Fastighetsbyrån Vänersborg

• BadgeTenYears
1 245
4.8
Ring 0521-610 00 Dela

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Vänersborg. Vi finns här för dig som funderar på att byta bostad. Vi har funnits i Vänersborg i över 50 år och nöjda kunder är det viktigaste för oss. På Fastighetsbyråns kontor i Vänersborg är vi fem mäklare och en mäklarassistent. Tack vare vårt stora driv, erfarenhet, lokalkännedom...

1245 omdömen om Fastighetsbyrån Vänersborg

Sedan starten hos Reco 2013

Betty Hauge T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Rundberg en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Korseberg

Hade inte så mycket kontakt med henne.

Anne L
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Sjöström en del av Fastighetsbyrån Vänersborg

Johanna träffade vi första gången när vi köpte en lgh 2014. Nu 2024 när vi skulle sälja vårt torp var det självklart att kontakta henne. Hon har gjort oss otroligt nöjda, fint bemötande, lyhörd och proffsig. Man känner sig så väl omhändertagen. Vi har älskat vårt torp och köparna känns perfekta. Tack Johanna!

Emelie D
Brålanda

Skicklig, tillmötesgående och lättsam.

Jonatan L
Brålanda

Varmt bemötande och transparent och tydlig kommunikation. Vi kände att vi fick svar på de frågor vi hade utan att för den sakens skull känna oss pressade eller få höra för mycket säljsnack. Väldigt smidig affär, från första kontakt till kontraktsskrivning!

Kristofer P
Korseberg

Trevlig, tillmötesgående, bra kommunikation, kunnig på sitt område, lätt att få kontakt med, ger bra och saklig information - kanon på alla sätt!

Malin S
Köpte sitt hus med hjälp av

Lätt att få kontakt med och snabb återkoppling. Trevligt och proffesionellt bemötande. Kände att han var väldigt tydlig med information kring fastigheten vi köpte. Upplevde honom som rak och ärlig.

John Evert A
Sålde sitt hus med hjälp av

Patrik fick oss att känna oss trygga i vad allt som hände i hela processen vid försäljningen av mitt landställe. Mycket ödmjuk och professionell.

Sofia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Rydqvist en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Nordstan

Hjälpsam, tydlig och förtroendeingivande. Snabb i kontakter, rak och tydlig i kommunikationen, allt var bra.

Linnea A
Blåsut

Tycker att vi har blivit väldigt bra bemött av Patrik Hansson. Han har svarat på frågor och vart väldigt tillmötesgående, även väldigt tydlig. Vi är nöjda med Patrik!

Jerry J
Blåsut

Väldigt kunnig mäklare, tydlig och lugn det gav oss ett stort förtroende. Köpet har gått väldigt smidigt till, och Kan rekommendera Patrik varmt.

Maria J
Korseberg

Lugn och pålitlig Återkopplade snabbt och vi fick all information vi behövde direkt

Dick K
Kassaretorpet

Frida är noggrann, korrekt, lyhörd och alltid med ett behagligt och vänligt bemötande. Rekommenderas varmt.

Nasip D
Frändefors

Jag hade en mycket positiv upplevelse med Anton Rydqvist på Fastighetsbyrån Vänersborg vid köpet av min bostad på Stenhuggaregatan 4. Från första mötet blev jag bemött med professionalism och engagemang. Anton var lyhörd för mina önskemål och förväntningar, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Han tog sig tid att förklara varje steg, vilket var ovärderligt för mig som förstahandsköpare. Anton levde verkligen upp till mina förväntningar. Han var alltid tillgänglig för frågor och gav mig tydlig...

Lars K
Korseberg

Inget att klaga på! Bra service och info, saklig, tillgänglig.

Miriam M
Korseberg

Frida är mycket proffsig! Det känns väldigt bra efter våra kontakter med henne. Vi känner att hon gör det allra bästa för oss. Vi är trygga med henne!

Lars-erik M
Korseberg

Mycket trevligt bemötande och motsvarade helt våra förväntningar vid fysiskt möte och telefonkontakter. Vi är mycket nöjda med Frida ! Mvh Lars-Erik o Miriam Mattsson

Sami F

Det gick jättebra av Anton Rydqvist

Tom E
Centralt

Jätte trevligt och bra bemötande

Gunilla B
Nordstan

Helt ok i mötet och mycket information på ett ett bra sätt och trevligt bemötande

Johannes B
Köpte sitt hus med hjälp av Frida Rundberg en del av Fastighetsbyrån Vänersborg

Väldigt bra bemötande, stort engagemang och snabb återkoppling vid frågor. Rekommenderas 👍

Elisabet E
Nordstan

Hitintills har hon varit mycket bar. Då affären inte är avslutad kan jag inte ge ett totalt omdöme.

Jonas G
Blåsut

Mycket proffsig och tålmodig. Upträdde proffsigt i alla läge.

Lars B
Ekudden

Frida har gett mig en känsla av att ta ansvaret för att sälja mitt objekt, som dragit ut på tiden givet marknadssituation, utan att jag känt att hon minskat sitt engagemang i affären.

