Beställde flytthjälp från Flytthem. De var trevliga och gjorde ett bra arbete.
Flytthem
Välkommen till Flytthem, flyttföretaget som erbjuder flytthjälp i hela Sverige med utgångspunkt i Uppsala och Stockholm! Våra flyttjänster riktar sig till både privatpersoner och företag då vi erbjuder hem- och kontorsflytt. Vårt mål är att din flytt blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Vi ser till att göra din flytt...
210 omdömen om Flytthem
Sedan starten hos Reco 2024
Tyvärr kunde inte städdagen annat språk än sitt eget ! Jag är mycket nöjjd med hennes arbetsinsatser. Hur hon klarade av mina 28 kvm och alla prylar ett stort tack Jag återkommer gärna till er!🤗
Jag hade storstädning med fönstertvätt. Tjejen som var här var jätte duktig,det blev verkligen rent och fint.vi kommer att anlita er igen. MVH Ing-Marie Häll
Flyttkillarna var 3 timmar sena, de har haft sina ursäkter men det ändrar inte det faktum att ingen ursäkt gavs för att vara 3 timmar sen till den överenskomna tiden. Och de är dyrare än genomsnittet.
Ingenting att klaga på. Lätt att boka, håller vad de lovar. Inga konstigheter
Det handlar om storstädning. Upplevelse var inte alls positivt. Svårt att kommunicera eftersom utförarana inte kunde svenska/dålig engelska dessutom så var Uppdraget inte helt genomfört. Lämnade efter sig smutsigt golv under soffan och under sängen.
Jätte nöjd, allt gick smidigt och bra! 😊
Otroligt noggrant visningsstäd med skinande resultat! Kommer anlita Flytthem igen.
Otroligt trevligt bemötande och man tog väl hand om tavlor och möbler.
Duktiga och professionella, är så nöjd och glad.
Toppen! killarna var fantastiska! duktiga ! jätte nöjd
Jag anlitade Flytt Hem för min flytt den 30/3-25 och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. De kom i tid och arbetade snabbt, effektivt och mycket noggrant. Arman och Sergey var både trevliga och väldigt kunniga – de visste exakt hur de skulle skydda och hantera mina möbler utan att jag ens behövde säga något. Hela flytten gick smidigt och professionellt från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Flytt Hem till alla som söker en pålitlig och kompetent flyttfirma!
Superbra service och det gick jättesnabbt!! Så tacksam för hjälpen!!’
Snabb och trevlig kontakt Städar min slitna lägenhet med ett fantastiskt resultat! Dessutom bra pris! Rekommenderar varmt
Bokade på tisdagen för flytt på fredagen. De kom sent men vi hade kontakt med varandra och oj vad de kämpade för att ta igen tiden. Till slut på sen fredag kväll hade de tre flyttbilar och säkert 7-8 man som såg till att allt kom fram som det skulle och de kämpade på sent in på natten och alla höll kämparglöden uppe. Jag var djupt imponerad!! Stort tack för hjälpen!
Väldigt nöjd med Flytthem. Punktliga, nogranna och snabba. Är supernöjd!
Trevlig personal och seriös och noggrann hantering av det som skulle flyttas.
Fungerade jättebra, kom i tid, meddelade regelbundet telefonledes under processen, var aktsamma och tillmötesgående. Priset var förmånligt. Tack till Flytthem.
Proffsig och duktiga flytt grabbar varsams med godset. Vi anlitade företaget för flytt av bohag mellan två adresser i Enköping
Så smidigt! Supertrevliga killar som skötte hela flytten mellan Uppsala och Östersund.
Mkt bra service, smidig och snabbt, städning var jättebra Flyttgrabbar är så trevliga och snabba Stark rek!
Pålitliga på alla sätt! Rekommenderas!
Flytten gick bra, snabbt och säkert. Inplastning av ömtåligt gods såsom möbler och tavlor. Trevliga grabbar som skötte allt.
Ger högsta betyg till flyttfirman för deras punktlighet, noggranhet, vänlighet och skicklighet. Allt som vi kom överens om fullfoljfes till min belåtenhet.
Helt perfekt! De som körde var trevliga och tillmötesgående! Allt kom fram helt och utan problem. Flytten var ca 65 mil, från Stockholm till Umeå och kom fram samma dag. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera!
Väldigt bra service! Håller tider och vad de lovar. De var tvungna att skruva isär två stora sängar då de inte gick in i hissen. Skruvade ihop allt igen på nya adressen. Det tog tid - dagen blev lång men allt genomfördes med gott humör. Kan verkligen rekommendera Flytthem. //Åsa
Bilen var mycket bra och killarna var mycket hjälpsamma och vänliga En mycket positiv upplevelse Rekommenderas varmt.
Väldigt nöjd med Flytthem, bra jobbat och trevligt bemötande. Skulle rekommendera utan tvekan till mina vänner.
Snabba, informativa och mycket hjälpsamma. Kan verkligen rekommenderas. En trygg och säker flytt.
Supertrevliga och duktiga på att packa och transportera! Kan verkligen rekommendera.
