Allt fungerade som förväntat. Snabbt och bra
Freshvent Stockholm AB
Välkommen till Freshvent Stockholm AB! Vi har stort kundfokus och är ett modernt serviceföretag inom ventilationsbranschen. Vi kan hjälpa dig med allt från OVK-besiktningar, service, underhåll, reparation och ombyggnation av ventilationsanläggningar. Vi har flera års erfarenhet inom branschen och största fokus på att du som...
348 omdömen om Freshvent Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2020
Jag tackar för hjälpen med att byta ut och montera en köksfläkt. Det gick smidigt och bra. Jag tackar även för ett trevligt och bra bemötande.
Kanonbra bemötande, snabb och proffsig installation. Vi är jättenöjda.
Fint bemötande, bra och rent arbete, ej lämnade något efter sig. Dock tog lite tid från kontakt till leverans då problemet behövde åtgärdas lite akut. Generellt bra.
Professional. Friendly. Knowledgable. Stayed in touch with updates on arrival times. Reminders for the appointment, etc. Service was executed as expected. Cleaned the exhaust channels. Adjusted flow. Overall positive experience.
Mycket bra och pålitligt. De utförde jobbet som lovet på utsatt tid och enligt offert.
Otroligt proffsigt och man märker att personalen har kompetens och erfarenhet. Bra kundservice. Rekommenderas starkt!
Väldigt nöjd! Trevlig och duktig personal!
Bra bemötande och jag fick adekvat information om mitt problem. Samt professionellt utförande , Så vitt jag kan bedöma.
Vi fick ett mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling och kunnig personal som kom på utsatt tid. Vi fick förslag på en kostnadseffektiv lösning och kommer återkomma med fler uppdrag till företaget. Jag kan varmt rekommendera Freshvent.
Arbetet var rengöring av imkanal. Kan bara bli toppbetyg. Allt från bokning till utförande är betyg 5 av 5. Servicepersonen blev lite sen, ringde då och meddelade. Utförandet på plats var noggrant och med bra kommunikation, + för bra städning efteråt. /Einar
Proffsiga, flexibla och trevliga
Toppenbra kommunikation och ett väl utfört arbete. Rekommenderas varmt!
Fick hjälp att installera en takfläkt för mekanisk frånluft samt injustering av köksfläkt av sorten alliance. Trevligt bemötande från samtliga jag hade kontakt med i företaget samt ett proffsigt och snabbt utfört arbete. Rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande och bra utfört.
Bra service snabbt jobbat kan rekommenderas
Smidigt, snabbt & väl genomfört uppdrag.
Snabb och proffsig kontakt och väl genomfört arbete.
Proffsiga, kunniga. Punkt slut.
Snabba tillmötesgående o skickliga. Tack
Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar att du rekommenderar oss!
Allt som var var bra. - Snabba och håller tiden - Tydliga i kommunikation .- Offert stämmer med slutpris - Snygg installation - Trevliga och proffisga
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service, tydliga kommunikation och att allt gick som planerat. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen!
Bra och kompetent firma med trevlig och effektiv personal - vi återkommer när det är dags igen att gå igenom vårt luftflöde i villan!
Tack så mycket för er fina recension! Vi är glada att ni är nöjda med vår service och personal. Vi ser fram emot att hjälpa er igen när det blir dags!
Proffesionellt och prisvärt! Kan varmt rekommendera!
Vi uppskattar att du rekommenderar oss och är glada att du är nöjd med både pris och kvalitet!
Då vi hade ett stort behov av att byta ut vårat FTX system, och också ville flytta det ut från köket, så bad vi Freshvent att se över vår ventilation och komma med och förslag på lösning och en offert för jobbet. Då de kom till oss för att se över befintligt system upptäckte de flera felaktigheter som tidigare företag, som vi betalat för att rengöra vårat befintliga system, inte noterat (alternativt uppmärksammat oss på). Freshvent hjälpte oss att ta fram förslag på hur vi skulle gå till väga för att åtgärda felen...
Hej och stort tack för er fina recension! Vi är verkligen glada över att ni är nöjda med vårt arbete och att ni kände er trygga under hela processen. Det betyder mycket för oss att ni uppskattar vår service och de lösningar vi föreslog för ert hus. Ett stort tack också för att ni redan rekommenderat oss vidare, det värmer verkligen. Med vänliga hälsningar, Teamet på Freshvent
Duktiga och professionella personer. Har fått information även via Mail och allt dokumenteras för nästa gång. Underbart
Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar vår professionella service och noggranna dokumentation. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till igen!
