Jag beställde fönsterputs för 2 st villor. De var snabba, trevliga och gjorde ett jätte fint jobb. Jag kommer att anlita dom nästa år igen..
Fönsterputs Proffs Stockholm
Med många års erfarenhet inom branschen hjälper vi dig att få en ren och fräsch tillvaro i din vardag. Vi erbjuder fönsterputsning från små till större projekt för både privata personer samt företag. Det är viktigt för oss att leverera god kvalitet med professionalism oavsett uppdrag, för oss är det viktigt att kunden är alltid...
211 omdömen om Fönsterputs Proffs Stockholm
Trevligt professionellt uppträdande. Inte 100% perfekt jobb men ok.
Bra bemötande. Trevlig fönsterputsare. Allt blev skinande rent. Väldigt bra. Har anlitat dem flera år. Aldrig missnöjd.
Klippte häcken snyggt och snabbt till ett rimligt pris. Krattade upp och lade på vår släpvagn. Två vändor till avfallsanläggningen. Nästa hång
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Toppen. Mycket proffsigt gjort.
Jättebra, effektiv och trevlig fönsterputsare! Härligt med rena fönster, så rena att man inte ser att det är någon fönsterruta längre. Ok pris också.. Ett litet minus för att det inte gick så bra att komma i kontakt med kundservice innan och att formuläret på hemsidan inte visade vilka klockslag som var bokade.
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Proffsiga, punktliga och trevliga
Noggranna, punktliga och kunniga! Fönsterputs av proffs!
Fönsterputsning - som motsvarade alla förväntningar på genomförande. Trevligt bemötande och bra pris. Rekommenderas varmt.
Trevlig, snabba och framförallt putsat så bra! Bästa fönsterputset k stan.
Har köpt fönsterputs i flera år och är nöjd.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon
De kommer i tid som avtalats, de är duktiga och trevliga och fönsterna blir fina.
trevlig person som kom och putsade mina fönster. även ett mycket bra resultat- Priset är också bra Jag är helnöjd och kan verkligen rek, denna firma
Snabb och effektiv fönsterputsning, väl utfört. Jag är supernöjd!
Snabba och alltid lika bra jobb! Det är lätt att få tid och att boka. Jag är alltid nöjd med dem.
Mycket trevligt bemötande både av Bogdan och de som kom och putsade.
Väldigt nöjd! Jag var sent ute inför en stor fest, men de fixade så de dök upp dagen efter! Grym service, trevlig personal och väl utfört arbete. Ett STORT extra plus var att de även gjorde rent fönsterblecken. Kommer använda er igen!
Proffsiga. Trevliga och så noggranna.
Det är andra året som jag anlitar er till min mamma. Ni är så proffsiga, trevlga fönstrena blir perfekta!
Bra bemötande och jobbet blev utfört bra på tid vi överenskommit
Noggrann, omsorgsfull och vänlig.
Funkar bra att boka och jättetrevliga killar som gjorde ett proffsigt jobb till ett bra pris. Snabbt och smärtfritt, vi har jättefina fönster, tack.
Kom i tid , tog kontakt innan och genomförde putsningen på ett professionellt sätt med .kt bra resultat. Trevlig pratstund med personalen ö er en fikapaus.
I stort mkt bra.men det var några kalkstänk som dom inte fick bort på 3 av glasen. Jag hade varit glad om de kunnat ta bort dem.
Proffsigt och effektivt! Tredje året i rad vi använder oss av Fönsterputs Proffs Stockholm.
Snabb och jättebra service och dessutom bra pris!! Trevlig personal! kommer definitiv att beställa igen!!
Håller tid och gör ett mycket bra jobb!
Snabba prisvärda. Jobbade diskret och rent ned skydd för golv. Jättenöjd.
Supersnabba och fönstren blev rena.
Snabb och effektiv fönsterputsning med gott resultat
Professionell, bra och vänlig kontakt för offert. Lätt boka tid. Mycket bra och oerhört professionellt utförd fönsterputs. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Fönsterputs Proffs Stockholm.
Det är andra gången jag använder mig av Fönsterputs Proffs tjänster. Lika nöjd båda gångerna. Snabb återkoppling och bra väldigt bra utfört arbete. Noggrant utfört och fönstren blev fina.
Bra jobb. Fönstren blev jättebra.
Hej,Björn S Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Väldigt nöjd med service och resultat. Stark rekommendation!
Hej,Joachim S Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Duktiga och trevliga killar, snabba och ordentligt gjort, dom får gärna komma tillbaka.
Hej,Birgitta B Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Snabb service, bra priser. Mina spröjsade fönster blev som nya efter pustsningen.
Hej,Kajsa B Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
De är bästa i Stockholm området 😀
Hej,Orkide S Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Trevlig personal som utför sitt jobb perfekt och snabbt. Lämnar allt snyggt efter sig
Hej,Gunnie I Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Trevligt och korrekt bemötande alltifrån bokning av tid till utförande. Mycket bra putsning trots att vissa fönster var svåra.
Hej,Anita C Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Snabb och utmärkt service. Inget som helst stök allt sköttes tyst och fint och med stor effektivitet. Fortfarande efter flera veckor är fönstren rena och fina. Mycket uppskattad service.
Hej,Hans K Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Ni är toppen. Duktiga och trevliga. Jag köpte fönsterputs. Jag har rekommenderat er till flera grannar och till kompisar
Hej,christina I Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Jag tycker att det ha funkat väl. Lätt att komma i kontakt och väl utfört. Rekommenderas!
Hej,Carina E ! Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Snabba svar, kort tid till utförande och bra utförande.
Hej,Bastuspecialisten R Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
De gör ett jättebra jobb med fönstertvätten. Flera sjuka den dagen men ingen hörde av sig och talade om att de var jättesena. Fick gå hemma och vänta. Bra om någon hör av sig så man vet och kan planera om sin dag.
Hej,Margareta J Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
De gör ett bra jobb fast de måste hänga utanför fönstren för att kunna putsa nederfönstrena på balkongen.
Hej,Annika C Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Som tidigare år utmärkt fönsterputs till ett rimligt pris, vi är riktigt nöjda! 👌
Hej,Sune E Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Alltid lika nöjd. Har anlitat fönsterputs proffs i tre år. Punktliga, noggranna & prisvärda.
Hej,Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Utmärkt utfört arbete men trassel med fakturan varje gång! Jag får ingen faktura men fönsterputs undrar varför jag inte betalat. De säger att de skickar den på mailen men där finns den inte - andra kontakter och bokningar funkar på nätet så adressen r det inget fel på
Vi har anlitat Fönsterputs proffs Stockholm vid 5 tillfällen och har varit mycket nöjda med deras arbete. De har alltid kommit på överenskommen tid och jobbar tills dom är färdiga med alla fönster. Dom har även torkat det vita runt fönstrena och fönsterbänkarna som vi har tömt på blommor. Vi bor i en villa i två plan med många fönster. Jag har rekommenderat firman till flera utav våra goda vänner som också har varit nöjda efter utfört arbete.
Smidiga, trevliga och duktiga !
Hej, ! Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Perfekt putsade fönster av punktliga och trevliga medarbetare. Jag är mycket nöjd!
Hej,Eva A ! Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.
Vi fick snabbt hjälp med fönsterputs trots kort varsel. Vi är 100% nöjda med resultatet och rekommenderar företaget varmt!
Hej,Elina O ! Tack för ditt omdöme! Väldigt kul att ni blev nöjda med utfört arbete. Mvh.Fönsterputs Proffs Stockholm.