Fordonsmäklarna Sollentuna

Fordonsmäklarna Sollentuna

En del av Fordonsmäklarna www.fordonsmaklarna.se
  • BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Fordonsmäklarna Sollentuna! På Bollstanäsvägen 1 i Sollentuna hittar du Fordonsmäklarna Sollentuna! Vi är ett team med lång erfarenhet i branschen och experter inom varje område. Allt från värderingsmän och bilförsäljare till mekaniker och rekonditionerare. Hos oss hittar du en rad olika märken såsom: Subaru,...

132 omdömen om Fordonsmäklarna Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2020

Martti Juhani N
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Mycket trevlig och bra säljpersonal, lätt och smidigt att köpa en ny bil.

Goran S
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Jag blev bemött på mycket professionellt och vänligt sätt av Oliver på Fordonsmäklarna. Han tog sin tid att lyssna på mina behov och besvarade alla mina frågor grundligt. Mina förväntningar var höga, då jag hade hört gott om Fordonsmäklarna tidigare. Jag hoppades på en smidig och trygg upplevelse och firman levde verkligen upp till detta. Processen kändes enkel och transparent. Jag är väldigt nöjd med mitt köp. Jag rekommenderar varmt till alla som söker en pålitlig och kundorienterad bilhandlare. Stort tack till Oliver!

Peter E
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Mycket trevligt bemötande även om säljaren var upptagen så tog han sig tid. Vi var bara runt och tittade på bilar inför ny köp. men fick rätt förutsättningar så vi slog till Smidigt enkelt blev en ny Santa Fe

Keyla I
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Hej Jag blev bemött på ett bra sätt och fick bra information kring köpet och snabb återkoppling. Mina förväntningar var att hitta en bil som skulle passa min dotter och vi fick hjälp tips och förslag vad som skulle kunna passa oss och eftersom jag inte kan så mycket om bilar så blev det att jag frågade mycket och fick bra svar som gjorde att jag blev övertygad att ta beslut kring att köpa bilen . Min slutliga sammanställningen av upplevelsen är att jag känner tillit till säljaren eftersom han alltid fanns tillgänglig...

Vladyslav P
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Very helpful and nice personal. Was dealing with Deniz, very nice professional and kind manager. Can definitely recommend him.

Bengt S
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra. bemötande. Trevlig säljare. Golf alltrack kombi. Mycket bra bil, vi är jättenöjda.

Tommy E
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra och proffsigt bemötande. Snabb affär och bil på plats som avtalt.

Marlena M
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra bemötande. Väldigt trevlig och bemötande säljare. Jag är nöjd med upplevelsen och skulle rekommendera fordonsmäklare

Vahidin R
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Oliver svarade snabbt på alla frågor och ordnade smidig leverans/hämtning. Mycket bra!

Per-Erik B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Mycket god Sörvice ock trevlig bemötande av oliver

Maja B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Jättebra bemötande , trevlig och hjälpsam och lätt att kontakta via frågor

Mikael Tobias R
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Håll dig borta från detta företag om du vill slippa huvudvärk efter ditt köp. Mycket bra tills allt är påskrivet, sen skiter dom helt och hållet i resten. Till och med att göra ägarbyte. Synd att jag läste alla recensioner i efterhand, för alla verkar ha problem med exakt samma sak. Mycket mycket oseriöst företag!

Mattias N

Tack för bra service! Allt gott Mattias

Mattias N
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Hej, tycker jag fått ett bra bemötande och hjälpsamhet av Oliver som har varit min säljare. Allt gott Mattias

Ola L
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra bemötande av Oliver som Ordnade så att vi blev nöjda . Bilen kördes 45mil hem efter avslutad affär

Shibili P
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

1. I was warmly welcomed by the staff at Fordonsmäklarna Sollentuna. They were professional and immediately attentive to my needs. 2. I had high expectations for clear communication and fair pricing, and Fordonsmäklarna Sollentuna absolutely lived up to them. They throughout the process and provided all the details I needed. 3. I purchase Subaru outback 2016 model diesel car

Daniels Bygg Och Schaktservice A
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

För att ha varit en jobbig kund med mycket mailande fram och tillbaka innan man bestämt sig så får man tacka Oliver Nyland på Fordonsmäklarna för stort tålamod😁👌 Affär med 2 inbyten och en fin Dodge Ram med sig hem så känner man sig nöjd 🌟🌟🌟🌟🌟

Adrian G
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Köpte bil av Oliver Nyland, topp bemötande och service i klass känsla!

