Bra och snabb hjälp med att rengöra mitt partikelfilter!!!!
Filter Refresh Sverige AB
Filter Refresh – Experter på partikelfilter! Visste du att en enda rengöring av partikelfiltret i din dieselbil kan spara dig tiotusentals kronor, och ge din bil ett nytt liv? Det är enkelt och smidigt att göra rent ditt partikelfilter, oavsett var i Sverige du bor. För att använda Filter Refresh monterar du ut partikelfiltret...
430 omdömen om Filter Refresh Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2018
Snabb och bra service. Man får ett papper som visar hur mycket sot i gram dom fått ut och hur flödet va före och efter.
Snabb och smidig hantering. Filter Refresh kan verkligen rekommenderas!
Trevlig bemötande via telefon och snabb och bra service!
Smidigt att lägga upp företaget, kunde direkt beställa upphämtning som dessutom hämtades samma dag, tog en dag för reperation av partikelfiltret och tillbaka skickning. Detta gjorde att vår verkstad på 3 dagar kund få bort partikelfiltret, få det upphämtat och reparerat och återmonterat. Fasta priser att direkt kunde ge till försäkringsbolaget. Helt otroligt snabbt och smidigt! Guldstjärna!
Bra o snabb service. Hade gett 6 plus om det gick.
Snabb service och trevlig personal. Rekommenderas
Bra bemötande över telefon när jag tog kontakt ang rengöring. Hade bara hört bra om dom å tycker själv att det stämde. Bra bemötande å bra resultat, kanon jobb helt enkelt 👍
Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande och snabba leveranser
Bra och snabb service som vi som verkstad uppskattar
Snabbt jobb och enkelt att både skicka och få tillbaka, snabb leverans
Bra prisnivå, kunden nöjd jämfört med inköp av nytt. Tyvärr slarvade DHL med returleveransen och arbetet försenades med tre dagar Vi kommer beställa jobb igen
Smidig och snabb Med vänliga hälsningar
Härligt bemötande och service både leverans och jobb. Fint rengöring av filter. Lätt leverans och mottagning.
jag har lämnat in flera gånger och lika nöjd som vanligt tack för hjälpen.
Snabb och smidig service ,, bra priser
Bra resultat, bilen går som den ska efter rengöring en.
Snabba effektiva svar. Snabb hantering och alltid hjälpsamt trevligt bemötande.
Snabb service & är ett bra alternativ
VÄLDIGT TRÖTT PÅ KUNDUNDERSÖKNINGAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snabbt, Enkelt, Prisvärt, Har lyckats varje gång o får rent filtret. Rengöring partikelfilter
Bra och proaktiv service när vi har haft kontakt. Snabb rengöring och retur transport som funkade för vår BMW. Transporten till Filter refresh var dock lite långsam. Bra också om man skulle kunna ha transport ordnad till alla bilverkstäder och inte bara de som man har samarbete med. Nu fick man själv lämna och hämta paketet med filtret till och från transportombud och till och från verkstan
Snabb & bra service så kunden blir glader & nöjder
Har skickat några stycken partikelfilter för rengöring och kommer att fortsätta med detta.samtliga har funkat och väldigt fördelaktiga priser mot att behöva köpa nytt,eftermarknad eller beg.
Snabb och bra service,Snabb och bra service..................
Kanonbra service och professionellt utfört arbete och trevlig personal , aldrig varit missnöjd
Har använt företags rengörings tjänster vid flera tillfällen. min summering är, Seriöst företag, snabbt, prisvärt och mycket enkel hantering.
Snabb och bra service både via mailkontakt och när vi skickade filter för rengörning.
Mycket bra service och trevlig bemötande
Kontakten fungerade jätte bra. Jag blev uppringd av er när det var något som behövde diskuteras.
Snabb och professionell hjälp. Super nöjd.
Proffsig service med bra kontakt och tillförlitligt resultat. Tog längre tid än beräknat.
Mycket nöjd med servicen, snabb rengöring av filter, skickades tillbaka till oss samma dag som den det kom till Filter Refresh.
Alltid snabb o bra service o jag kan varmt rekommendera detta företag.
Jag år nöjd med partikelfilter rengöring hos Filter Refresh Sverige AB
Grym service, bra resultat. rekommenderas.
Utmärkt , inlämning och hämtning inga som helst problem och utfört arbete på kundens partikelfilter resulterade på en godkänd besiktning Kan varmt rekommendera detta företag.
Jätte nöjd snabbt enkelt bra pris trevlig personal 5 stjärnor
Väldigt snabb hämtning och bra service.
Sjukt snabba och trevliga, samt lätta att prata med för att komma överens om en bra tid för panik jobb
Det fungerade väldigt bra snabbt och smidigt
Mycket bra service och kunnig personal.
Mycket trevlig kontakt, och snabb service.
trevlig och Bra kontakt. snabba leveranser och tydliga uppgifter om kostnad osv.
Snabba svar, snabb frakttid, trevligt bemötande vid frågor.
Företaget är fantastiskt. Men borde kanske även kunna ge en hint om kvalitén på filtret och förväntad återstående livslängd. Filtret började åter krångla med felkoder redan efter mindre än 100 mil.
Hej Bengt! Kul att du uppskattar filter Refresh. Tråkigt att höra att du fått problem med ditt partikelfilter igen efter så kort körsträcka efter vår rengöring. Vår garanti gäller såklart och vi hjälper dig gärna att få ordning på ditt partikelfilter. Hör gärna av dig så hjälper vi dig: 010-1710600, alt. verkstad@filterrefresh.se
Alltid snabba och med perfekt resultat.
SNABBA OCH UTFÖR PROFSIGT JOBB
Bra och snabb service. Trevligt bemötande av kundtjänst. Bara positiva omdöme av företaget.
smidigt, enkelt och bra service.