Anton Rydqvist

Anton Rydqvist

Anton Rydqvist är mäklare på Fastighetsbyrån Vänersborg

Anton Rydqvist har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Anton Rydqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Rydqvist har haft 44 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

46 omdömen om Anton Rydqvist

Sedan starten hos Reco 2023
Sofia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Rydqvist en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Nordstan

Hjälpsam, tydlig och förtroendeingivande. Snabb i kontakter, rak och tydlig i kommunikationen, allt var bra.

Nasip D
Frändefors

Jag hade en mycket positiv upplevelse med Anton Rydqvist på Fastighetsbyrån Vänersborg vid köpet av min bostad på Stenhuggaregatan 4. Från första mötet blev jag bemött med professionalism och engagemang. Anton var lyhörd för mina önskemål och förväntningar, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Han tog sig tid att förklara varje steg, vilket var ovärderligt för mig som förstahandsköpare. Anton levde verkligen upp till mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav mig tydlig...

Sami F
Brålanda

Det gick jättebra av Anton Rydqvist

Tom E
Centralt

Jätte trevligt och bra bemötande

Elisabeth S
Takan

Trevligt bemötande, fick svar på mina frågor och han var behjälplig med snabba svar via Mail också. Klar och tydlig.

Rune L
Takan

Kan inte ha varit bättre. Tummen upp.

Monica R
Korseberg

Lite trögt med återkoppling, ficka hela tiden själv höra av mig. Men en trevlig ung man som var saklig och tydlig när vi väl hade kontakt. Det går ju att återkoppla också ett; -har inte hunnit, men kontaktar er ”typ” måndag… Då vet man, och känner sig mött och hörd.

Hava A
Mariedal

Väldigt duktig mäklare som är profionelt och trevlig!

Malin J
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Rydqvist en del av Fastighetsbyrån Vänersborg

Proffsig mäklare. Inlyssnande. Lätt att kommunicera med. Kan varmt rekommendera Anton. // Malin

Annelie Margitta S
Vänersnäs

Jag blev bemött på ett bra sätt. Däremot så kändes Anton lite oförberedd flera gånger. Informationen stämde inte helt på projektet. Stod att det var Pantbrev vilket var förbryllande och det var fel. Vi kom överens efter vi skrev att Anton skulle kolla med säljarna vad de hade för bank eftersom vi då kunde sköta betalningen själva. Det skulle varit gjort redan dagen efter vi skrev men det gjordes aldrig. Fick påminna och sedan kontaktade jag säljarna själv. Dokumenten var inte helt klara när vi kom igår, det saknades tillägg...