Att ha haft Emelie som lärare har verkligen varit en förmån. Hon är helt fantastisk! Jag har tidigare tyckt det har vart obehagligt när jag har kört bil men den känslan minskade när jag började köra med Emelie. Oavsett vilka utmaningar man stöter på finns hon där och stöttar hela vägen, vilket gör att man alltid känner sig trygg. Hon är extremt noggrann och kunnig! Hon har lärt mig grunderna på djupet och pushat mig när jag har behövt det, vilket har gjort mig betydligt säkrare i trafiken och gjort att jag har utvecklats....
Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning
Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning en del av Forsbergs Trafikskola
12 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Bilutbildning
Tusen tack för dina fina ord Claudia. Det glädjer oss att höra att du har utvecklats och känner dig säkrare i trafiken. Vi önskar dig lycka till ute i trafiken! Vi kommer att sakna dig som elev hos oss.
Trevlig lärare, bra på att ge instruktioner.
Vad roligt att du tyckte läraren var trevlig och att du fick bra instruktioner. Kör försiktigt!
Nöjd , duktiga personal och väl utbildade . Jag upplevde att personalen var trevliga mot mig och kände mig välkommen.
Vad roligt att du är nöjd med din utbildning hos oss Irene och att du kände dig välkommen. Kör försiktigt så syns vi ute på vägarna!
Rolig och bra lärare. Bra miljö och lätt att lära sig i sin egen takt. Rekommenderar att gå på Forsbergs
Vad roligt att höra att du tyckte om din utbildning hos oss. Kör försiktigt så syns vi ute på vägarna!
Utbildningen gick utmärkt och snabbt.
Vad roligt att du är nöjd med din utbildning hos oss Martin.
Väldigt duktiga körlärare. Lär ut i den hastighet som passar eleven och får elevens självförtroende att växa.
Vad roligt att du tycker att lärarna är duktiga. Vi önskar dig lycka till med din bilkörning.
hjälper en och stöttar en hela vägen fram
Tack för fina ord Thelma. Det har varit roligt att följa din resa på vägen till ett körkort. Vi syns ute på vägarna!
Super bra körskola lärde mig allt jag behövde super snabbt
Tack för dina fina ord Viktor. Roligt att du lärde dig saker på ett effektivt sätt. Kör försiktigt så syns vi på vägarna!
Mycket bra bemötande Tydliga instruktioner Upplevde mina förväntningar Fick mig att klara uppkörning på första försöket
Tack för dina fina ord Maja-Tova. Vad roligt att du upplevde ett bra bemötande med tydliga instruktioner. Vi syns på vägarna!
Jag sökte mig till Forsbergs trafikskola i Januari 2024 med mål av att ta körkort innan Sommaren. De var väldigt hjälpsamma och vi ordnade upp en plan för att nå mitt mål. Jag köpte Guld paketet (15 lektioner, risk1, risk 2 och uppkörning samt digital teori) med anledning att jag bara hade möjlighet att köra runt 1 timme per vecka privat. Efter de 15 lektionerna vart jag redo att ta körkort och klarade uppkörningen på första försöket. Min körlärare var Emelie som jag absolut rekommenderar. Hon gav bra tips, var tydlig med...
Tusen tack för dina fina ord. Det har varit roligt att följa din resa. Vi syns på vägarna!