Flyttgubbens Åkeri

Flyttgubbens Åkeri

www.flyttgubben.se
  • BadgeSixYears
4.6

Välkommen till Flyttgubben - Hela Västra Götalands flyttgubbe! Vi är en flyttfirma med över 20 års erfarenhet inom branschen och utför allt från privatflytt, industriflytt och maskinflytt till utlandsflytt, exportpackning, flytt av hela verksamheter m.m. Varför ska du välja oss? - Kostnadsfri besiktning och specificerade fasta...

291 omdömen om Flyttgubbens Åkeri

Sedan starten hos Reco 2019

Peter B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Kanonbra! Härligt gäng som tog bra hand om våra möbler!

Rebecka O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi kom överens om att det skulle komma tre killar & det skulle inte ta mer än två timmar. Pga något strul innan så kom dem 2 timmar sent, men då var dem bara två personer. Därav tar det ju längre tid, sedan åkte en av dem iväg och hämtade den tredje personen, vilket ju gjorde att det var bara en som jobbade en stund. Därför tog det typ 3 timmar och det blev dyrare än sagt pga det. Dåligt tycker jag :) Trevliga annars.

Robert M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det går inte att hitta en flyttfirma som är bättre än flyttgubbarna..Bara att fråga dem och dem gärna hjälpa

Siavosh T
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag behövde flytta om lite hemma och magasinera en del möbler och kartonger. Jag ringde med kort framförhållning och fick ett väldigt proffsigt bemötande från Jocke. Dom löste allt snabbt och effektivt och jag behövde inte tänka på något alls. Stort tack till räddarna i nöden Flyttgubben!!

Marie K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Toppenkillar som gjorde att flytten gick så smidigt.All heder till duktiga Flyttgubbens Åkeri i Mellerud. M.v.h.Marie Kleimert

Gunnel H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Priset var ungefär samma som vi fått offert på från andra företag och vi tyckte verkligen om Jan-Inge (flyttgubben själv) som vi pratade med på telefon och som var den som kom ut och tittade på allt vi hade för att skicka oss en offert. Jan-Inge lånade oss också flyttlådor, vilket var väldigt uppskattat. Vi var också väldigt tacksamma för att Jan-Inge på kort varsel kunde skjuta på vårt flytt-lass med nästan en hel vecka eftersom det blivit förseningar med huset som vi skulle flytta in i. Men tyvärr så kändes det mindre...

Svar från Flyttgubbens Åkeri

Vi uppskattar din feedback! Vi tar åt oss och tänker på detta i framtiden Mvh Joachim

Boel L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Allt fungerade perfekt, hjälpsamma och trevliga.

Jeanette F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Tillmötesgående, noggranna, trevliga och glada killar. Bara positivt.

Birna H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

En mindre flytt av möbler och böcker. Flytten gick mycket smidigt och snabbt av mycket hjälpsamma och trevliga flyttgubbar.

Annette W
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

EFFEKTIVT! Snabbt, säkert utfört arbete! En gubbe du kan lita på!

Tobias L

Kanon bra, punktligt och inga bekymmer men något! 10/10

Christina J
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Dålig information inför flytten om vad det innebär med fast pris. Kan inte rekommendera!

Svar från Flyttgubbens Åkeri

Hej Christina! Tråkigt att du är missnöjd! Jag hittar inte dig bland våra senaste kunder och känner inte riktigt igen detta. Kontakta gärna oss på mail eller telefon så kan vi reda ut vad som gått snett :)

Lennart Gustaf A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra, jobbade bra effektivt synd att dörrkilen försvann men vi skaffar en ny. I övrigt flöt det på bra snälla artiga gubbar som var rädda om möblerna.

Sefika K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Allt va perfekt..duktiga killar!

Hanna T
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jättetrevligt bemötande och snabb hjälp!

Yngve L
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket nöjda med flytten och personalen. Tack.

Johan F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Familjen har tidigare vid flera tillfällen anlitat Flyttgubbens Åkeri för olika tjänster och de har alltid levt upp till de förväntningar som ställts. Denna gång anlitades de för transport till återvinning. Uppdraget utfördes snabbt och smidigt av kunnig och trevlig personal.

Kjell O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flytt av bohag. Trevligt o positivt bemötande både i telefon och av personalen på plats. Lånade flyttkartonger för packning. Dessa levererade de till dörren.

Kolstads G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jätte duktiga gubbar. Rent och fint.

