Bemötandet var varmt, lugnt och proffsigt. Telefonkontakt flera gånger. Bra och proffsigt gjort vid begravningen, fint smyckat. Rekommenderas varmt.
Folkare Begravningsbyrå
Varmt välkommen till Folkare Begravningsbyrå! När det otänkbara inträffar medför det många tankar och funderingar. Vi vill hjälpa dig att få ett så smidigt tillvägagångssätt som möjligt i den tid som kan vara så svår att hantera. När du kontaktar oss bokar vi in en tid där vi i lugn och ro samtalar kring hur begravningen ska...
570 omdömen om Folkare Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2018
Mycket nöjd med bemötande och hantering från början till slut. Begravningen blev precis som vi tänkt och önskat. Vi fick ett både personligt och professionellt bemötande.
Tack Håkan för fina ord och för Ert förtroende - Varma hälsningar och med önskan om en fin vinter / Jörgen, Sophie & Sophie
Lugnt och fint med bra avslutning
Hej Åsa, tack så mycket för ditt omdöme samt att vi fick det fina förtroende att hjälpa er Med varma hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Vi blev mycket väl bemötta och omhändertagna i svår situation som denna. Vi var mycket nöjda med hur allt genomfördes, allt var så fint gjort i denna svåra stund. Vi tog alla tjänster från Folkare Begravningsbyrå.
Hej Ewa, Tack för de fina orden och för att vi fick förtroendet att hjälpa till ♡ Varmaste hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
Tryggt och lugnt bemötande. Flexibla och öppna för hur begravningen kunde arrangeras. Vi kan varmt rekommendera Folkare begravningsbyrå.
Hej Linda Varmt Tack för din tid att skriva ett omdöme samt att vi fick ta hand om Er älskade Pappa Vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Ett mycket bra bemötande fick vi . Väldigt bra information om sånt som vi inte har någon kunskap om, fint organisera vid begravningsceremonin.
Hej Ronnie, varmt tack för din tid att skriva ett omdöme samt det fina förtroende vi fått från er att hjälpa er i denna stund i livet. Med vänliga hälsningar från oss, Jörgen, Sophie & Sophie
Jag säger bara Toppenbetyg på alla vis.Så fint bemötande vid makens bortgång och bästa hjälpen på alla sätt.
Hej Annalena Fint att höra att ni känner er nöjda, då är vi också nöjda :) Stort tack även att du ville skriva ett omdöme Med varma hälsningar, Jörgen, Sophie & Sophie
Allt har hanterats mycket bra, kan rekommenderas.
Hej Niklas, varmt tack för ditt omdöme och att vi fått Ert fina förtroende Med vänliga hälsningar, Jörgen, Sophie & Sophie
Vänligt mottagande inför detta besök .
Hej Marianne, varmt tack för ditt omdöme samt att vi fick ditt fina förtroende att hjälpa till Med vänlig hälsning, Jörgen, Sophie & Sophie
Varmt, personligt o proffsigt!
Hej Vanja, varmt Tack för ditt omdöme samt att vi har fått ert fina förtroende att hjälpa Er i denna stund Med vänliga hälsningar, Jörgen, Sophie & Sophie
Jag tyckte att det känddes jättebra. Man kände sig väldigt bra omhändertagen. Allting flöt på bra och var väldigt enkelt tack.
Hej Tommy och Tack för ditt fina omdöme och varmt Tack för förtroendet. Med önskan om en fin och ljus höst / Jörgen, Sophie & Sophie
Blev redan vid första mötet mottagen med vänlighet och proffsighet. Även vid fortsatta samtal har allt skötts smidigt.
Alltid lugnt och fint bemötande. Dom gjorde avskedet till ett fint minne.
Hej Maj, tack för ditt omdöme samt att vi fick erat fina förtroende. Vi hoppas att ni får en fin och skön höst Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Fint, värdigt och lättsamt bemötande. Bra information. Lyhörda. Hade inga förväntningar. Jag skulle varmt rekommendera Folkare begravningsbyrå till andra, de tog väl hand om oss efterlevande vid vår mors bortgång och begravnibg. Är mycket tacksam.
