Mycket proffsigt bemötande, oerhört trevliga flyttgubbar! Flyttfirman överträffade verkligen våra förväntningar, snabba och enkla att ha att göra med!
Flyttfirma Östra Aros
Välkommen till Flyttfirma Östra Aros! Vi skräddarsyr flyttjänster av hög kvalité till ett rimligt pris. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar, kundnöjdhet är vår drivkraft, erfaren personal med yrkesstolthet är vårt viktigaste verktyg. Inom Uppsala, Sverige eller Europa. Soffan, studentrummet, villan eller företagets...
910 omdömen om Flyttfirma Östra Aros
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Sofie R, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Professionellt och trevligt bemötande och utförande, precis vad vi önskade!
Hej Per P, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Trevligt bemötande från bokning tills att var flyttat och klart. Proffsigt, serviceinriktat, problemfritt och prisvärt. Tack för hjälpen!
Hej Lena E, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Så bra flyttfirma! Vi bytte två dagar innan för vår tidigare firma kändes inte bra. Simon på Östra Aros lovade bra service till ett fast pris och på flyttdagen levererade dem det och mer. Flyttgubbarna var trevliga, snabba och professionella. Rekommenderar starkt.
Hej Martin H, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Kompetenta flyttkarlar på denna firman. De kommer på utsatt tid och flyttar snabbt och effektivt. Allt bohag flyttas 2 km mha 3 personer och en lastbil till nya lägenheten på 2 timmar. Suveränt! Rekommenderas varmt. //Jari R
Hej Jari, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Treviliga grabbar, fixade pakningarna smidigt, lätta att prata med. väligt bra service- Mvh Kent
Hej Tommy, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Bra bemötande, snabbt svar på telefon och mejl, proffsiga grabbar som utförde flytt. Har ej hört något om flyttstäd så utgår ifrån att det gjordes bra och att nyckeln återlämnades ordentligt. Alla förväntningar infriades och det var inget krångel. Vi köpte flyttservice till med flytt 5 h över Sverige och tillhörande flyttstäd.
Hej Sofia, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Rekommenderar! Smidigt, trevligt bemötande från alla inblandade.
Hej Annie, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Fantastiska! Enkelt och smidig flytt!
Hej Anna, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Vi flyttade från Uppsala ut på landet, ca 5 mil Flyttfirman kom i avtalad tid, var mycket trevliga och effektiva. De skyddade de möbler som behövdes, ingenting skadades under flytten. Jag har svårt att se att det skulle kunna gå smidigare än det gick. Kan bara ta av hatten och tacka Östra Aros för en perfekt utförd tjänst. Inför bokningen var det också smidig och bra kommunikation. De erbjöd både fast pris och löpande, vi valde förstnämnda och är nöjda. Rekommenderar företaget.
Hej Ludvig, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Bästa flyttfirma jag någonsin haft. Både bokning av flyttbil till själva flytten gick smidigt och bra Rekommenderas verkligen
Hej Cecilia, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Mycket bra bemötande, vi fick den hjälp som vi förväntat oss. Vi hade beställt flytt transport till Kungsbacka och det gick smidigt.
Hej Hamid, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Den absolut bästa flyttfirman e v e r!! Punktliga, omtänksamma, reco, roliga, artiga. Kan inte vara bättre!
Hej Kiina, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Supertrevlig och duktiga på sitt jobb, vi är mycket nöjda med allt i samband med vår flytt!
Hej Lotta B, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Punktliga, trevliga och professionella.
Hej Steen, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Gällde flytt av litet bohag. Trevligt bemötande. Tillmötesgående och glada killar. Serviceinriktade.
Hej Anita E, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Snabb o effektiv hantering av diverse möbler o kartonger o trevligt bemötande Hälsningar Jörgen Käck
Hej Jörgen, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Proffsigt och trevligt bemötande från första kontakt och genom hela processen. Vi valde flytthjälp mot betalning per timme och vi var mycket nöjda!
Hej Malin, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Mycket tillmötesgående och bra bemötande. Hjälpsamma utöver det vanliga.
Hej Kurt, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Trevligt bemötande, positiva och glada killar Som helhet en klockren flytt av Östra Aros! Tack 7
Hej Jan S, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Stor bil kom som fick plats med allt. Killarna var snabba och lyssnade på oss.
Hej Sonja, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Jag blev trevligt bemött och de förväntningar jag hade uppfylldes Jag har beställt flytthjälp av större möbler
Hej Ingrid, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Uppfyllde mina förväntningar helt. Trevlig personal och bemötande
Hej Gustav, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
They were great. Good price, professional, and they even added a couple of boxes because I had forgot to pack the vacuum cleaner. Maybe they could be a bit more communicative by text. As reminders "Tomorrow your booking..." or even to communicate when in delay. As they arrived 20 minutes later, but I had to call the firm to know that it was due to traffic. Overall, strongly recommend.
Hi Matteo, Thank you so much for taking the time to share your experience! We're glad to hear that you were happy with the move and that our team could assist with the extra boxes. We truly appreciate your feedback regarding communication and will take it into account to improve our service. Keeping our customers informed is important, and we will look into better ways to provide updates, especially in case of delays. Thanks again for your recommendation – it means a lot to us! If you ever need assistance in the future, we’d be happy to help. Best regards, Flyttfirma Östra Aros
Mycket bra, snabbt och enkelt både att boka och att flytta.
Hej Ingmar, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Smidigt, enkelt, proffesionella.
