Fordonspartner Gävleborg AB

Fordonspartner Gävleborg AB

www.fordonspartner.com
  • BadgeFourYears
4.8

Välkommen till Fordonspartner Gävleborg AB! Är du nyfiken på vad din bil kan vara värd? Hos oss på Fordonspartner Gävleborg AB värderar vi din bil helt kostnadsfritt. Har du lån på bilen så löser vi dessa åt dig och köper bilen av dig. Det erbjudande du får på din bil är dagsaktuellt med andra aktörer inom branschen. Vi är...

131 omdömen om Fordonspartner Gävleborg AB

Sedan starten hos Reco 2021

A3p Byggkonsult A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Lättsamt bemötande och inte några krångligheter

Emil N
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Har bara haft kontakt via telefon och epost. Nöjd med behandlingen och tycker Fordonspartner har varit fina att göra affärer med.

Tony E

Bra , helt ok . Mmnhgrydd så g vhkhfhjkxjgvv ca i

Golv- & Kakel Gävleborg A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Snabb och smidig affär. Vi kommer köpa fler bilar inom kort. Kunnig säljare och vi kommer att rekommendera dem för fler.

Rolf Einar S
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Otroligt proffsigt. Så ska en bilfirma vara

Jp Plåtslageri I Söderhamn A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Hej Jag tycker att det är otroget duktiga killar med mycket driv

Magnus S
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Fick ett trevligt bemötande av säljaren och affärer gick smidigt för allt var klart vid bytte

Umut D
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Det har blivit några bilaffärer med Fordonspartner senaste åren, både sålt bil och köpt. Nu köpte vi precis en bil och det var väldigt smidigt utan problem som vanligt.

Kenneth B
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Fantastisk bra personal och bemötande. Lyhörd för våra förväntningar. Bil bytet blev enkelt och smidigt. Det blev tom bättre än vi förväntade oss då de rekommende en annan bil modell som passade oss bättre. Vi är mycket nöjda som kund.

Martin T
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Smidiga & seriösa. All creds till Alexander som skötte affären på ett mycket professionellt sätt! Mvh Martin

Anette L
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Väldigt trevliga grabbar Väldigt kundinriktade och trevligt bemötande

Claus N
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Nöjd! Blev bemött av professionell, vänlig och serviceinriktad personal. Kan bara rekommendera.

Åsbacka Tak A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Alltid härlig service och smartness hos alla som jobbar där:)

Anna Lena E
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Mycket bra bemötande, ärliga svar på mina frågor och fin service med hemleverans av bilen.

D.a. Byggservice A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Trevligt personalen och gick snabbt tack jag glad

Ioannis G
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bilen va exakt som han berättade i tel. Jätte nöjd med köpet!🤝

Bror H
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Det var en positiv känsla av ärliga personer öppna och trevliga gick att prata med inga konstigtheter Gameldags bilhandlare. Fortsätt på det sättet så går det bra i fortsättningen!

Gävleborgs Elteknik A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra bemötande och lösningsbenägna. Mycket nöjd

Sidskogen Bygg A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Vi la in ett intresse om viss modell och färg, De återkopplar när de fått in och en snabb affär sker sedan smidigt,

Conny S
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Mycket bra bemötande av trevlig personal. Hoppas nu att servicen av ac går som utlovat så kan vi öka betyget ett snäpp till exceptionellt.

Karl Nils Ola K
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Simon var en trevlig försäljare Svår att pruta med.men levererade bllen snapt och löstes restskulden efter överenskommelse. Mvh Ola

Robert Erik L

Trevligt bemötande, snabb service MVH Robert Lindholm//RL Graphic

Mma Norr A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra bemötande och fin service med tanke på att dom tog sig tid under en röd dag för att säkerställa affären.

Nisse's Skogsvård A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra och snabb respons vid bilköpet

Sundström Per E
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Toppenbra och proffsigt bemötande.

Rw Trading A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Jättenöjd med mitt bilköp. Unga drivna grabbar som var mycket trevliga och härliga. Toppbetyg!

Rb Frakt A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra service och kunnig personal.

Andreas G
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Superbra service och trevlig personal.

Anna Stina A
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Enkel och smidig affär samt trevlig försäljare.

Hans Niklas H
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Riktigt trevlig personal, bra bemötande av kunniga säljare och lätt att ha att göra med. Kunde inte vara nöjdare.