Hej Charlotte, Varmt tack att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er i denna stund, Tack även till ditt fina omdöme Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket fint bemötande i samband med min fars bortgång. Högsta betyg. Hälsningar Henrik
Tack Henrik för fina ord och för att vi fick Erat förtroende att hjälpa till ❧ Med önskan om en lugn och skön höst nu - Jörgen, Sophie & Sophie
Väldigt bra bemötande både per telefon och personligen. Jag hade höga förväntningar pga att jag bara har hört gott om dom av bekanta. Pappa hade gått bort ovh vi behövde hjälp med allt omkring det, allt fungerade bra och jag kommer att rekommendera Folkare begravningsbyrå till mina vänner.
Hej Marie, varmt Tack för ditt omdöme och att vi fått ert fina förtroende att hjälpa er i denna stund Vi önskar Er alla en fortsatt fin och mysig höst Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket tillfredsställande, omtänksamma personer och väl bemötande.
Hej Kjell och varmt Tack för fina ord - Tack för ert förtroende ♡ Med önskan om en vacker höst / Jörgen, Sophie & Sophie
Jätte fint bemötande och kunnig personal tar sörjande på ett professionellt sätt Jörgen fixade allt med blommor och annonser i tidningar samt allt i kapellet med blommor runt urnan och ljus vi är jättenöjda 🤗
Hej Lars, Stort tack för ditt omdöme samt att vi fick erat fina förtroende i denna stund Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Hjälpsamma och mycket trevliga
Hej Ann, Varmt tack för din tid att skriva ett omdöme samt att vi har fått ditt förtroende att hjälpa till i denna stund. Hoppas ni får en fin och skön höst Med varma hälsningar/ Jörgen, Sophie & Sophie
Empatiskt och proffesionellt bemötande av personalen, under planeringen för begravningen av GunMarie Engström
Hej Lena, Varmt tack till er att vi fick det fina förtroendet att hjälpa till i denna stund i livet, Tack även till din tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss. Hoppas nu att ni alla får en fin och härlig höst, fast man längtar nästan redan till nästa sommar :) Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Vi fick ett jättefint bemötande när vi pratade om mammas begravning. Det jag blev väldigt besviken på var att när jag ringde och frågade pris så sa man att det skulle kosta mellan 25-30.000:- men det hamnade på 45.000:- trots att vi tyckte vi tog ett ganska "billigt" alternativ förutom annonsen. Jag tycker att när man ringer och frågar efter pris så ska man säga till att det inte ingår blommor, gravering av sten, mat (fika) mm. Allt var fint anordnat annars. Sen ordnade vi församlingshemmet själv då de fick nej först men...
Hej Eva, Varmt tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss att alltid sträva att bli bättre och mer tydliga till våra kunder, stort tack också att vi fick det fina förtroendet att hjälpa er i denna stund. I Sverige är 28.000kr ett ca pris som en begravning kostar, vi har på vår hemsida ett verktyg som heter "Planera begravning online" där man kan i lugn och ro titta vad allt kostar och vad man kan lägga till i den kommande begravningen. Efter vårt personliga möte med familjen så får man alltid en pris dokumentation...
Gillare begravningsbyrå är fantastiska i ditt bemötande. De tar sig tid man känner sig sedd och respekterad. Bra och proffsigt stöd vid begravningen som blev i den sneda vi önskat
Hej Åsa Varmt Tack att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er i denna stund, Hoppas att ni får en fortsatt fin sommar och höst Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Fint bemötande av trevlig o kunnig personal.
Hej Elisabeth och varmt Tack för ditt omdöme och för ert förtroende Med önskan om en fin sensommar och en vacker höst / Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket värme och omtänksamhet. Kände mej lugn och trygg .