Raymond H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Jag kan rekommendera Fordonsmäklarna i Sollentuna och Oliver som säljare. Allt toppen från början till slut vid köpet av min Nissan Qashcai. Oliver var hjälpsam och ordnade en snabb, smidig affär.

Karin Sofia T
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

När jag läser allas omdömen förstår jag att det bara är Oliver man ska köpa bil av. Köpte en dyr bil nyligen och har haft kontakt med två av de andra säljarna som är måttligt intresserade av att lösa felet som framkom vid besiktningen. Riktigt trist bemötande, och heller inget erbjudande om att stå för kostnaden vid ombesiktning (en droppe i havet med tanke på vad bilen kostade, men erbjudandet hade gett en känsla av service). Riktigt besviken på bemötande av mig som kund. Bilen har som sagt inte gått igenom besiktningen...

Svar från Fordonsmäklarna Sollentuna

Hej Sofia Tråkigt att du känner så men jag förstår inte riktigt din bedömning av oss i Reco. Jag satt på kontoret bredvid när du talade med min kollega igår. Som han sa så skulle vi kontakta den tidigare ägaren av bilen du köpte för att få tag i nyckeln till dragkroken (som blev nedslaget i besiktningen) skulle vi inte få tag i nyckeln så skulle vi hitta en lösning för att åtgärda dragkroken. Vi kan ju alltid beställa ett nytt lås med nyckel till dragkroken. Vi lämnar alltid garanti på bilar som säljs via oss. Vi sa även...

Writer Of The U
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Oliver Nyland var snabb och trevlig. Smidig överlåtelse.

Frida B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra bemött, mycket trevlig och snabb säljare, Oliver Nyland, som ordnade allt vi behövde!

Franka Ö
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Jag uppplever Fordonsmäklarna Sollentuna som ett superbra företag.

Good W
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Fordonsmäklarnas säljare Oliver visade en servicekänsla som var exceptionell och som ger hoppet tillbaka om den unga generationens förmåga att förstå vad affärer går ut på. Närvaron i samtalet, förståelse för mitt behov, tillgänglig för alla mina konstiga frågor och en ödmjuk framtoning tillsammans med kunskap om produkten gör att jag kan rekommendera alla att köpa bil av Oliver på Fordonsmäklarna

Torbjörn Å
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Snabbt och enkelt utan några problem.

Lars A
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Fick en mycket bra service genom hela affären.

Lars A
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra mottagen av kunnig säljare

Max A
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Oliver gav ett professionellt intryck och hade bra koll på bilarna. Ägarbytet drog ut på tiden pga röda dagar men Oliver fixade en lånebil på sekunden så all cred till honom för en bekymmersfri leverans!

Carl Gabriel H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Otroligt bra service och hjälp, Deniz på fordonmäklarna i Sollentuna har hjälpt mycket med nytt bilköp, bra service och uppföljning. Rekommenderar starkt.

Jonas B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Var in och bara skulle titta på ett ev byte, Denis Perez väckte köpartankarna direkt vilket resulterade i ett bilköp 6mån tidigare än planerat - på ett gott sätt! Mycket hjälpsam, professionell och lösningsorienterad säljare vilket säkert leder till fler affärer i framtiden. Snabb, informativ och punktlig i processen! Sök upp honom! Mvh ännu en nöjd kund / J

Maria H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Vår säljare Oliver Nyland var mycket trevlig och hjälpsam. Höll oss hela tiden uppdaterade och informerade! Det uppskattades!

Pritam B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Good service/ tack! Lycka till!!

Maria P
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Toppen! vad mer kan man säga. Inga förväntningar men vi köpte en ny Hyundai.

Klas J
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Mycket bra och proffsigt bemötande Jag fick till och med hämta bilen innan anläggningen öppnat ++++

Catharina K
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Har haft kontakt med Oliver som har varit väldigt trevlig och tillmötesgående och med ett stort tålamod. Kan verkligen rekommendera honom.

Amanda M H H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Så otroligt duktiga killar jag har haft med att göra på detta ställe. Platschefen Danne, Jimmy o Peter helt otroliga. Tusen tack för att ni var snabba att hjälpa mig med mitt bilbatteri som inte var så lätt att hitta 🫶

Hasab A
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Väldigt trevligt bemötande, bra service, kunnig personal.

