Vi är otroligt nöjda med Flexibel Personal Höglandet AB´s arbete! Deras insats har varit perfekt från början till slut. De har funnits vid vår sida genom hela processen och gett oss all hjälp vi behövt. Deras stöd och engagemang har varit ovärderligt, och vi kan verkligen rekommendera dem till alla som behöver pålitlig och professionell service!"
Flexibel Personal Höglandet AB
9 omdömen om Flexibel Personal Höglandet AB
Tack snälla du! Blir väldigt glad att höra detta
Bra kundupplevelse som vanligt när man arbetar med Bobby på Flexibel Personal Höglandet AB. Hög kompetens och stort engagemang under trivsamma förhållanden.
Tack ! Vad roligt att höra, ser fram emot ett fortsatt samarbete
En jättebra arbetsgivare, alltid hjälpsam, hör alltid av sig om man sökt han. Skulle verkligen rekomendera honom.
Tack för de fina orden vi passar på att önska dig en god jul och gott nytt år
Jag har haft en mycket positiv erfarenhet av att arbeta med Flexibel Personal Höglandet AB. Företaget har visat stor professionalism och engagemang genom hela processen. Deras personal är både kunnig och pålitlig, vilket gör att man känner sig trygg som kund. Vad som särskilt utmärker dem är deras flexibilitet och förmåga att snabbt anpassa sig efter våra behov. De har alltid levererat personal med rätt kompetens, och deras kommunikation är tydlig och effektiv. Jag har också uppskattat den höga servicenivån och den personliga...
Tack snälla ni, var glada vi på flexibel personal blev nu !
Snabb och professionell hjälp på en nivå som passade för oss och vårt företag. Hjälpen har aldrig varit längre bort än ett mail eller samtal och det har varit snabb återkoppling. Visat stort engagemang.
Vad roligt att höra ! Tack snälla du! Hoppas på ett fortsatt samarbete
En mycket givande internrevision med Bobby Grahn, gedigen kunskap och klok input. Relevanta förbättringsförslag och en trevlig revisiondag generellt. Tack!
Tack själva ! det var kul att få hjälpa er som konsult må gott
Vi på Hilbrands Maskin är mycket nöjda över Flexibel Personal höga kompetens inom verksamhetsutveckling, rekrytering & bemanning. När vi tillsammans byggt upp ett ledningssystem och blivit ISO certifierade var de ett självklart val att de skulle hjälpa oss med våra rekryteringar då de kan vår verksamhet.
Tack snälla du ! vi får hoppas på många års fortsatt samarbe
Profesionellt och samtidigt trevligt bemötande från personalen som kan ISO 14001 och är duktiga på att förmedla kunskap och komma med idéer till förbättringar.
Tack ska ni ha miljögruppen ! Ser fram emot ett fortsatt samarbete
Högklassig service - otroligt tillmötesgående och serviceminded. Rekommenderas verkligen!
Tack så himla mycket igen! Snart blir det kanske ett nytt projekt:)