Väldigt trevlig. Kändes lugn och trygg.
Christina Molnar
Christina Molnar är mäklare på Fastighetsbyrån Västra Centrum Linné
.Christina Molnar har varit registrerad mäklare sedan 2016-04. Christina Molnar har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.8. Christina Molnar har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
144 omdömen om Christina Molnar
Christina är trevlig, kunnig och lugn vilket gav trygghet vid bostadsköpet.
Christina är väldigt professionell och lyhörd. Som kund är man sig mycket väl omhändertagen. En av de bästa mäklare jag haft genom min långa bostadskarriär.
Energisk, glad, strukturerad och kommunikativ. Allt man vill att en mäklare skall vara!
Hjälpsam, kunnig och trevlig. Hög servicenivå. Skriver i egenskap av köpare.
Jag fick ett trevligt, professionellt bemötande. Utöver det så var hon hjälpsam och kunde svara på de frågor jag hade.
Jätte hjälpsam och trevlig person!
Engagerad, hjälpsam och proffsig!
Förtroendeingivande och ärlig. Jag upplevde det som förväntat, smidigt. Relationen funkade jättebra. Besvarade mina frågar och va alltid tillgänglig. Sammanfattningsvis så va jag väldig trygg med hennes bemötande.
Christina är inte bara trevlig och full med energi. Hon är även påläst, kunnig och driven. Hon besvarade alla mina frågor och förklarade mer än gärna hur allt går till så att jag kände mig trygg. Hon är verkligen en toppenmäklare!