Smidig flytt. Lätta att få tag på. Flexibel personal. Tack!
Flytt i syd AB
Välkommen till Flytt i syd AB! Vi erbjuder dig en säker och trygg flytt, allt från kompletta lösningar till skräddarsydda jobb. Alla möbler skyddas med flytt-filtar för att förebygga skador samt fri utlåning av flyttkartonger. Tjänster: Bohagsflytt, företagsflytt, packning inför flytt, magasinering, utlandsflytt och flyttstädning....
265 omdömen om Flytt i syd AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hela upplevelsen var mycket positiv.
Absolut det bästa betyg man kan ge. Både arbetsmässigt som bemötande Karlshamn 7:e november 2024 Anna o Torsten Gabrielsson
Flytten från Karlshamn till Stockholm gick mycket smidigt och snabbt. Beställde både packning, flytt och städning som fungerade perfekt. Jag är mycket nöjd. Thomas är lyhörd proffsig och serviceinriktad. Kan varmt rekommendera Flytt i Syd. Elisabeth B
Så aktsamma om sakerna. Trevliga killar och hjälpsamma och frågar var kartongerna skall ställas i det nya boendet. Rekommenderas! 3: gången dom flyttar år mig :-) Mvh Annica Lindgren Sölvesborg
Så trevliga o proffsiga. Allt blev som jag hoppades.Både flyttningen o flyttstädningen efter.Jag är så jäkla nöjd. Dom var ju inte billigast av offerterna..men deras recensioner gjorde att det blev dom.
Som alltid fungerar det utmärkt med Flytt i Syd.
Mycket kompetenta! Trevligt bemötande! Rekommenderar på det varmaste! Mvh Cecilia Lind
Smidigt, flexibla på plats, trevliga.
Toppen! Smidigt, snabbt och bra.
Kanon har inte något att klaga på jättebra fint gjort bra killar 👍
Tillgänglig snabb service! Inga problem alls!
Både lastningen och lossningen av våra saker gick väldigt smidigt! Alla hjälptes åt så det var en trevlig stämning hela tiden! Vi kan inte komma på något negativt utan är riktigt nöjda!
Fantastikt trevliga och hjälpsamma! Vi transporterade möbler från vårt kontor i Stockholm till vårt kontor i Blekinge. Vi kan vart rekommendera Thomas med personal!
Bättre bemötande kan man inte få, otroligt skickliga och hjälpsamma, hela flytten gick så smidigt
Mycket proffsiga killar. Dom var snabba, försiktiga och väldigt trevliga. Jag kan verkligen rekommendera hela detta gäng med bästa betyg. Lena Ryge
Bra snabb service punktliga vänliga.
Vänligt bemötande och perfekt utfört uppdrag!
Snabb insats, är mycket nöjd.
Två killar i min flytt. En satt och kollade i sin mobiltelefon och andra bar mina saker. Pga av detta så tog det mycket längre tid för dem att få mina saker på plats. Och detta fick jag betala en mycket högre avgift för min flytt.
Hej Peter! Det var synd att du inte berättade detta för mig när jag fick ringa till dig för att fråga efter den uteblivna betalningen. En flytt från 2:a våningen till 2:a våningen utan hiss på båda ställena tar naturligtvis tid och med tanke på att ditt pris blev 4800:- efter Rut kan jag inte se att den på något sätt skulle vara oskälig. Du ringde också och hävdade att timpriset skulle vara lägre än överenskommet men då detta fanns på mail blev priset enligt skriftlig överenskommelse. Du nämnde inte heller då ditt missnöje över vårt arbete.
Flytt,bohag.Punktliga,effektiva,trevliga personal,m a o mycket nöjd!!!!
Väl genomförd flytthjälp på alla punkter!
Lätt att nå och de var mottagliga för ändringar . Trevliga ägare och flyttkillar.
Immediate reply to request for offer. Personal advice by FlytiSyd owner at property. Good value offer. Early move date was no problem. Efficient, friendly, hardworking crew. All according to plan.
