Har varit stam kund hos Calle i flera år är super nöjd och känner mig 100% trygg hos den kliniken. Blir alltid bemött på bästa sättet och älskar resultaten kan inte bli bättre. Professionell och en god lyssnare som är så ärlig. Skulle aldrig gå någon annanstans.
Forma Vita AB
3 omdömen om Forma Vita AB
Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika ty
Bästa bästa!💕 Man känner sig såå välkommen och sedd hela vägen från receptionen till besöket hos Calle som jag besökt två gånger nu. Calle är så otroligt lättsam bekväm. Calle har gett sina bästa tips och vad som kan förbättras med mina förutsättningar och alltid med återbesök för att se att jag är nöjd. Ett ovanligt varmt engemang utan överpriser har jag upplevt hos Formavita. Önskar all vård var så här!
Besökte Calle för ca 3 veckor sedan för en fillerbehandling. Det injicerades 2ml i mina kindben/tinningar (åtminstone var det jag betalade för). Jag kontaktade Forma vita och Calle igår och meddelade att jag är inte nöjd då jag knappt kan se effekten av 2 ml filler. Jag fick skicka bilder på mig och önskade då att få mina före bilder. Responsen jag fick från Calle är under all kritik där jag får ett nonchalant och oprofessionellt svar med bland annat att det är tråkigt att jag tycker att stora kinder är målet. Nedan ser...
Fantastiskt bemötande! Professionell, kunnig , omtänksam med en stor portion humor. Överträffande mina högt uppsatta förväntningar! Re