Alltid lika proffsiga och trevliga.
Formedico Estetik
Trivsam skönhetsklinik i Hammarby sjöstad som varit verksam i nuvarande lokaler sedan 2017. Vi har ett stort utbud av hudbehandlingar och injektionsbehandlingar som utförs enligt beprövade metoder. Våra behandlare är legitimerade och certifierade. Johan Formgren är legitimerad läkare och ägare och driver verksamheten tillsammans...
125 omdömen om Formedico Estetik
Sedan starten hos Reco 2018
Tack Erika, Roligt att du känner så och berättar det. Det betyder mycket för oss. Teamet på formedico
Alltid vänligt bemötande av Emma där jag gjort min fransar! Resultatet har alltid varit bra. Lätt att boka tid.
Hej Vendela, Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid i julstressen att skriva. Jag hälsar Emma, Johan
Ni är bäst och fint bemötande ⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack Naila! Fantastiskt fint omdöme. Du har ju gjort många hudbehandlingar hos Anna och jag kommer framföra detta till henne. Med vänlig hälsning, Johan, Anna, Emma och Lotta
Vet ej har inte besökt kliniken tyvärr.
Hej, det var märkligt. Jag tar bort dig ur vårt kundregister. Med vänlig hälsning, Johan
Bra och professionellt Gott resultat som tidigare , återkommer gärna. Botoxinj i rynka mellan ögonbryn. Snabbt och skickligt utfört Hammarby sjöstad
Hej Margareta, tack för ditt fina omdöme och för att du tog tid att lämna det. God jul Johan
Formedico och specifikt Charlotte Isaksson är mitt ”go to” ställe för behandlingar. Charlotte är så proffsig och supertrevlig. Skulle självklart rekommendera dem!
Tack Rebecca! Det gör oss stolta och glada när vi får så fina vitsord. Jag framför detta till Lotta. Johan
Mycket enkelt att få kontakt, utomordentligt viktigt för mig som aldrig har varit på eller övervägt att närma mig någon estetisk inrättning. Jag var väldigt nervös och bemötandet var enkelt och jordnära och professionellt. Jag fick 'garanti' i form av fri uppföljning om jag upplevde oro eller var missnöjd. Detta gjorde att det kändes tryggt, att jag var välkommen tillbaka med frågor och oro. Ingen överförsäljning av tjänster, vilket var vad jag förväntade mig. Också viktigt. Anledningen till att jag kontaktade just Formedico...
Tack Richard, bättre beröm än så är svårt att få-stort tack och god jul👏🏻💐
Bra bemötande , uppfyller mina förväntningar , har behandlats med fillers och kommer att återkomma för nya behandlingar
Hej Monica och tack för din rekommendation. Det värmer😀 Hoppas du får en fin jul och ett ännu bättre 2026. Tack igen, Johan och övriga på formedico
Mycket seriös klinik. Det är det är riktig legitimerad personal, det är dokumentation, bra information och noga genomfört.
Hej Bettina, Tack för din fina rekommendation och att du tog dig tid att göra det:-) God jul och gott nytt år. Johan och team formedico
Alltid lika välkomnande och trevligt. Och resultatet är fantastiskt. Jag är en mcket nöjd singelfranskund!
Va kul att du är nöjd och att du rekommenderar oss och Emma. Hon är superduktig! Tack Taria!
Har inte haft kontakt med formedico. Konstigt
Hej, ja det var väldigt märkligt. Det finns en bokning i augusti som avbokats av kund. Troligen av dig men du kanske för säkerhets skull ska byta inloggningsuppgifter i Boka direkt. Ursäkta besväret och god jul
Jag blev väldigt trevlig bemött och fick komma in till och med innan min bokad tid. Jag är jättenöjd med tandblekningen och allting gick så smidigt. Kommer att fortsätta göra tandblekning hos Formedico och rekommenderar varmt till mina vänner .
Hej Selvedina, kul att du blev nöjd med behandlingen och jättestort tack för att du rekommenderar oss. Jag kommer berätta för Emma att du blev nöjd😀 God jul
Fint, fräscht, vänligt, proffsigt!
