Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning en del av Forsbergs Trafikskola

21 omdömen om Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Sedan starten hos Reco 2024
Lorenz S
Skrev om Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning en del av Forsbergs Trafikskola

Jag tycker det var en väldigt lärorik och pedagogisk kurs. Daniel var en väldigt duktig lärare. Kan verkligen rekommendera kursen till andra. Kursen överträffa förväntningarna.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte kursen var lärorik och pedagogisk. Vi syns till våren igen!

Molly J

Väldigt trevligt, bra stämning.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att det var en bra stämning och trevligt. Önskar dig lycka till med ditt körkort.

Simon R

Den var bra och jag kunde ställa frågor

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte kursen var bra och att du kunde ställa frågor. Önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning!

Håkan E

Bra och lärorikt med mycket välbehövlig info, rekommenderas

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte det var bra och lärorikt. Önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Mikael M

Trevlig och påläst utbildare. Helt ok utbildningssal.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte kursen var bra. Önskar dig lycka till med din körkortsutbildning!

Johnny T

Väldigt bra bemötande,gick igenom bra punkter samt egna erfarenheter och bra tempo.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du är nöjd med utbildningen hos oss. Vi önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Daniel R

Skön och lättsam stämning men ändå informativt

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte att utbildningen var informativ och lättsam. Vi önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Tobias O

Saklig och bra. Bra diskussioner och kunnig lärare.

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du tyckte att kursen var bra. Önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.

Simon A

Daniel, som höll i Risk 1, är en riktigt skön individ som kommer nära personerna som medverkar under kursen. Han beskriver egna erfarenheter under sina många år av mc-körning men har även ett objektivt förhållningssätt till utbildningen och vad som är relevant - rekommenderar!

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Tack för dina fina ord Simon. Vad roligt att du rekommenderar vår utbildning. Vi önskar dig lycka till med ditt körkort.

Muris A

Väldigt bra information! Bra lärare ! Och bra bemötande

Svar från Forsbergs Trafikskola - Risk1 MC - utbildning

Vad roligt att du uppskattade kursen. Vi önskar dig lycka till med din fortsatta utbildning.