Magnus H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Fordonsmäklarna i Sollentuna är snabba, professionella och oproblematiska. På ett smidigt och trevligt sätt löser dom bilaffären och finns alltid där om du har frågor.

Per B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Letade efter en Ioniq 5 och hittade en demo bil hos Fordonsmäklarna. Hade inte möjlighet att komma och titta på den på plats men de bilder som fanns på webben och med lite extra bilder och bra info från säljaren Oliver bokades bilen på distans och när jag kom upp för att hämta bilen stämde allt med beskrivning och nya vinterhjul satt på enligt ök. Nu är jag lycklig ägare till Ioniq 5 efter trevligt och bra bemötande.

Johannes S
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Hej, köpte en ORA 300 elbil av Oliver på Fordonsmäklarna Sollentuna. Var runt en hel del för att hitta prisvärt alternativ på elbil då vår nuvarande Leasing går ut på extrabilen. Som vanligt med bilsäljare är det blandat intresse, tystnad och lite skojjarfasoner mixat med bra säljare. Bland dessa är Oliver en ung säljare av den gamla skolan i dess positiva bemärkelse. Snabb, hungrig och bra bemötande. En som du ska bolla pris och upplägg med. Återkommer snabbt, är intresserad och vill få till det. Jag kan därför varmt...

Sheraz C
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Vi vill varmt rekommendera Oliver som vår förstklassiga fordonmäklare. Vi är överväldigade av den utmärkta servicen och det engagemang han visade när vi nyligen leasade en liten bil till vår familj. Oliver gjorde hela processen otroligt smidig och anpassade sig verkligen efter våra specifika behov. Han lyssnade uppmärksamt på våra krav och önskemål, och sedan arbetade han snabbt och effektivt för att hitta den perfekta bilen för vår familj. Hans kunnighet om olika fordonalternativ och förmåga att skräddarsy lösningar...

Mathias H
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Trevligt bemötande från att man klev in hos Fordsonsmäklarna i Sollentuna. Oliver är en duktig säljare, lätt att hålla kontakt med. 4/5 stjärnor pga av att leveransen tog lite för lång tid mot vad vi diskuterat.

Mikael B
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Vår senaste kontakt, Oliver har skött sig jättebra. Dock kan jag klaga lite på den obefintliga informationen jag fått i den extremt lång väntetiden på vår Ioniq 5, 2 år och fyra månader från beställning till leverans, självklart mest Hyundais fel men inte en enda gång har dom varit "proaktiva" utan man har själv fått kontakta dom för att få status uppdateringar. Oliver är den enda som kontaktat mig självmant.

Andreas F
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

En tydlig och bra process från början till slut.

Elsin S
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Kontakten över nätet funkade bra, hade reserverat en bil med handpenning. Väl på plats satt alla försäljare vid sina datorer och petade på tangenterna för fullt. Ingen kom fram och frågade om jag behövde hjälp, trots att jag gått fram till bilen jag reserverat för att känna och klämma på den i närmare 15 min tills jag själv fick gå fram till en försäljare och be om hjälp. Affären funkade fint också. Dock så lovade försäljaren vid slutet av affären att det bara var att sätta sig och åka hem. 44 mil i detta fall. Allt skulle...

Svante B

Tillmötesgående och serviceminded personal

Oscar D
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Bra bemötande och en liten miss vid leverans av bilen, satt fel däck på bilen men inget som inte kunde lösa några dagar senare när verkstaden hade tid. Det gick naturligtvis bra att köra på de felaktiga däcken under tiden. Oliver som är säljaren, skötte sig galant. Jag är mycket nöjd med hans arbete.

Mansor E
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Grymt bemötande från början till slutet. Kommer självklart handla fler bilar här. Oliver är grymt bra försäljare, rekommenderad starkt! //Mange

Charlotte C
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Oliver är otroligt serviceminded, snabb och sympatisk. Översäljer inte men är samtidigt angelägen om att man ska köpa en br bil, helst nyss 😁👍🏼 super

Bo G
Skrev om Fordonsmäklarna Sollentuna

Jag ficke ett mycket bra och proffsigt bemötande, av Oliver Nyland när jag nyligen köpte min elbil från Fordonsmäklarna! Jag är mycket nöjd och kan rekomendera Oliver som säljare!.