Flyttgubbens Åkeri

Flyttgubbens Åkeri

www.flyttgubben.se
  • BadgeSevenYears
4.6

Välkommen till Flyttgubben - Hela Västra Götalands flyttgubbe! Vi är en flyttfirma med över 20 års erfarenhet inom branschen och utför allt från privatflytt, industriflytt och maskinflytt till utlandsflytt, exportpackning, flytt av hela verksamheter m.m. Varför ska du välja oss? - Kostnadsfri besiktning och specificerade fasta...

337 omdömen om Flyttgubbens Åkeri

Sedan starten hos Reco 2019

Marek S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Rekommenderas varmt. Professionella och service inriktade.

Harriet H

Snsb, prisvärd flytt.. Harriet

Olof A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Toppen, nöjd med allt! Rekommenderar verkligen.

Eva C
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Helt ok flytt. Coola killar som kämpade på med tunga möbler och otaliga lådor.

Roos-Marie N
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

De hjälpte mig med flytten av kartonger och möbler. Började lite ovanligt, hade glömt registrera flyttdagen men när jag ringde ordnade de inom loppet av 1,5 timmar både lastbil och personal. De var snabba och effektiva med att lasta och lasta ur sakerna på plats när vi var framme på plats i mitt nya boende

Doris K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Väldigt bra mycket effektiva.tog väl hand om möbler inget skadat .Kan rek

Christina M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det var så himla bra Mycket hjälpsamma Kunde inte vara bättre

Bengt S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra helhetslösning av flytten i kombination med trevligt bemötande.

Maria L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Supertrevlig och hög servicenivå. De kämpade på i bra takt och var samtidigt försiktiga med möblerna. Jag kan verkligen rekommendera Flyttgubbens!

Properco A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Har anlitat Flyttgubben vid flera tillfällen,mestadels hjälp med kontorsflyttar men även tyngre föremål. Allt från bokning till "gubbarna" som flyttar är 5+

Benny H

Trevlig bemötande, snabba lösningar1

Philip E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi är kanonnöjda med Flyttgubben och kommer välja dem vid framtida flyttar. Tre starka flyttgubbar löste allt utan några större problem, trots en del tunga möbler! Inte en skråma på något heller. De var mycket erfarna och effektiva. Full pott till dem!

Selma D
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flyttade från Uddevalla till Åland och Flyttgubben skötte flytten utmärkt. Inget gick sönder, tryggt och professionellt. Flyttkillarna var duktiga och snabba (eloge speciellt till Tobbe) de kunde verkligen sitt jobb. Rekommenderar dem starkt! Hade inte kunnat hitta bättre flyttfirma.

Birgitta S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Dom flyttade snabbt mina grejer. Höll god ordning och var positiva..

Ulla H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag blev mycket trevligt bemött. Förväntningarna på Flyttgubbens åkeri uppfylldes. Även städningen var till belåtenhet. Fint samarbete på alla plan. Jag köpte flyttning och flyttstädning.

Carlotte A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fantastiskt bra hjälp med ett fint och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera!

Bo H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Personalen uppträdde Mycket proffsigt och snabbt. Inget var besvärligt. Trevliga killar. Allt fungerade utan problem. Flyttbestyren kunde inte gått smidigare!!

Mari E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

När dom kom var lastbilen full i andra möbler och saker som skulle vidare, så jag håller fortfarande på att hämta lådor och möbler som dom inte fick plats med. Fick lite problem efter flytten, pga att förrådet fick möbleras om och vardagsrummet såg ut som ett slagfält. Dom skruvade isär soffan men skruvade inte ihop den igen. Så jag är sådär nöjd, tyvärr!

Andréas O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Suverän flyttfirma som trots snö halka och blåst kom på utsatt tid. Mycket trevliga positiva och effektiva och snabba flyttkillar . Det kan bara bli full pott ! Lånar dessutom ut rejäla flyttkartonger utan kostnad! Rekommenderar starkt !

Nils E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Hela flytten gick helt enligt den plan vi hade kommit överens om. De kom hem till oss innan för att göra en uppskattning av flyttgodset och lämnade över en hög av flyttkartonger. Vi uppskattade speciellt detta hembesök så att man fick chans att ställa alla frågor. Vi rekommenderar varmt denna flyttfirma.

Kristin W
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Lite strul med tiderna men trevligt bemötande .

Elizabeth O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det gick fort och smidigt! Prisets passade mitt budget,

Mari S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flyttning inom Mellerud Jag som svara på detta är god man för Mari. Jag har bara beställt flyttningen och prata med Jan-Inge några gånger. Jag var inte med under flyttningen och träffade inte de som bar. De kunde genomföra flyttningen med några få dagars varsel. Jag hade kontakt med Jan-Inge under tiden för att få pris och diskutera hur de skulle göra så att priset inte rusade iväg. Mari hade inte gett riktiga uppgifter på hur mycket det var som skulle flyttas, men jag tycker det löstes på ett bra sätt.

