Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

7 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Alexander Z
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Helt underbara!! VÄRLDSKLASS på deras lärande och förmågan att se ungdomarna.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack snälla för dina fina ord. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa körkortsbehörighet.

Erik U
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Proffsigt bemötande, lyssnade på min förutsättning och satte samman en utbildningsplan utifrån detta. Av egen erfarenhet vet jag att det är en sak att kunna saker o ting i sin profession men det är en helt annan att lära ut! Forsbergs behärskar båda dessa till fullo. Väldigt många tack till mitt BE-kort.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack snälla för en fin recension Erik. Roligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss. Kör försiktigt!

Pernilla W
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Är så nöjd med Forsberg trafiks skolan! Mikaela var en grym lärare lärde mig mycket utav henne på de två dagar jag hade innan uppkörningen. Och vilka bra tips hon gav mig! Är så nöjd kan verkligen rekommendera dom! Jag tog BE körkort! Blev väldigt bra bemöt väldigt trevliga. Hade inte så mycket förväntningar, men de levererade mer än för väntat väldigt bra och jag fick bra med feedback! Jag är supernöjd.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack för din fina recension Pernilla. Härligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss. Kör försiktigt!

Joakim A
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Mycket bra och kompetenta lärare, bra bilar och konkurrenskraftiga priser. Kan rekommenderas varmt.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Vad roligt att du är nöjd med din utbildning hos oss Joakim. Önskar dig en fin sommar!

Håkan H
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Mycket trevlig och kunnig personal som lotsade mej genom en utbildning till en ökad behörighet Kommer att rekommendera er till andra Tack skall ni ha

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack för dina fina ord Håkan. Vad roligt att du vill rekommendera oss till andra.

Daniel A
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Helt grymt bemötande och riktigt bra på att lära ut å förklara saker!

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack för dina fina ord Daniel. Vad roligt att du tyckte om utbildningen hos oss.

Elin J
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Släputbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Blev bra bemött o klarade uppkörningen.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Släputbildning

Tack för fina ord Elin. Det var roligt att få hjälpa dig med ditt körkort.