Snabb återkoppling och bra utfört arbete. Rekommenderas.
Bra jobb, trevligt bemötande. Rekommenderas!
Trevliga och proffsiga. Gjorde jobbet effektivt med bra resultat direkt. De städade efter sig :) Jag kan varmt rekommendera Freshvent.
Tack så mycket för din fina recension! Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och att lämna platsen i fint skick, det är en självklar del av vårt arbete. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att hjälpa dig igen!
Mycket trevligt bemötande från kunnig personal. Lätta att kommunicera med och seriösa. Vi behövde byta frånluftsfläkt på taket till vårt 70-talshus och samtidigt rensa ventilationskanalerna. Vi hade tagit in offerter från andra tidigare, men var inte nöjda. Freshvent kunde tydligt presentera vilka alternativ vi hade och gav dessutom ett mycket lägre pris än konkurrenterna. De kunde komma fort och utförde ett snyggt arbete.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig med att byta ut frånluftsfläkten och rensa ventilationskanalerna. Vi strävar alltid efter att erbjuda tydliga alternativ och konkurrenskraftiga priser, så det är fantastiskt att veta att vi levde upp till dina förväntningar. Om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Tack för ditt förtroende!
Allt fungerade bra. Kom i tid. Gjorde vad som avtalats med bra resultat och gav bra extrainformation om ventilation.
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att allt fungerade bra och att du är nöjd med resultatet och den extra informationen om ventilation.
Proffsigt och trevligt bemötande. Superbra installation
Tack för dina vänliga ord! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och är nöjd med installationen.
Bra noggrant utfört arbete och rekommendation på vad som behövde göras för bättre inomhusluft. När vi trodde det uppkommit problem pga ljud så kom de ut direkt för att se om något var fel men det visade sig att det kom från någonting helt annat. Så överlag mkt nöjda och kan varmt rekommendera!
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och våra rekommendationer för bättre inomhusluft. Vi prioriterar alltid kundärenden som rör garantifrågor och är glada att vi kunde lösa ditt problem snabbt. Tack för att du varmt rekommenderar oss!
Hjälpsamma killar som var med från start vid vår renovering/tillbyggnad av vårt hus! Från första idéskisser till färdig installation. Rekommenderas!
Tack för din fina recension! Vi är glada att vi kunde vara med dig från start till mål under renoveringen och tillbyggnaden av ditt hus. Det har varit ett nöje att få förverkliga era idéer, och vi uppskattar din rekommendation varmt!
Professionella från första samtal till avslutat arbete, tack!
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du upplevde vårt arbete som professionellt från början till slut. Det betyder mycket för oss!
Bra och snabbt utbyte av frånluftsfläkt
Proffsiga, punktliga, kunniga, alltid snabb återkoppling och väldigt trevliga.
Bra mottagande, responsiva, väl genomfört arbete. Offert och faktura korresponderar. Kan verkligen rekommendera.
Bra utfört arbete, ventilationsrengöring och injustering. Rent och snyggt gjprt. Rimligt pris.
Köpte rengöring av ventilationssystemet. Ett av de mest professionella företag jag har haft att göra med. Trevligt bemötande med klar och tydlig information om uppnått resultat med protokoll och vilka årgärder som bör vidtas i framtiden. Stark rekommendation
Trevligt bemötande och gick smidigt att få hjälp med rengöring av ventilationssystemet.
Bra bemötande och bra utfört jobb. Installera transformator på fläkten, lite annat små fix och justerade in allt.
Så trevliga och hjälpsamma! Snabba och kompetenta!!
Snabba och enkla att ha att göra med. Trevliga och bra service. Bra pris. Rekommenderas varmt!
Proffsigt utfört arbete och bra bemötande.
Trevliga, proffesionella killar. Mycket nöjd !
Trevliga och kompetenta. Kom i samband med genomsyn av husets ventilation med flera bra synpunkter. Rekommenderas.
Jag letade runt efter en ventilationsfirma som skulle kunna vara en go to när vår BRF har krav, önskemål eller eventuella problem. Freshvent visade snabbt och tidigt att dom kunde ta ett helhetsgrepp om vad vi efterfrågade. Bemötandet och flexibiliteten var alltid på högsta nivå. VI kommer fortsatt att använda freshvent som ventilationsfirma till vår BRF och vi kan varmt rekommendera Freshvent.
Allt bra, kvalité, service, pris
Rekommenderas varmt! Jätteduktiga killar som monterade vår köksfläkt. Snabbt och "proffsigt"
Det var mycket bra från början till slut.