Ok, eller helt ok.verkar lovande Tycker Tomas😀
Folier.se
Välkommen till Folier.se Vi det lilla företaget med den stora kompetensen när det gäller maskiner och material för tryck på mjuka och hårda material. Vi erbjuder dig stöd och råd när du vill ta steget för att starta eller utveckla din tryckverksamhet och har expertis inom områden som till exempel DTF och DTG, skärplottrar...
1883 omdömen om Folier.se
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket bra bemötande och hjälpsam. Jag fick den hjälp jag behövde.
Snabb leverans, bra pris och bra produkter. Rekommenderas varmt
Jag är ute efter en kvalitetsfolie för tryck på kläder. Jag fick bra folie med fina egenskaper. Bra hållfasthet och kort trycktid.
Bra kundservice och lätt retur hantering när jag beställde fel färg av vinyl. Snabb leverans och order tid. Lätt navigerad hemsida och bra att man kan betala med Swish. Inget negativt att säga alls! Ej testat produkten en men från deras andra positiva aspekter tvivlar jag inte att den skulle vara något annorlunda i kvalité.
Otroligt hjälpsamma, satte sig in i mitt behov och ledde mig rätt!!
Bra hemsida med konkurrenskraftiga priser. Snabb leverans och bra betalningsmöjligheter.
Snabb leverans. Stort utbud utifrån vad jag har behov av. Bra beskrivning av materialen på hemsidan så man vet temperatur och tid.
Jag hade inget negativt att säga eftersom det var snabbt (inte förväntat) och enkelt
Bra service och snabb leverans!
Bra produkter och snabb och effektiv leverans.
Allt fungerar fantastiskt bra. Finns inget att klaga på.
Enkelt att hitta det man letade efter, snabbt skickat.
Aldrig några problem. Supersnabb leverans.
Det är alltså ett kanon bra företag. Handlar hos de ofta. Har det mesta. Bra priser också.
Bra bemötande med snabba svar! Snabb leverans och topp kvalitet på både skylt vinyl och värmeöverförings vinyl. Rekommenderar dem STARKT!
Bra upplägg på hemsidan och snabb frakt.
Snabba leveranser, bra information på hemsidan.
Jag fick ett mycket bra bemötande av Reneida, vilket tydliggjorde vad jag behövde köpa!
Snabb respons, en bra upplevelse så här långt
Super super bra med tydlig information och snabb leverans. Tydlig hemsida och bra kundservice som till och med svarar under helgen!
Snabb leverans bra produkter :)
Engagerad personal som verkligen försöker hitta bästa lösningar på mitt case. Proffsigt!!
Snabbt & smidigt. Superb support
Bra produkter. Snabb leverans. Smidig hemsida
Köpte några meter textilvinyl. Väldigt snabba både på att packa och skicka, och bra paketerat.
Snabb och bra leverans med utmärkta produkter. Lätta att gravera i och väldigt bra kvalitet! Rekommenderas starkt
Snabb leverans och rätt grejer i lådan. :-)
Det går fort att få det man beställt. Dom gångerna man ringt har man blivit vänligt bemött. En grej som jag skulle vilja veta i vilka grader ska man tvätta tygerna som sublimeras för dom tål ju en del när man trycker. Super roliga grejor. Tack
Blir trevligt bemött, hjälpsam support och bra material. Rekommenderas starkt!
Snabb leverans. Schysst bemötande. Prisvärd skyltvinyl.
Riktigt bra utbud av allt som behövs för arbetet med alla slags vinyler. Bra betalningsalternativ och snabba leveranser. Jag är jättenöjd med mitt köp och kommer definitivt att handla där igen.
Enkelt att beställa och snabb leverans
Very fast delivery I am satisfied with the service and will purchase again!
Mkt bra företag, snabba trevliga och professionella
Bra priser, enkelt att handla och rimlig tid från order till pack.
Snabba leveranser och alltid något godis (mums) i paketet.
Snabb leverans och bra priser!!
Bra bemötande och trevlig personal som är lätt att prata med.. snabb leverans och svarar på frågor. Känns tryggt att ha deras kunskap till förfogande när jag nu ska ge mig i kast med Silhouette portrait plotterskärare och vinyl tryck. God Jul!
Bra utbud, alltid snabb leverans och möjlighet att hämta då jag bor i närheten.
Utmärkt service och rekordsnabba leveranser
Snabb, trevlig och bra kundservice. God Jul!
Snabb leverans Bra kvalite Till bra priser
Alltid snabb leverans! Har alltid fått det jag har beställt.
Beställ inte härifrån om du vill vara säker på att få det du beställt! Lockvaror för merförsäljning. Lockvaran slut trots orderbekräftelse, skyller på saldofel. Kan tycka att det är extremt viktigt att hålla koll på saldo när man har kampanjer. Friskriver sig sen från ansvar med försäljningsvillkor. Uselt skött webbshop. Erbjöd som kompensation en maskin som kostade 3 gånger mer med 15% rabatt, löjligt att ens erbjuda det när det inte var i närheten av den summan det var beställt för! Nej vill dom kompensera så lär det ju...
Vi beklagar att du har fått en tråkig upplevelse hos oss! Tyvärr, trots att vi strävar efter att hålla vårt lager så korrekt som möjligt, så händer det ändå att det uppstår enstaka saldofel ibland av olika anledningar. Då Silhouette Cameo 4 var av en utgående modell vi inte kan få in i lager igen, erbjöd vi dig den nyare modellen Cameo 5 med rabatt, som ett alternativ.
Goda råd och snabb leverans. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trevlig personal och bra hjälp i telefonkontakt.
Blir alltid snabbt och bra bemött.
Nöjd med bra priser och snabb service,
Beställde på eftermiddagen och fick paketet dagen därpå. Väldigt nöjd.