Hej Anna Sofia och varmt Tack för dina fina ord - Tack för att vi fick ditt/ert förtroende under denna stund i livet. Varma hälsningar från oss / Jörgen, Sophie & Sophie
Proffsigt bemötande Bra ordnat Lugn personal
Tack Joacim för din tid att ge oss ett omdöme, för fina ord och för att vi fick förtroende att hjälpa er - Med önskan om en fin fortsättning på sommaren nu / Jörgen, Sophie & Sophie
Man blev så trygg och fint bemött mitt i sorgen , stor kunskap , vänliga och proffsiga vill jag sammanfatta dom som. Dom tog sig tid att lyssna och ville verkligen att det skulle kännas bra för oss anhöriga. Stor stor kärlek till er: Sophie,Jörgen och Sophie- Tack för att ni finns ❤️❤️❤️
Hej Ann-Katrin, varmt tack för ditt fina omdöme samt att vi fick det fina förtroendet att hjälpa er i denna stund i livet. Vi hoppas att ni får en fortsatt fin och skön sommar Med varma hälsningar; Jörgen, Sophie & Sophie
Väldigt fint mött och empatisk förståelse för situationen som anhörig
Hej Johan och stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Önskar dig och din familj en fin och skön sommar. Varma hälsningar från Jörgen, Sophie och Sophie
Ett både profesionellt och personligt bemötande från Er sida. Det gjorde det lättare för oss att fatta beslut om genomförandet av vår makas/mors begavning. Vi tycker att ni förtjänar högsta betyg för hur ni hanterar en begravning. Ett stort tack från oss!
Hej Hans, varmt Tack till er för att vi fick ert fina förtroende i samband med begravningen, Hoppas ni får en fortsatt fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Dom har varit jätte jätte bra att göra med bra kontakt b
Hej Hans-Erik, varmt tack för ert förtroende ni visat oss i samband med begravningen. Vi önskar er en fortsatt fin sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Organiserat, levererade vad som utlovats, vänligt, snyggt arrangerat vid begravning.
Hej Roger, varmt tack för ert förtroende ni visat oss samt att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi önskar er en fortsatt fin sommar Med vänliga hälsningar Jörgen, Sophie & Sophie
Är jättenöjd. Bra bemötande och omhändertagande gällande min makes begravning.
Hej Linda, Varmt tack att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er, tack även till att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme Vi hoppas att ni får en fin och skönt sommar trots det som har hänt Varma hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
De var mycket tillmötesgående och vi hade alltid möjlighet att återkomma med våra frågor och problem även om vissa saker inte gick att lösa på grund av oenighet mellan oss i släkten.
Hej Gunnel, varmt tack för ditt omdöme och ett stort tack för det förtroende ni visat oss i och med begravningen. Så hoppas vi att allt löser sig... Vi önskar Er alla en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Trevlig personal som tog sig tid ,omtänksamma när vi behövde råd och hjälp med min mors begravning. Våra förväntningar uppfylldes till 100 procent Tröst i sorgen , vi köpte kista ,program blad till minnes gudstjänsten , hjälp med blomster arrangemang, hjälp med dödsannonsen liksom tack annonsen m.m vi ämnar även köpa gravsten av denna begravnings byrå. Jag rekommenderar Alla att vända sig till dem vid behov. / Susel Glad
Hej Susel, varmt Tack för ditt omdöme och att vi fick ert fina förtroende att hjälpa Er i denna stund, Vi önskar er alla en fortsatt fin sommar Med vänliga hälsningar/ Jörgen, Sophie & Sophie
I en period av extrem sorg och förtvivlan blev vi mycket varsamt och proffesionellt bemötta av er personal. Vi fick hjälp med allt vi behövde hjälp med och begravningsceremonin blev superfin! Vi rekommenderar hjärtligt Folkare Begravningsbyrå.
Värdigt, respektfullt bemötande i en sorgsen stund. Fint mottagande och mycket hjälpsamma. Lättillgängliga vid frågor. Tar hand om detaljer man själv inte tänkt på. Mycket tacksam för all hjälp.
Tack för ditt omdöme Kerstin och tack för ert fina förtroende ❀ Hoppas nu att ni kan få en fin fortsättning på sommaren Med varma hälsningar / Jörgen, Sophie & Sophie
Snabb o effektiv hjälp, bra lungn kunnig personal.
Hej Tomas, tack för din tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss i strävan att göra allt lite bättre hela tiden för familjer, Varmt tack också till er för att vi fick erat förtroende att hjälpa er i denna stund. Nu önskar vi er en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
När jag kom dit för planering av min Mammas begravning, så möttes jag i hallen av ett ljus som var tänt och en tavelram med mammas namn det var så fint , det värmde i hjärtat . Fick ett väldigt fint bemötande, fick svar på alla mina frågor och den bästa hjälpen . Kan verkligen rekommendera den Begravningsbyrån
Hej Marina, varmt tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss, Stort Tack också att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er vid denna stund i livet. Vi önskar er en fortsatt fin sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Bra bemötande och servis, men dyrt
Hej Bernht, Varmt Tack för din tid att skriva ett omdöme samt att vi fick ert fina förtroende att hjälpa till i denna stund i livet. Hoppas ni får en skön och fin sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Snabbt omhändertagande och fint bemötande.
