Proffsigt bemötande och mycket lösningsorienterad. Visar stor vilja att driva igenom affären.
Johan Karlsson
Johan Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tranemo
.Johan Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 4.6. Johan Karlsson har haft 79 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
221 omdömen om Johan Karlsson
Fantastiskt bra duktig och lätt att arbeta med 0
Trevligt och proffesionellt bemötande . Fick många olika tips på möjligt boende . Rune Henningsson
Mäklaren har varit tydlig och vi har varit informerade i allt. Vi känner att vi har blivit lyssnade på.
Bra, vänligt och respektfullt. Helt ärligt hade vi hört ett dåligt rykte.. Men med våra egna erfarenheter efter kontakt upplevde vi honom som tydlig, vänlig, respektfull och bra.
Johan Karlsson är en engagerad, kunnig och driven person som alltid sätter kundens behov först. Med stor erfarenhet, lyhördhet och expertis skapar hen trygghet genom hela försäljningsprocessen. Alltid professionell och målmedveten.
Bemötanden från Johan var bra. Han kom, värderade huset och gjorde allt för att få det sålt till ett rimligt pris. Vi är nöjda med hur snabbt och smidigt vi till slut fick sålt huset
Välbemötande och hjälpsam, fixade så vi fick huset vi ville ha. Vi är mer än nöjda och han kommer att få sälja vår nuvarande fastighet, viljet vi vet att han kommer utföra utmärkt.
Vi blev bemötta väldigt bra av mäklaren och han visste vad vi ville ha för slags hus och till slut hittade han det till oss. Så vi är väldigt möjda
Johan gör sitt jobb på allra bästa sätt och är enormt trevlig och hjälp sam