Lars Sven Anders J
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Enkelt och proffsigt inom alla aspekter. Noggranna annonsbilder, så jag var ganska säker på bilens skick i förväg vilket stämde när jag såg bilen också.

Johan L
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Jag bytte in min bil mot en nyare och det gick väldigt smidigt. Bra bemötande hela vägen och jag är väldigt nöjd med min nya bil.

Mikael N
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Grymt bra bemötande och duktig försäljare. Öppnade för min skull en söndag då jag hade en bit att åka. Tur i oturen efter avslutad affär fastnade handbromsen 1km bort när jag stannade. Ringde och fick hjälp omgående så jag kunde fortsätta hemåt. Dom tog kostnaden så bromsarna blev bytta bak på hemmaplan av en verkstad. Rekommenderar verkligen Fordonspartner Söderhamn och ger dom 5/5 // Micke

Johan T
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Proffsigt och trevligt bemötande med god kundservice 😊👌

Peder K
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Snabb o smidig affär, verkliga skicket stämde bra med bilden pi annonsen

Magnus L
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

De var trevliga Jag förväntade mig att få köpa en bil och det fick jag.

Joakim E
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra kundbemötande och service, en enkel men positiv skillnad mot andra bilhandlare var att de lämnade sommarhjulen utanför bilen vid leverans så man kunde se hela bilens skick invändigt då jag köpte bilen på distans.

Sofia M
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Glada och trevliga, men falska, det var mer fel på bilen jag köpte av dom än va de sa att det var. Ändå vägrar dom att lösa problemet åt mig.

Svar från Fordonspartner Gävleborg AB

Hej! Tack för din kommentar! Vi tar alltid ställning till varje affärs reklamation och i detta fall ser de ut så här- Enligt överenskommelse före köp valde ni att köpa bilen med läckage på luftfjädring. Ni fick Även prisavdrag på grund av felet. Vi hade informerat er om problemet med bilen och gav er erbjudandet att köpa den som den va med läckande luftfjädring för reducerat pris, eller att vi kunde laga den före leverans. Ni valde då att köpa den med läckande luftfjädring för reducerat pris. Felet stod med i både varudeklaration...

Norman Stefan E
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Mycket bra bemötande. Snabb och smidig affär

Per L
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Jag tycker dom gav ett ärligt och proffesionellt intryck, jag kan rekommendera fordomspartner , affären gick lagom fort och smidigt inte för pressande att komma till avslut . Bra Med vänlig hälsning, Per

Henrik B
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bil ej levererad i överenskommet skick. Motorvärmarsladd felade vid leverans. Är påtalat men ingen återkoppling..

Åsa B
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Trevlig personal och trevligt bemötande .Vi är så nöjda med bilköpet .Kan verkligen rekommendera Fordonspartner

Gunnar M
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Otroligt proffsig och trevlig personal, bara att rekommendera. Mvh Gunnar Malmström

Erik R
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Trevligt och professionellt bemötande. Löste hela affären väldigt smidigt och var väldigt tillmötesgående.

Sven Otto Ingemar F
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Snabb o enkel affär på distans hjälpsamma. Få se hur dom sköter viss reklamation. Hördes ovilliga tyvärr vilket drar ner helhetsintrycket på firman.....

Robin S
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Supertrevlig säljare, proffsig och hjälpte till med allt jag bad om, Jag köpte min första firmabil genom dom. Supersmidigt, enkelt och smärtfritt.

Maria N
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Fantastiskt bra i första kontakten. Jättedåligt på slutet, och då handlar det bara om att de däck jag köpte till var urusla men i dialogen med säljaren så fick jag information om att de bara gått i två säsonger. De var 10 år gamla och på två av däcken var dubbel helt utslitna. Så min känsla för hela affären gick ifrån Superbra till ok på direkten. Jag fick tillbaka en gammal "bilförsäljare går det inte att lita på känsla" vilket är jättetokigt.

Gunnar K
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Mycket bra! Max var duktig fast han bara jobbat 3 veckor. Trevlig!!

Tommy B
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Bra och snabb service! Bilen hemkörd och såg ut som beskrivet i annonsen!

Larsson Knut P
Skrev om Fordonspartner Gävleborg AB

Det var bra bemötande och inget fuffens. Jag är nöjd.