Hej Karin och Tack för ditt omdöme och fina ord samt att vi fick förtroende att hjälpa till Med önskan om en fin sommar / Jörgen, Sophie & Sophie
Vänligt och fint bemötande. Fin hjälp vid val av kista och blommor.
Tack Annelie för ditt fina omdöme och varmt Tack för förtroendet Vi önskar dig/er nu en fin fortsättning på sommaren / Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket bra bemötande och allt fungerade utan problem Det enda negativa var deras lokaler, kändes som en "man cave"
Tack för ditt omdöme Ann-Charlotte och tack för ert förtroende ❀ Hoppas nu att ni kan få en fin fortsättning på sommaren Med varma hälsnignar / Jörgen, Sophie & Sophie
En mycket varm och fin begravningsbyrå med fantastisk personal.
Hej Ann-Sofie, varmt Tack för ditt omdöme samt att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er i samband med begravningen. Vi önskar er en härlig sommar Med varma hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
De bemötte oss professionellt och med stort deltagande. Våra förväntningar uppfylldes.
Hej Maria, stort Tack att du tog dig tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss i strävan att ständigt bli bättre, Varmt Tack för att vi fick ert fina förtroende att hjälpa till i denna stund i livet. Hoppas ni får en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Vi blev så varmt omhändertagna vid planeringen av vår mammas begravning. Begravningen blev trots all sorg en mycket fridfull och fin stund, tack vare er.
Hej Helena, Varmt Tack till er att vi fick ert fina förtroende att hjälpa till i denna stund i livet, Vi önskar er alla en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Fint bemötande och snabb återkoppling vid funderingar.
Hej Ann-Catrine, Varmt tack för det förtroende ni visat oss i denna stund i livet, samt att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme. Vi önskar er en fin och skön sommar Med varma hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Toppen! Bra bemötande bra samarbete.
Hej Åsa och tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vi önskar Er en fin och härlig sommar. Med Vänliga Hälsningar // Jörgen, Sophie och Sophie
Trevligt bemötande och bra information
Hej Anna, Stort tack för din tid att skriva ett omdöme, samt ett varmt tack för ert förtroende ni visat oss i samband med begravningen. Vi önskar er alla en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Vi blev värdigt och hjälpsamt bemötta. Snabbt svar på mail och tel.samtal.Återkopplingar efter begravningen med samtal. Vi hade ingen erfarenhet av att ordna en begravning och kände att vi blev proffsigt hjälpta. Allt på ett lugnt och inkännande sätt. Vi hade en borgerlig begravning med kista. Blomutsmyckningen, catering och officiant hjälpte byrån till med. Förklarade hur urnan transporteras där den ska läggas ner. Våra frågor bemöttes snabbt och utförligt.
Hej Katarina, varmt tack för ditt omdöme och ett stort tack för det förtroende ni visat oss i och med begravningen. Vi önskar Er alla en fin och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Vi var jättenöjda med ett fint bemötande,otroligt fint ordnat vid begravningen. Återkopplingen. Ger högsta betyg.
Hej Christina, Om ni är nöjda så är vi också nöjda :) Varmt tack för din tid att skriva ett omdöme, det hjälper oss att bli bättre i det vi gör, även ett stort tack att vi fick ert fina förtroende att hjälpa er i denna stund i livet. Vi önskar Er alla en varm och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie
Mycket trevligt bemött. Infriade mina förväntningar, fungerade som det ska. Trevligt bemötande och tillgänglighet, lyssnade även på min kritik, som inte var mot dem, utan uttalande av präst, begravning med minnesstund.
Hej Åsa, Tack för din tid att skriva ett omdöme, betyder mycket för oss i strävan att bli bättre i det vi gör, Varmt Tack att vi även fick ert fina förtroende att hjälpa er i denna stund i livet, Hoppas ni får en varm och skön sommar Med vänliga hälsningar// Jörgen, Sophie & Sophie