Finsk Byggservice AB

Finsk Byggservice AB

Ring 072-321 13 38 www.fsbgruppen.se
4.0

Välkommen till Finsk Byggservice, vi erbjuder dig som kund snabb service med mycket god kvalité, fördelaktiga priser samt en familjär och personlig relation. Vi har lång erfarenhet i branschen och jobbar ständigt för att göra dig som kund nöjd. Efter många år i branschen har vi goda kundreferenser som vi med stolthet och glädje...

5 omdömen om Finsk Byggservice AB

Wisam Z
Skrev om Finsk Byggservice AB

Riktigt uselt företag som har lämnat efter sig ett dåligt utfört golvarbete med ett sviktande och på många håll redan (på en månad) havererande golv. Ett fuskbygge även vad gäller väggarna som redan har börjat spricka på olika håll.

Reco tipsar!
Vikströms Bygg & Kakel AB
4.8/5 i betyg av 85 omdömen 4.8 av 85 omdömen
BadgeFiveYears

jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen

Linda F
Skrev om Finsk Byggservice AB

Bra och trevligt bemötande och bra utfört arbete. Vi hade både snickare, målare och elektriker och är mycket nöjda med resultatet!

Sandra W
Skrev om Finsk Byggservice AB

Mycket trevliga och proffsiga och höll tiden

Reco tipsar!
Badrumsrenoverarna
4.4/5 i betyg av 83 omdömen 4.4 av 83 omdömen
Badge2024

Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan var

Emelie Elsa Birgitta O Emelie Elsa Birgitta O
Läs mer omdömen
Sebastian B
Skrev om Finsk Byggservice AB

Finsk Byggservice renoverade vårt hela bottenplan (kök, badrum + 4 rum). Fantastiskt jobb och bra kommunikation under arbetet.

Malte O
Skrev om Finsk Byggservice AB

Snabb o bra offerering och gediget genomfört jobb

Sponsor
EnskedeByggarna AB
4.8/5 i betyg av 32 omdömen 4.8 av 32 omdömen
Badge2018

Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand