Carl har varit tydlig, informativ och snabb på att svara under hela processen. Dessutom glad och vänlig! Hans sätt bidrog till att vi som köpare kände oss trygga och säkra på objektet.
Carl Börjesson
Carl Börjesson är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn
.Carl Börjesson har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Carl Börjesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl Börjesson har haft 21 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
61 omdömen om Carl Börjesson
Avslappnad och proffsig. Tydlig och kompetent. Carl är en mäklare som skiljer ut sig från mängden på ett positivt sätt. Naturligt social och med grundad personlighet samt stort kunnande, gjorde han vårt köp till en okomplicerad och smidig upplevelse!
Kände mig trygg och kände att Carl hade allt under kontroll. Hade en mäklare innan där tilliten var noll. Kalle levererade vad han lovade. Han var korrekt, vänlig men också bestämd med vad han rekommenderade. Duktig säljare som jag verkligen rekommenderar till andra.
Har haft med Carl att göra på två olika objekt och det var samma professionalism på båda. Öppet ärlig och försöker inte dölja något. Vänlig, trevlig och ett lugn som gör att det inte känns stressat, utan man får tid att tänka efter och fråga de frågor man har.
Carl var lugn och sansad, mycket informativ gällande lgh och köpet. Kändes tryggt Jag är mycket nöjd med bemötande och service jag fick av Carl.
Mycket bra support och vägledning genom hela säljprocessen.
Vi är supernöjda med Carl! Han har varit hjälpsam hela vägen, han är väldigt proffsig och duktig! Kommer rekommendera Carl till dem jag känner.
Trevlig, tillmötesgående men framför allt engagerad i affären.
Trevlig bemötande bra samarbete och god kunskap
Trevlig Tillmötesgående Kunnig mäklare som jag Varmt rekommenderar/Ulla