Flytten gick super smidigt! Vi var super nöjda med allt. Super tacksamma till Tatiana som har städat vår lägenhet, perfekt rent och fint!🥰
vi blev bemöttapå ett trevligt sätt flytten gick som vänntat bra och städningen blev godkänd vi är nöjda tack
Smidigt, säkert och prisvärt. Kan rekommendera Flytthem!
Killarna som kom hit var mycket trevliga. Tjejen som kom ifrån städfirman förstod inte svenska alls. Eller engelska så vi hade svårt att kommunicera. Städfirman ville också ändra det vi kommit överrens om vilket jag inte gillade. Annars bra service och jag kommer rekommendera er till fler.
Flytt av helt bohag över 30 mil. Allt gick smidigt och bra. Möbler och sköra saker plastades in. De var trevlig och jag kan rekommendera dem!
Mkt nöjd med både flytt och flyttstädning! Flexibla då jag behövde byta datum på både flytt och städ. Kan varmt rekommendera dem!
fungerade bra, enligt förväntan. Allt gick smidigt, höll tiden, inga skador och mitt bohag flyttades frän A till B raskt. Bra pris dessutom. skulle anlita dom igen om behov skulle uppstå
De kom i tid, var Snabba och service inriktade.
Så trevliga och effektiva, de kom i tid, packade och var väldigt lyhörda, bästa flyttfirman :)
Bästa firman! Super nogranna, trevliga, jobbar på bra och effektivt. Packar ömtåliga saker med omsorg, nyckelhantering utan problem. När det visade sig att en lastbil inte var tillräckligt löstes det effektivt och vi är mer än nöjda med Ahmed och kollegor. Kan starkt rekommendera! 👏
Flytt av bohag och flyttstädning. Fick snabbt offert via telefon och mail. Lätta att få kontakt med och snabba svar på frågor inför flytten. På flyttdagen kom de i god tid och ringde även en timme innan för att meddela beräknad ankomsttid. Flyttstädet var bra utfört även att våra lister och dörrkarmar var skrovliga och lite svårstädade. Rekommenderar!
Mycket trevligt bemötande och lyhörd för våra behov som kund. Vi är mycket nöjda både med flytt-och städhjälpen. Stort tack för en smidig flytt tack vare er.
Mycket prisvört Trevliga killar som flyttade våra möbler varsamt och snabbt.... Kan verkligen rekommendera Flytthem 😁
Min upplevelse va anlita inte dom. Dom kom hem till mig kunde inte varken svenska eller engelska så de gick inte o prata med dom. Dom kom med en liten paketbil typ med sommardäck o höll på en kvart o försöka köra fram sen hoppa en av dom ut o rökte de första han gjorde. Dom kom till mitt nya boende o lasta av o dörrkarmen till mitt vardagsrum vart totalt skadat o möblerna vart skadade. Sen visa de sig att dom inte fått med sig allt dom kom med 32kartonger säng, o lite till. Sen va dom tvugna o åka tillbaka o hämta resten...
Flytten gick mycket smidigt. De två killar som utförde flytten var trevliga, snabba och så försiktiga med mina möbler. Tack!
Så proffsiga och trots tungt jobb så är humöret på topp. Dessutom är dem väldigt organiserade och har med sig rätt utrustning för att utföra detta tunga jobb, Har använt dem tidigare och varit lika nöjd varje gång
Trevligt bemötande Men jag blev dubbelbokad på flyttdagen, trots bokning två månader innan. Kom med för liten lastbil och fick därför köra en extra gång. Det billiga pris jag tyckte vid bokningen blev mycket dyrare än några av konkurrenterna. Det blev en dålig affär för mig. Trevliga flyttkillar men hade ingen susning om hur man packar och stuvar en flyttbil. Allt var inkastat huller om buller vilket resulterade i en del trasiga saker. Kändes inte så proffesionellt.
Hej Sanna Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Du flyttade med oss i november, och vi noterar att du nu, flera månader senare, lämnar denna recension. Vi vet inte vad som ligger bakom detta, men vi vill ändå bemöta dina synpunkter. Vid bokningen framgår det tydligt vilken storlek på lastbil som skickas. Om en 20 kbm bil bokas, utgår vi från att det ska rymma det mesta av bohaget enligt normala uppskattningar. Eftersom mängden ägodelar kan variera, kan vi tyvärr...
De var i tid, de kvar trevliga och enkla att kommunicera med, de genomförde flytten inom planerad tidsram. Inget att anmärka på!
Trevliga och flitig personal. Som skötte flytten galant
Bokade flytthjälp och flyttstäd, trevligt bemötande och väl utfört arbete! Flytthjälpen gick smidigt och dem fick med sig allting, effektiv packning i lastbil med mattor för att skydda dem känsligaste möblerna. Flyttstäden gjorde ett jättebra jobb och tog allting utom inglasningen till balkongen, fick möjlighet att inspektera innan den åkte och fick en lättmissad sak åtgärdat smidigt. Viss språkbarriär vid båda bemötandena då ingen pratade någon svenska och kunde väldigt lite engelska också, men allt blev bra gjort trots det.