Margitta E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabbt jobbat. Nöjd med ert arbete.

Ingrid S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag är nöjd med flytten. De kom för tidigt på morgonen bara.

Hans M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabbt och enkelt duktiga killar.Väldigt trevliga.Tog hand om våra saker på bästa sätt

Gunilla R
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag är väldigt nöjd med Flyttgubben. Så trevliga killar som bar alla saker. Snabba var dom också. Mycket nöjd.

Maria O
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevliga, PROFFESIONELLA, effektiva. Vår flytt flöt på smidigt och gick fortare än förväntat. Inga skador på våra möbler och inventarier. Vi är mycket nöjda.

Madelene B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Lätta att få kontakt med, trevliga, duktiga och effektiva.

Per-Olof H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabb och bra hjälp. Bra mix av ung och mer erfaren personal.

Adelina M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jätte duktiga. Dom var trevliga och frågade vad jag ville ha mina grejer. Dom var även hjälpsamma och bär upp allt jag bad om att och det kändes jättebra. Att kunna få den hjälp att be vart sakerna skulle stå. Mvh Adelina

Anette A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

En fröjd att jobba med människor som utför ett professionellt jobb, men också är personliga och välstrukturerade. Lätt att ha kontakt med, punktliga o snabba men utan stress. Jag rekommenderar verkligen Flyttgubbens Åkeri!

Sara N
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jag kan tyvärr inte rekommendera det här företaget. Jag är en ganska tålmodig och godtrogen person men här gick mycket snett. Dessa misstag i kombination med ett otroligt otrevligt bemötande av ägaren gör att jag avråder att anlita dem.

Ida S
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabba i flytten och smidiga i kontakten, bra och trevlig personal. Bara positivt

Lena G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

De var väldigt effektiva och trevliga.

Anita F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Snabb och effektiv flytt från villa till lägenhet

Anki P
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Trevliga uppmärksamma snabba. Såg inga problem med något. Kommer att rekomenderas.

Storgatan A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Otroligt service minded, löste våra behov på väldigt kort varsel!

Sune I
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flyttningen genomfördes snabbt och bra.

Jan K
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bokade flytt med Inge en månad innan flytt. Dagen de skulle komma ringer jag o frågar var de är. Visar sig de glömt att boka min flytt och kan inte komma. Riktigt uselt.

Lena M
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Jättebra service och bemötande, lätt med kontakt och de ställde upp snabbt !

Rauno A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Flytt av diverse inventarier. Snabb respons.

Ulla H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Blev mycket bra bemött. Alla kontakter fungerade bra. Rekommenderas.

Christina G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Gott och proffsigt bemötande. Bra med förberedande möte och flytten gick enligt plan.

Björn F
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket nöjd med Flyttgubben. Ankom punktligt på flyttdagen och arbetade snabbt och effektivt. Inget kom till skada. Även städfirman gjorde ett grundligt arbete utan något att klaga på. Rekommenderas!

Ida I
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Köpte flytt och städning. Betyget för flyttningen är superbra. Kunniga, snabba och trevliga. Tyvärr blev städningen en miss, den blev inte godkänd vid slutbesiktningen. Och då var det trevliga sättet som bortblåst. Otroligt otrevlig skulle man kunna beskriva det som. Det drog ner mitt betyg för Flyttgubben.

Anneli Ä
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra bemötande. Allt flöt på snabbt o effektivt vid flytten. Full pott till Flyttgubben

Carina G
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Pålitliga, flexibla, snabba och väldigt trevliga! Hög servicenivå och som kund infinner sig känslan av att allt ordnar sig! Vi har anlitat Flyttgubben flera gånger. Lika bra varje gång!

Elin A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Vi var väldigt nöjda! Kände oss trygga och lugna med att ni flyttade flygeln på ett mycket säkert sätt!

Klas E
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Glada och bekymmersfria, serviceinriktade.

Emma B
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Mycket nöjda med flytthjälpen. Snabba, noga och med ett gott bemötande

Daniel D
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra kontakt,, snabb response och trevliga personer.

Benny H
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Det var bra kontakt och snabb insats. Jag beställde flytt, flytt städ och magasinering. Jag har använt Flyttgubbens åkeri tidigare och varit jättenöjd.

Tom A
Skrev om Flyttgubbens Åkeri

Bra kontakt med Jan-Inge ,lätta att ha med att göra , de kom på avtalade tider och hela flytten förflöt utan större problem .