Ida Lindgren

Ida Lindgren

Ida Lindgren är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Ida Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Ida Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.7. Ida Lindgren har haft 25 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

20 omdömen om Ida Lindgren

Sedan starten hos Reco 2023
Andreas H
Gustavsberg

Väldigt kompetent och trevligt bemötande. Rekommenderas!

Karin Maria M
Gustavsberg

Från första möte, som stöd under processen och till kontraktsskrivning, proffsig, varm och trevlig! Rekommenderar Ida varmt!

Suzanne A
Gustavsberg Porslinskvarteren

Ida var fantastisk på att möta ev problem visa på olika vinklar. Kommer starkt rekommendera henne till mina vänner. Lägenheten blev såld efter ca 1v jag kan inte säga att det var rusning endast 1 som visade intresse. Ida var guld värd för mig. Tack Ida för all hjälp och att du tänkte på mig med skymnings bilderna. Jag hade en annan mäklare innan där hände det ingenting på flera månader. Hörde inte av sig på något sätt. Av Ida fick jag info hela tiden hon är BÄST

Tore Christer A
Ingarö Skälsmara

Väldigt nöjd Helproffsigt skött. Bra kommunikation. Rekommenderar gärna Ida till vänner

Thore Anders Lennart A
Mörtnäs

Enkel, påläst snabb på återkoppling

Anders P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Centrum

Hej, vi tycker att Ida var mycket hjälpsam och trevlig under hela processen, allt gick smidigt och vi fick snabba tydliga svar vid frågor. Då Ida höll ett lugn och proffesionellt uppförande under hela processen blev ett stort beslut tryggt att ta.

Marco S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Lugnet

Super trevlig, professionell, 120% engagerad, jag är jätte nöjd. Stort tack

Maja M
Gustavsberg Lugnet

Engagerad, positiv, informativ, inkännande och pushig, till rätt nivå. En bra bollplank.

Emilia R
Gustavsberg Hästhagen

Vi vill verkligen rekommendera Ida som mäklare! Från första mötet kände vi direkt att vi var i trygga händer. Ida är en otroligt härlig och genuin person som alltid bemött oss med värme och förståelse. Hon har funnits där under hela processen, varit tålmodig och svarat på alla våra frågor, vilket gjorde att vi alltid kände oss trygga. Hennes professionalism och engagemang är imponerande, och hon gjorde försäljningen både smidig och framgångsrik. Vi är så nöjda med allt och är tacksamma för det fantastiska stöd vi fått....

Elisabet D
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Vindö Aborrkroken

Fin respons på frågor och tillmötesgående handläggning , snabbt svar!