Christina Molnar

Christina Molnar

Christina Molnar är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné

Christina Molnar har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Christina Molnar har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.9. Christina Molnar har haft 15 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

150 omdömen om Christina Molnar

Sedan starten hos Reco 2016
Tomas P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Majorna

jag tyckte allting fungerade galant. lyhörd och engagerande i sitt bemötande. Räknade med att det var någon som var närvarande och drivande under processen vilket det var!

Edis A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christina Molnar en del av Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
Majorna

Jättebra bemötande, enkel att ha och göra med och jättefin service 👍

Juni J
Kungsladugård

Christina är kompetent, flexibel samt är fin och omtänksam i sitt bemötande. Hon inger en stor känsla av trygghet både hos säljare och köpare.

Isabell B
Majorna

Christina har bemött oss mycket trevligt och professionellt. Vi är tacksamma för att vi fick komma på en egen visning och där blev tilldelade all information vi behövde veta om lägenheten. Signeringen av kontrakt tillsammans med säljaren kändes trygg och proffsig. Vi är väldigt nöjda!

Albin L
Majorna

Professionellt bemötande, Christina har ett härligt lugn som resulterar i att hela processen känns väldigt trygg!

Mattias J
Majorna

Tydlig, rättfram och ärlig. Christina har hållit mig uppdaterad och gett bra feedback.

Clara A
Linné

Väldigt trevlig. Kändes lugn och trygg.

Ola N
Linné

Christina är trevlig, kunnig och lugn vilket gav trygghet vid bostadsköpet.

Anneli W
Linné

Christina är väldigt professionell och lyhörd. Som kund är man sig mycket väl omhändertagen. En av de bästa mäklare jag haft genom min långa bostadskarriär.

Magnus P
Linné

Energisk, glad, strukturerad och kommunikativ. Allt man vill att en mäklare skall vara!