Hej Kristin, tack för de vänliga orden-nästan som en slogan vi skulle kunna använda👍. Tack för ditt omdöme och god jul. Johan och alla andra på formedico
Jag blev tipsad av en god vän. Bemötandet var bra, däremot tycker jag att det tagit emot att boka fler behandlingar då man först måste boka tid för konsultation och vid nästa tillfälle för behandling. Jag bor inte så nära, vilket gjort att det blivit för tidskrävande. Vet inte om ni har så nu, eller kan tänka er att ha exempelvis kostnadsfritt zoom-möte för konsultation i fall man vet med sig som klient att man inte har några större problem med huden, vilket jag förstår kan behöva bedömning på plats.
Hej Linda, Tack för att du berättar detta😊Sedan 2021 har vi en lag i Sverige som kräver konsultation på plats eller via facetime exv före injektionbehandlingar. När det väl är gjort kan man göra behandlingen efter 48 timmar. Sedan har man 6 månader på sig att göra behandlingen. Det är alltså bara att boka sin konsultation på plats eller digitalt. Allt finns valbart på boka direkt. Om du vill ha mer info kan du kika på hemsidan formedico.se. Tack igen för att du hörde av dig. God jul
Känner mig 100% säker och proffesionellt ompysslad på bästa sätt med bästa service. Alltid ett vänligt bemötande och ett bra utfört jobb. Kan inte bli nöjdare. Tack! / Håkan
Hej Håkan, vilket fint omdöme! Tack för de fina orden och välkommen åter när det är dags igen. God jul Hälsningar från oss på formedico
Alltid bra bemötande ! 🤩 Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Johan är jätte duktig !! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack så jättemycket Kira! Din rekommendation gör mig väldigt glad:-) Det är oerhört viktigt för oss att få din feedback och extra roligt att du känner dig trygg hos oss. Välkommen åter, Johan
Jag tycker att Formedico känns relativt tryggt då det alltid finns risker med olika behandlingar.
Hej Anneli, Att våra kunder är trygga är nog det som betyder allra mest för oss, liksom att miljön upplevs som lugn och avslappnande trots att behandlingarna inte alltid är så sköna. Stort tack för att du tog dig tid att rekommendera oss. Det värmer! God Jul från oss på Formedico
Snabbt att få tid, trevlig personal
Hej Christian, Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid så här i julstressen. God Jul från oss på Formedico
Så tacksam att jag hittat Formedico Estetik, blir alltid väl mottagen på ett ytterst proffsigt och trevligt sätt. Kommer alltid att göra mina profhilo behandlingar där, finns ingen som kan konkurrera🫶🏼
Tack Helena! Det värmer och glädjer oss här på kliniken. Jag framför ditt omdöme till hela teamet. Johan
Fint bemötande, snygga och smakfulla lokaler. Bra konsultation, och behandlingen var toppen. Super nöjd med resultatet. Kan rekommendera Charlotte! /Marie
Hej Marie, Vilket fint omdöme! Det värmer och gör oss alla lite stolta över det vi gör. Jag skall framföra ditt omdöme till Charlotte. Mvh Johan
Fantastiskt bemötande av Charlotte på både konsultationen samt behandlingen. Blev så omhändertagen och mycket nöjd med min behandling samt resultat. Formedico är dessutom en otroligt fin salong, härligt ställe att bli omhändertagen på. Kommer definitivt tillbaka!
Men va härligt att höra! Precis vad vi hoppas kunna åstadkomma här hos oss. jag skall framföra ditt beröm till Charlotte. Tack för ditt finfina omdöme och att du tog dig tid att göra det. Mvh Johan
Professionellt, lyhörda och fin klinik. Är super nöjd!
Är alltid lika nöjd efter mina besök! ⭐️
Proffsigt och vänligt! Enkla att ha och göra med och bra resultat!
Mycket trevlig och kompetent personal! Jag kände stort förtroende och att råden jag fick var uppriktiga!
Charlotte är professionell, kunnig och trevlig. Rekommmenderas!
Professionellt bemötande och nöjd med min behandling som alltid! Spelar ingen roll vem man går till alla är grymma!
Är alltid nöjd och känner mig snygg efter ett besök hos Charlotte. Hon kan sin sak så man är i trygga händer.