Hej Jennifer, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Trevliga, hjälpsamma och proffsiga
Hej, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Mycket professionellt bemötande från första kontakten med Östra Aros till genomförd flytt. Hela processen var effektiv, personalen var lyhörd. Jag är mycket nöjd med flyttfirman Östra Aros och kan varmt rekommendera den.
Hej Karina, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Fantastiska killar som jobbar med säkerhet och kvalité. Rekommenderar varmt detta gäng
Hej Anneli, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Utmärkt bemötande. Professionella bärare, effektivitet.
Hej Hasse, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Effektiva, snabba(utan att vara oförsiktiga) och lätta att kommunicera med.
Hej Ulf, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
En flyttfirma som jag inte kände och vi valde genom att vi letade efter bedömning av andra på internet. Vi blev rätt överraskad hur de jobbar, verkligen imponerad, väl organiserad, snabbt, trevlig bemötande och mycket professionella! Kan verkligen varm rekommendera. Tack Östra Aros för en så fint jobb och grattis för att ni har så duktiga arbetarna som jobbar så bra!!!
Hej Susana, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Otroligt service inriktad personal snabbt och enkelt av dom dom får 11 poäng på en 10 graders skala skulle definitivt rekommendera andra att använda dom
Hej Hans, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Trevligt bemötande. Varsam och professionell hantering av möblerna. Kunde inte ha fått bättre service! Rekommenderar starkt!
Hej Henrik, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Vi är oerhört nöjda och kommer definitivt anlita dem igen. Trevliga, flexibla och lösningsorienterade. Klar och tydlig kommunikation och bra samarbete på själva flyttdagen. Dessutom bästa priset av de firmor som vi jämförde med. Vi hade en stor lägenhet med mycket saker som skulle flyttas. De arbetade snabbt och effektivt och tog ansvar för sakerna. Till skillnad från tidigare firmor som vi anlitat, så tipsade de om vad vi kunde göra för att undvika vanliga skador på vissa möbler, t.ex. montera isär en viss typ av soffa,...
Hej Karin, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Hur bra som helst! Tillmötesgående och generösa. Vi fick låna extra kartonger innan, och inget vi själva oroade oss för verkade vara ett problem. De som flyttade åt oss var jättetrevliga och proffsiga, och gjorde sitt yttersta för att göra det lilla extra, trots snökaos och glashalka. Bra prismässigt också! Skulle rekommendera dem alla gånger! Guld värda :-)
Hej Linnea, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Vänligt och kunnigt bemötande. Både i samband med bokningen och under flytten. De hjälpte mig med en specialflytt och det kunde inte gått smidigare
Hej Charlotte, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Super smidiga att ha att göra med, speciellt eftersom jag behövde göra en specialare pga jag bor i annat land. Väldigt vänliga, effektiva och prisvärda.
Hej Olle, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Vi fick fantastisk hjälp av flyttfirman Östra Aros. Bra och tydlig kommunikation, bra bemötande och enkla att ha och göra med. Vi blev rekommenderade denna flyttfirma av några grannar som också varit otroligt nöjda. De levde verkligen upp till våra förväntningar. Man märker att de har roligt på jobbet, arbetslaget verkade ha väldigt trevligt tillsammans och det skojades och skrattades hela dagen. Det smittade av sig på stämningen och det upplevdes verkligen som att arbetslagets trivdes i sitt arbete vilket vi är övertygade...
Hej Sara, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Trevligt bemötande, proffsigt och hjälpsamt. Rekommenderar varmt!
Hej Kirsi, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Bra dialog vid samtal och hantering av flytten. Jan
Hej Gunnar, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Allt fungerade perfekt! Jättetrevliga killar som utförde jobbet.
Hej Britt-Marie, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Blev bemött genom att de höll kontakten innan och under transporten. Förväntningarna var att de skulle transportera från A till B och därför levde flyttfirman upp till dem. Min upplevelse var att de lyssnade på var man hade att säga. De lyssnade om hade några frågor. De var trevliga och tog saker och ting på allvar så att säga. Jag beställde bohagsflytt.
Hej Kristina, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Bra och hjälpsamt bemötande vid bokningen. Trevligt bemötande från de två som skötte flytten. Något sena till bokad tid utan att meddela. Snabb och effektiv flytt Jag kan varmt rekommendera Östra Aros.
Hej Mauritz, Stort tack för att du tagit dig tid att lämna en recension! Vi uppskattar verkligen din återkoppling, då den hjälper oss att utvecklas och ge bästa möjliga service. Om du har några ytterligare synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att höra av dig. Vi strävar efter att varje flytt ska vara en smidig och positiv upplevelse. Tack för förtroendet! Med Vänliga hälsningar, Flyttfirma Östra Aros
Grymt bra från bokning till genomförande.
Väldigt duktig och seriöst samarbetspartner till oss! Levererar högkvalitativ service och kvalitet till våra kunder Tacksam för vårt samarbete
Jag har anlitat Östra Aros ett par gånger när jag har flyttat och tycker dom är väldigt trevliga och hjälpsamma och dom har utfört flytten med väldigt väl godkänt, rekommenderas varmt för flyttuppdrag.
Vi beställde bohagsflytt och har följande att säga om Flyttfirma Östra Aros: -Responsiva och med trevligt bemötande -Tydliga priser -Tydligt vad som ingår -Tydligt att priset gäller efter RUT-avdrag -Professionella flyttare som plastar in de ömtåliga möblerna -De klarade av att flytta begagnade lådor varav några som inte var av tjockaste kvalitet -Mycket för pengarna Rekommenderas!
Ett professionellt gäng som var väldigt trevliga
Punktliga, kommunikativa och lösningsorienterade – rekommenderas varmt!