Kristina N
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket bra! Trevliga hjälpsamma killar som jobbar på. Finns bara positivt att säga. Underlättade verkligen stressen med att föytta

Ruth J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Ruth dog 21 december 2024, kl 10;40 Tack.,. ...,......??????????????

Carina H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Beställde flytt , jättebra upplevelse och trevligt bemött

Svar från Flyttgubbens Åkeri

Hej Carina! Det verkar som att du är nöjd med oss? Blev det lite fel med betygsättningen? :)

Anton Ö
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabb offert, bra pris och väldigt smidig flytt. Rekommenderas varmt!

Irja C

Snabbt handläggning trevligt bemötande

Peter L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Tvärsköna gubbar som jobbar snabbt, säkert och effektivt. Gillade verkligen att dom hela tiden frågade vart saker och ting skulle va, samt tänkte på att inte skada saker (både möbler och golv!)

Ann-Katrin K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flytt från lägenhet till magasin. Nonchalanta flyttgubbar trots att jag från flera håll hört att Flyttgubben är den bästa firman. Snabba och proffsiga, instämmer inte till fullo.

Pernilla C

Supertrevliga och snabba flyttgubbar

Monalisa S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande av både killen man beställde av och de killarna som flyttade sakerna.

Anja A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag beställde en flytt från Göteborg till Halmstad, flytten gick jätte fort och smidigt och personalen var helt fantastiska!

Rikstvåans A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fungerade mycket bra! Gjorde ett fantastiskt snabb och smidigt jobb, all credd!

Tina M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevligt bemötande Snabba killar Efter mitt hjärtinfarkt hade förbud att bära tungt Flyttgubbens åkeri rädda flytten ! Fick själv tips om dem och rekommenderar själv dem gärna. Tack

Lars-Åke B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Perfekt 👍🏻 allt fungerade jättebra, skulle rekommendera dom för alla flyttar!

Dan S

Mycket Bra & Proffsigt utförd flytthjälp ! Väldigt Trevligt Bemötande. DS

Olu S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Är jätte nöjd! Det fungerade väldigt bra, trevlig personal.

Erika G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Otroligt nöjd! De hjälpte mig att ett stort, jättetungt och otympligt skåp. Kanonbra och snabb kontakt. Jättetrevliga och noggranna killar som bar. Prisvärt. Rekommenderas verkligen 👍👍

Lisbeth W
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Hej Jag blev väldigt bra bemött. Har anlitat er tre gånger, alla gångerna lika bra. Rekommenderar er gärna till andra. Mycket bra.

Nicolas M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Hej alt vad mycket bra, Jag köpte flyt tjänster, Tack så mycker, Mbh.

Anders S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket proffsigt jättebra bemötande och trevliga flyttgubbar rekommenderar denna flyttfirma till alla som ska flytta.Mvh Anders

Stefan S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Otrevlig personal vid första mötet vid flytten. Som handlade om att de kom tidigare än bestämt. En sänggavel blev lite skadad.

Roar B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra flyttkillar men mycket stress.

Svar från Flyttgubbens Åkeri

Hej Roar! Tack för din feedback! Tråkigt att du upplevde det stressigt, vi ska tänka på det i framtiden

Solveig J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Fick hjälp med flytt av möbler, det var snabbt och effektivt.

Cecilia B

Toppen! Snabba och trevliga killar

Peter B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Kanonbra! Härligt gäng som tog bra hand om våra möbler!

Rebecka O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi kom överens om att det skulle komma tre killar & det skulle inte ta mer än två timmar. Pga något strul innan så kom dem 2 timmar sent, men då var dem bara två personer. Därav tar det ju längre tid, sedan åkte en av dem iväg och hämtade den tredje personen, vilket ju gjorde att det var bara en som jobbade en stund. Därför tog det typ 3 timmar och det blev dyrare än sagt pga det. Dåligt tycker jag :) Trevliga annars.

Robert M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det går inte att hitta en flyttfirma som är bättre än flyttgubbarna..Bara att fråga dem och dem gärna hjälpa

Siavosh T
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag behövde flytta om lite hemma och magasinera en del möbler och kartonger. Jag ringde med kort framförhållning och fick ett väldigt proffsigt bemötande från Jocke. Dom löste allt snabbt och effektivt och jag behövde inte tänka på något alls. Stort tack till räddarna i nöden Flyttgubben!!