Carl har ryggrad. Ibland har jag haft yviga funderingar, förslag. Då har Carl besvarat och argumenterat för sin linje på ett klokt sätt. Uthållig. Vi har haft en ganska utdragen, svår säljprocess som Carl genomfört till min belåtenhet.
Trevlig och tydlig. Sakkunnig på Orust.
Mkt gott bemötande, alltid glad och tillmötesgående, tog sig tid att besvara frågor mm. Allt gick smidigt och snabbt, bra tillbakakoppling vid frågor via Mail och sms. Lycka till!
Trevligt och genuint bemötande. Mycket professionell men också personlig. Tydlig, kunnig och enkel att diskutera/bolla med. Som köpare kände vi oss väldigt trygga med Carl, det gjorde affären möjlig och väldigt rolig att genomföra.
Mycket bra och uppfyllde mina förväntningar till 100 procent