Line H

Trevlig och hjälpsam vid vårt husköp! Rekommenderar varmt ☺️

Timo K
Rörvik

Vänlig, lyssnar och ger svar på våra frågor. Hon sökte vår husaffär exceptionellt bra.

Elisabeth S
Takan

Trevligt bemötande, fick svar på mina frågor och han var behjälplig med snabba svar via Mail också. Klar och tydlig.

Rune L
Takan

Kan inte ha varit bättre. Tummen upp.

Börje Ragnar E
Frändefors

Ett bra stöd vid husförsäljning. Trevlig och kunnig. Kan rekommenderas.

Monica R
Korseberg

Lite trögt med återkoppling, ficka hela tiden själv höra av mig. Men en trevlig ung man som var saklig och tydlig när vi väl hade kontakt. Det går ju att återkoppla också ett; -har inte hunnit, men kontaktar er ”typ” måndag… Då vet man, och känner sig mött och hörd.

Hava A
Mariedal

Väldigt duktig mäklare som är profionelt och trevlig!

Dan S
Brålanda

Noggrann, hjälpsam och professionell. En person som ger det där lilla extra.

Christina A
Vargön

Jag har stött på väldigt många mäklare genom åren, men Frida Rundberg slår alla rekord i positiv bemärkelse ❤️. Hon är toppklass 🤩, mycket engagerad och sätter sig verkligen in i objektet. Väldigt tillmötesgående och trevlig. Hon är en 10-poängare 🤩

Malin J
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Rydqvist en del av Fastighetsbyrån Vänersborg

Proffsig mäklare. Inlyssnande. Lätt att kommunicera med. Kan varmt rekommendera Anton. // Malin

Annelie Margitta S
Vänersnäs

Jag blev bemött på ett bra sätt. Däremot så kändes Anton lite oförberedd flera gånger. Informationen stämde inte helt på projektet. Stod att det var Pantbrev vilket var förbryllande och det var fel. Vi kom överens efter vi skrev att Anton skulle kolla med säljarna vad de hade för bank eftersom vi då kunde sköta betalningen själva. Det skulle varit gjort redan dagen efter vi skrev men det gjordes aldrig. Fick påminna och sedan kontaktade jag säljarna själv. Dokumenten var inte helt klara när vi kom igår, det saknades tillägg...

Sofia S
Korseberg

Jag fick bra bemötande .Han verkade vara kunnig och pålitlig

Zbigniew S
Vänersnäs

En driven person med ett stort engagemang.

Bo H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Rydqvist en del av Fastighetsbyrån Vänersborg

Lätt att nå honom Pålitlig Hjälpsam Trevlig

Anders G
Vänersnäs

Saklig,bra återkoppling,kunnig inom sitt område,ger aldrig upp

Reidar G
Brålanda

Patrik är en kunnig o trevlig mäklare o ordnade köp o skrivning av avtale mm smidigt Rekommenderas MVH Reidar Gustafsson

Alexandra B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Rundberg en del av Fastighetsbyrån Vänersborg
Nordstan

Toppenservice och alltid nära till hands vid eventuella frågor!

Gull-Britt D
Vargön

Hon är iugn och trygg och mycket kunnig. En mäklare som man kan rekommendera.

Stefan G
Vargön

Noggrann, mån om att jag som oerfaren kund har/får koll på läget. Metodisk. Rekommenderar henne till andra!

Anders L
Mariedal

Min beskrivning av mötet med Frida är: - .kunnig - tillmötesgående - saklig - förstående - hjälpsam - empatisk Med andra ord stor proffession i sitt yrke och som person. Jag känner mig trygg i köpet av Trollvägen 32.

Lori-Ann L
Mariedal

Hjälpsam. Bra och snabbt svar på våra frågor innan och efter visning. Tydlig information när vi gick igenom alla handlingar.

Casper B
Torpa

Mycket bra bemötande, proffsigt och lugn. Hade rätt höga förväntningar men med hänsyn till marknaden och placeringen på vårat boende så gick försäljningen bra och ett acceptabelt bud kom. Vidare efter det gick saker smidigt och kände verkligen hur han la ner tid på oss för att få allt löst och fixat i det tidsplanen vi behövde. Mycket tacksam.

Kristina F
Centralt

Hjälpsam. Trevligt bemötande.

Morgan Z
Frändefors

Anton är trevlig, lugn och sansad. Gör inget förhastat. Han gör allt lugnt och professionellt. Håller alla inblandade parter uppdaterade på ett lugnt och korrekt sätt.

Leif L
Fridhem

Jag har alltid blivit bemött av Patrik på ett mycket trevligt och förtroendegivande sätt. Han har visat stor kunskap om fastighetsförsäljning vilket har lett till att försäljningen har löp på problemfritt både för mig som säljare och för köparna av fastigheten. Patrik har uppfyllt mina förväntningar fullt ut. Sammanfattningsvis vill jag säga att Patrik enligt min uppfattning är en mycket kompetent, skicklig och trevlig mäklare som alltid ställer upp för sina kunder.

Johan G
Mariero

Allt gick snabbt och smidigt, toppen mäklare!!!

Annika E
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Tenggrenstorp

Trevligt bemötande, har hållit oss informerade., kännts tryggt.