Välkommen till oss på Folkare Begravningsbyrå - Vi hjälper dig att hantera en viktig del i en så pass svår situation som en närståendes bortgång.
Siv L:
Från första kontakten till avslut, har vi blivit väl bemötta, respektfullt och inkännande.
All hantering kring vår mors begravning har skötts alldeles utmärkt och har blivit precis så som vi önskat.
Vi har fått svar på de frågor vi ställt och begravningsbyråns medarbetare har förmedlat frågor och svar då det behövts.
Tack för ett fint bemötade!
Ulrika E:
Proffsigt bemötande. Förmåga att lyssna in och hjälpa till för att vi ska kunna fatta en rad beslut i en svår stund. Det är skönt att få hjälp i ett helhetsperspektiv där den egna kunskapen är minimal.
Svante P:
Min kontakt med Brandser var mycket positiv. Stor lyhördhet, proffessionalitet och empati. Jag kände trygghet i att min pappa skulle tas om hand på bästa sätt fram till vår kommande urnceremoni, vilket också har skett. Stort och varmt Tack!
Välkommen till Hedemora Begravningstjänst - Känn dig trygg när vi tar hand om begravningen!
Susanne B:
Jag hade inga förväntningar.
Fick ett mycket fint och respektfullt bemötande under alla möten vi hade.
Hämtning, planering, begravning och efteråt.
Jag kan varmt rekomendera Hedemora Begravningstjänst.
Anna Maria C:
Rekommendera verkligen Långshyttans Begravningsbyrå & Familjejuridik.
Så proffsigt bemötande och varmt omhändertagande från första mötet tills att allt var klart.
Lars F:
Mycket proffsigt rakt igenom, även om inte företaget direkt finns på orten så var kommunikationen inga problem och deras låneurna "Stubben" var ju helt underbar.
Anette B:
Vördnadsfullt, inkännande, hjälpsamt bemötande.
Tack för att ni tog hand om min mamma på ett vackert och respektfullt sätt.
Varma rekommendationer
Roland S:
Trots att jag och mina två döttrar har varit relativt oerfarna gällande alla de frågor som förekom kring min hustrus begravning har begravningscoachen uppvisat ett gott tålamod och samarbetsvilja vid våra frågor och diskussioner. Jag kan inte minnas att vid något tillfälle ha stått obesvarad på ställda frågor.
Från släkt och vänner som deltog i och i efterhand kommenterat begravningsgudstjänsten har alla gett ett mycket positivt omdöme.
Den aktuella tjänsten gällde begravningsgudstjänst.