Jag kände att min hud var trött och behövde lite energi då kollade jag med Charlotte vad vi skulle hitta på. Det blev en herbspeel. Kändes jättebra efteråt (lite stickigt under tiden). Charlotte är så proffsig, trevlig och omtänksam. Hon är min go-to person när det gäller att ta hand om min hud.
Jättefint bemötande och skön musik. Jag blir alltid supernöjd med mina ögonbryn och yumi lashes.
Tog botox hos Johan och resultatet blev katastrof😥 Men, fick tillbaka pengarna, så det var ju kurage från dom. Men led i ett halvår av sviterna.
Hej Charlotta, ja det var tråkigt att det inte blev ett bra resultat när jag behandlade ditt gummy smile och jag är uppriktigt ledsen för att det blev som det blev. Du skall ha tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Med vänlig hälsning, Johan
Seriöst, tryggt och proffesionellt bemötande! Jag har gjort hudbehandlingar och läppar och mina förväntningar överträffades! Naturligt och fint resultat av behandlingarna! Jag kan starkt rekommendera Formedico!
Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme Marie. Det värmer och gör oss övertygade om att vi är på rätt spår! tack för att du rekommenderar oss. Johan och teamet på Formedico estetik
Jag använder Formedico regelbundet för mina volymfrransar. Emma är fantastisk och är förutom en skicklig hantverkare även oerhört trevlig med social kompetens. Det gör besöken ännu trevligare!
Det bästa, noggranna, professionella, kunniga på behandlingarna de utför. Väldigt nöjd och har gjort många behandlingar här.
Har provat flertalet olika ansiktsbehandlingar hos Anna och går alltid nöjd därifrån. Hon är varm, proffsig och kunnig! Kommer även med råd och tips gällande behandlingar och hudvårdsprodukter.
Alla på Formedico är duktiga och ser till kundens bästa och inte den egna portmonnän!
Har gått hit något år nu och gjort yumi lashes. Blir alltid otroligt fint bemött, resultatet blir alltid kanon och det känns väldigt lyxigt. Lokalen är fin och lugn.
Alltid trevlig bemötande och professionell personal! Känner mig trygg hos Formedico och väljer att göra alla mina behandlingar här, sist HyPro Hydrafacial Profhilo och var supernöjd med resultatet!
Varje besök är ett nöje. Dom är superproffsiga och ödmjuka och tar emot en med värme. Jag tycker i vanliga fall att många behandlingar är obehagliga men jag känner mig alltid trygg hos Formedico. Man märker att dom är kunniga och att dom verkligen vet vad dom gör. Jag har genom åren testat flera olika behandlingar.
Proffesionell och lyhörd personal
Nyligen gjort läppar hos Johan. Naturligt och fint,. Ansiktspeel hos Anna. Supernöjd med allt! Alltid trevligt bemötande och proffsigt.
Kunniga, tålmodiga och kompetenta! En oas 🥰
Alltid bra bemötande. Professionell personal. Fin och trevlig klinik. Gjorde yumi lashes. Emma jätteduktig och noggrann. Kan rekommendera.
Professionella men ändå personliga.!
Gjorde en PRX-T33 och det var super! Fick bra hjälp med min torra hud.
Ligger nära, kan bli bättre på kundfokus
Hej Åsa, tack för ditt ärliga omdöme. Jag vill gärna höra lite mer om hur vi kan bli bättre och om hur du upplevde mötet med oss senast. Med vänliga hälsningar, Johan
Formedico har alltid givit mig ett professionellt och informativt bemötande inför mina behandlingar vilket visar på den kompetens samtliga som arbetar hos Formedico har. Jag känner mig alltid trygg i samband med behandlingar hos Formedico och har alltid varit mer än nöjd att jag valt att välja Formedico för mina behandlingar. Vid mitt senaste besök behandlades jag med Profhilo vilket var rätt föreslagna val för mig.
Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande 😁
Alltid proffesionellt, vänligt och tryggt bemötande!
Stort tack för din rekommendation Veronica:-) Välkommen åter! Johan
Trygg, professionell personal. Gått hos Charlotte som har stort sinne för det estetiska.
Hej Åse, jättekul att du blivit nöjd med bemötande och behandling hos oss. Stort tack för att du skrivit ett omdöme. Mvh Lotta och resten av teamet.