Trevlig snabb kunnig ………………………
Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 239 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 84 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
239 omdömen om Johan Karlsson
Johan är väldigt glad och positiv, ger ett jättebra intryck! Johan gjorde ett fantastiskt jobb med att få mitt hus sålt, jag är väldigt nöjd med att jag valde honom som mäklare!
toppen som förväntat allt gick smertfritt
Trevlig, proffsig & enkel att ha med att göra! Rekommenderar varmt Johan som mäklare 😊
Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig.
Vi är otroligt tacksamma för att Johan verkligen har gjort allt för att hjälpa oss hitta vårt nya hem. Han har varit tålmodig, engagerad och aldrig gett upp – trots att vi själva nästan gjorde det. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare som verkligen bryr sig!.
Han hittade köpare så jag inte behövde visning. Det var hans uppdrag.
Trevligt bemötande, lösningsfokuserad och hjälpsam.
Bra, tog alltid telefon. Höga, det var som vi tänkte oss.' Som en mäklare ska vara, kort och svarar på frågor, fick svar på frågor senare efter att han hade kollat upp, väldigt bra. Totalt sätt en trevlig och bra mäklare.
Trygg och kunnig, riktigt bra och proffsigt bemötande. Kunde inte vara bättre Så tacksam för hans insats.