Trevlig personal. Blanka fönster.
Höga Höjder Fönsterputs
Vi på Höga Höjder Fönsterputs erbjuder privatpersoner och företag en effektiv och professionell lösning där arbetet kräver höghöjdsarbete. Framförallt jobbar vi med fönsterputsning och vi är EU certifierade för arbete på hög höjd. Många av våra företagskunder är hotell och restauranger i Stockholm som valt att låta oss putsa...
1222 omdömen om Höga Höjder Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2014
Jag beställde en fönstertvätt. De var Punktliga, trevliga och bra resultat! Mycket nöjd och kommer definitiv använda dem igen.
Trevlig och vänlig kille som gjorde ett bra jobb med mina fönster, helt enligt förväntan, kan rekommendera Höga Höjder Birgitta
Lätt och smidigt att få tid. Han som gjorde arbetet trevlig och perfekt utfört arbete.
Mycket slarvig fönsterputsare.
Hej. Vad tråkigt att höra att ni inte blev nöjda. Vi kompletterar alltid kostnadsfritt om man inte blir nöjd med sin puts. Beklagar verkligen er upplevelse och vill erbjuda er 25% rabatt om ni väljer oss igen i framtiden.
Enkelt att boka via nätet eller via telefon, gott arbete utfört, utföraren kom på utsatt tid och arbetet gick snabbt. .
Mycket professionellt bemötande och utförande, från orderläggning till fönsterputsning.
Superbra! Snabba, duktiga, effektiva, vänliga, prisvärda, proffsiga. Anlitar dem gärna igen.
Från beställning till utfört arbete, mycket bra dessutom.
Kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb. Jag hade fönsterputs även på inglasad balkong, och karmtvätt.
Alltid proffsigt bemötande och flexibilitet. Har abonnemang sedan många år, vilket fungerar bra. Trots något ojämna utförare över tid är jag nöjd!
Trevliga telefonsamtal ang fönsterputsningen och bra pris. Duktig och trevlig fönsterputsare som kom hem till mig.
Trevligt bemötande och bra fönsterputs.
Trevlig personal, kommer i tid och gör ett bra jobb snabbt och effektivt.
Mycket bra o snabbt att få tid Bra gjort av killen som kom
Trevliga killar som kom och gjorde ett både snabbt och bra jobb!
Jag ringde runt till flera företag, och kände redan i telefon att Höga Höjder gav ett mycket bra intryck. Mycket trevligt och professionellt bemötande. Konkurrenskraftigt pris. Jag beställde fönsterputs in- och utvändigt i hela huset, och kommer definitivt att anlita dom i fortsättningen.
Jag blev nöjd båda gångerns, har rekommenderat er till andra.
Jag är mycket nöjd med Höga Höjder. Det gick snabbt att få tid. Trevlig kille som kom och putsade, snabbt gick det och snyggt blev det. Återkommer när det är dags för nästa putsning /Karin
Alltid rena fönster och fönsterkarmar efter besök av Höga Höjder.
Det var en duktig och trevlig kille
Toppen nöjd med Höga Höjder, har rekommenderat dem till kollegor, bekanta mfl.
Bra bemötande Kom i tid Jag var mycket nöjd med arbetet
Bra bemött, förväntningar uppfyllda. Allt bra.
Trevlig och ödmjuk man som arbetade effektivt.
Kunde enkelt både boka och ändra tid (fick förhinder den tid jag först bokat). Fönsterputsaren kom på tid och gjorde ett bra jobb på det sätt vi kommit överens om.
Proffsigt och snabbt. Trevligt bemötande!!!
Trevlig och snabb fönster putsade. Inte helt nöjd med rutorna på den inglasade balkongen
Helt okej, bättre än innan, men blev inte helt rent, en hel del fläckar och flammor kvar.
Mycket bra och kunnig putsade snabbt och tyst
Det är tredje gången som jag anlitar er och är nöjd
Är jätte nöjd med fönsterputsen.
Trevlig och snabb kille och fönstren blev rena o fina
Jag har i flera år använt Höga höjder. Alltid trevligt bemötande och ett proffsigt resultat.
Har anlitat er i många år oftast med ett bra resultat ( något undantag ) & när vi fick Pasi så blev det från bra till utmärkt. MVH Laage/Mona Pamp
Bra service. Professionellt arbete Kommer fortsätta att boka en n dem
Jättebra jobb. Passade tiden. Mycket trevlig.
Proffsiga, snabba och bra priser! Varmt recommenderar!
Jättebra på alla sätt, bra pris och bra jobb!
Bästa noggrann och trevlig har haft samma de senaste åren
Trevligt bemötande. Rena o fina fönster. Kan verkligen rekommenderas.
Alltid vänligt bemött. Kommer alltid på avtalad tid och gör ett mycket bra jobb. Kommer att rekommendera Höga Höjder och använda er igen!
—————————————————————————————————-
Väldigt trevligt bemötande och ett skinande rent resultat! Kunniga, fick en del fönsterråd på köpet. Rekommenderar dem gärna.
Resultatet blev superbra, men priset var dyrt. Inte till en början men fick sedan höra vad mina grannar (som gjort exakt samma sak) fick betala och mitt var överpris. Kommer nog inte använda dem igen tyvärr men bara pga priset.
Hej Marie. Det låter väldigt konstigt då vi nästan alltid utgår från en fast prislista. Kontakta mig på 08 410 470 14 så ska vi se vad som hänt här.
Snabbt och smidigt med bra resultat
Effektivt, proffsigt och snabbt utfört arbete med rena fina rutor som resultat.
Alltid väl utfört och trevligt. Dessutom punktligt..
Vi är väldigt nöjda med deras uppträdande och genomförande av sin uppgift. Högsta betyg helt enkelt.
Jag fick jättefina fönster. Så nöjd!