Sebastian Gardell

Sebastian Gardell

Sebastian Gardell är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Sebastian Gardell har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Sebastian Gardell har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebastian Gardell har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

33 omdömen om Sebastian Gardell

Sedan starten hos Reco 2023
Susann Birgitta Carola U
Didriksdal - Fågelbrolandet

Han verkligen gör sitt jobb med stort intresse. Kan varmt rekommendera Sebastian

Adam K
Hemmesta

Sebastien gav oss ett professionellt bemötande och hjälpte oss tryggt och smidigt genom hela budning och affär. Rekommenderar honom starkt

Frida Josefin W
Ingarö Brunn

Vi bytte mäklare under vår försäljning och har fått erfara när det inte fungerar så bra. Vi blev rekommenderade Sebastian istället och kände direkt att det fanns ett helt annat driv och energi i hans sätt att arbeta. Han är pålitlig och trygg och trots att vi nu bara hade 1,5 månad på oss att ta nya bilder, lägga upp på Hemnet igen och sälja vårt hus, så fanns det hela tiden en känsla av att han kommer att ro detta i hamn. Sebastian är effektiv och finns alltid där till hands. Med hans lugn och närvaro i hela processen...

Kinga J
Ingarö Brunn

Vi är mycket nöjda med Sebastian som var fastighetsmäklare till huset som vi har köpt. Han var professionell och fokuserad på att få affären i hamn. Tack vare hans kunskap och problemlösningsförmåga gick försäljningsprocessen smidigt. Vi rekommenderar Sebastian till alla som letar efter en pålitlig mäklare!

Lars J
Fagerdala

Trevligt bemötande, förklarade utmärkt hur försäljningen går till, lätt att få kontakt med vid frågor. Upplevde honom alltid som tillgänglig vilket kändes tryggt.

Olof Johan Ragnar H
Djurö | Vindö

Sebastian var vänlig och stannade kvar, då vi kom sent till visning, och var sedan snabb att knyta köpet. Trevlig och personlig. Rekommenderas.

John Olof Mikael K
Torshäll

Enkel och smidig affär med flexibilitet när det gällde extravisningar och kontraktsskrivning.

Allan Martin Gunnar L
Stavsnäs

Det gick snabbt med försäljningen och smidigt. Kanske lite för lågt pris för huset, men det är som det är. Därför inte det högsta betyget. Men för övrigt var han jätte duktig. Vi får vara nöjda ändå.

Davy L
Ingarö Lillängsdal

Kändes enkelt och tryggt, hjälpte hela vägen och hade/ tog reda på svar på frågor man hade.

Ann-Sofie S
Stavsnäs

Trevlig och jordnära mäklare som bemötta alla parter på likvärdigt sätt. Lättsam och som på ett förståeligt sätt förklarade hela köp/säljprocessen. Vid eventuell framtida försäljning skulle jag anlita honom. Stort tack för allt stöd och hjälp!