Trevliga och så respektfulla med alla ens saker och gav en stöttning även i packning, hade lådor och paper. Inget gick sönder och man fick skratta också. Bästa flyttfirma jag haft och då har jag flyttat 35gånger
Väldigt bra skött och allt enligt plan. Trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Rekomenderas varmt från vår sida
Hej! Jag är 100% nöjd med allt! Väldigt bra kontakt trevliga killar! Ja sa bara snabbt.var grejerna skulle stå snabbt innan ja stack,allt var på plats! Så ja e helnöjd. Mvh Stefan "Biffen Månsson.
Väldigt bra bemötande! Mycket nöjd med hjälpen.
Mycket flexibla. Trevligt bemötande. Snabba och säkra.
Flytt i Syd kan starkt rekommenderas. De är mycket serviceinriktade och all kontakt med dem har varit mycket professionell. Flytten gick snabbt och de var effektiva samt var varsamma om sakerna.
Trevligt bemötande, allt fungerade som förväntat
Fantastisk smidig och enkel flytt. Kan varmt rekommendera Flytt i syd
Positivt bemötande. Tog hand om allt, och gjorde det enkelt för oss.
Mycket proffsigt! Vi beställde både packning och flytt. Allt gick smidigt och snabbt.
Mycket service-minded och professionella.
Effektiva och trevliga. Varsamma med grejorna. Jag köpte packning och flytt. Helnöjd med allt.
Alltid i tid och gör ett bra jobb !
En mycket bra hantering av vår flytt från början till slutet. Allt fungerade perfekt. Flyttgubbarna kom i god till huset och planerade samt organiserade så inget blev skadat eller förstört. Kan varmt rekommendera Flytt i Syd AB om ni ska flytta och vill ha valuta för kostnaden. Jag vet vilken flyttfirma jag kommer anlita för en eventuell framtida flytt. Tack för väl utfört arbete. Sven-Arne
Mycket bra bemötande och god service. Levde helt och fullt upp till mina förväntningar. Tjänsten avsåg transport av lösöre till och från Stockholm.
Trevligt bemött - vi fixar allt attityd - de som var på plats också väldigt trevliga - men kändes inte super erfarna.
Blev uppringd en stund innan avtalad tid, bra första möte. Rundvandring för att visa vilka möbler som skulle flyttas. Flytten tog vid och lastningen flöt på. Insättning av möblerna i nya lägenheten gick smärtfritt. Snabbt och enkelt så var det klart. Gick mycket fortare än vad jag trott.
- Flytt samt flyttstädstjänst. - Bemötande i toppklass, både av kontaktperson och flyttpersonal. - Andra gången flyttjänst nyttjades och höga förväntningar fanns, dessa överträffades utan tvivel. - Flyttstäd överträffade likaså alla förväntningar. Rekommenderas stark!
Absolut toppklass, andra gången jag anlitar Flytt i Syd. De håller vad de lovar så kan varmt rekommendera dom. Snabb kontakt och väldigt serviceinriktade. Så full pott 👍👌
Mycket bra firma utan tillkommande avgifter. Packlådor att låna skickades ut i god tid innan flyttdagen. Vi hade kommunikation hela vägen och det var bra för att undvika missförstånd. Mycket tillmötesgående, tog tom hand om ett piano som skulle skrotas.
Bra bemötande. Fick hjälp av personalen med en del jag inte klarat av, p.g.a mitt mående (hjärntrötthet efter stroke). Har anlitat dem innan, då blev jag nöjd och det var likadant nu. Beställde flytt och städ, fungerade utmärkt!
Tack för ett fantastiskt fint bemötande och ert uppskattande arbete ni utför🥰
Mycket smidigt allt flöt på jättebra mycket nöjda tack ska ni ha
Riktigt bra flytt. De kom i tid och utförde uppdraget med en känsla av trygghet. De hade koll på allt. Städningen var riktig bra och jag är supernöjd. Snabba svar på frågor och offert. Kan varmt rekommendera att ni ringer flytt i syd.
De är hjälpsamma och trevliga.
Flytt i Syd har alltid gjort ett perfekt jobb. Har anlitat dem flera gånger. Trevliga och omtänksamma och skadar aldrig något gods. Kan gärna rekomendera dem.