Jag upplevde mig att jag har gjort ett bra köp och säljaren var ganska tydlig och trevlig.
Frölings Bil
Välkommen till Frölings Bil! Vi är din personliga fordonspartner. Vi på Frölings Bil har som målsättning är att ha fina och väl genomgångna Fordon till bästa möjliga pris. Våra ledord är: Förtroende, smidighet och tillgänglighet. Med ett brett kontaktnät ser vi till att hitta din nästa nästa bil. Kontakta oss på Frölings Bil...
216 omdömen om Frölings Bil
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket positivt att göra affär med Åke. Trevlig och kunnig på sitt område. Tar tid med kunden, inget stressande. Rekommenderar att göra bilaffär med Åke. Kan tänka mig att göra bilaffär här igen. Mvh Micke
Mycket trevlig o tillmötesgående säljare köpte en camaro o är mycket nöjd.
Har bara bra saker att skriva, kommer definitivt återkomma i framtiden när det är dax för en ny bil. Tryggheten ligger i hela verksamheten allt från ägaren till hur allt är uppbyggt samt tiden företaget funnits etablerade. Bg proffsbygg AB
Tack för en trevlig och smidig affär. Välkommen åter
Åke är lättsam å trevlig när det kommer till att köpa en bil, har lång erfarenhet av bilar. Ser fram emot att göra fler affärer med Åke
Snabb och smidig affär. Trevligt bemötande
Jag är glad och fått allt hjälp med min bil
Mycket trevligt och lättsamt bemötande. Kändes ärligt, uppriktigt och beskrivning av bilen kändes som det stämde med mina förväntningar. Inga överpriser dessutom. Kan varmt rekommendera andra att göra affär med Åke.
Otroligt trevlig från första stund. Fick ett ärligt intryck direkt och det bestod genom hela affären. Om alla bilhandlare agerade likadant som Åke skulle det vara lätt att byta bil. Krångelfritt, snabbt och kliniskt.
Kunnig o jätte trevlig .tar väl hand om sin kund😀
Bra bemötande ärlig om felen på bilen
Inga problem,bilen var som förväntat och mycket trevlig och hjälpsam säljare
Helt ok, inga märkvärdiga överdrifter, upplever att målet var att komma överens med syfte och mål
Trevligt och bara bra upplevelse av bil affären
Snabba svar. Bra bilar och rätt priser
Tack för en mycket smidig affär. Jag kan varmt rekommendera er andra att handla av Åke.
Tack själv Alexander. Hoppas det blir många soliga dagar så du får njuta av cabben.
Trevligt och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommendera!
Otroligt trevligt bemötande, ärlig tillmötesgående kunnig och serviceinriktad.
Trevligt bemötande , snabb och smidig affär!
jag pratade bara i telefon och köpte en mustang cab
Trevligt bemötande och snabb handläggning 👍
Det blev en snabb och smidig bilaffär. Vi möttes av en trevlig och hjälpsam försäljare.
SUPER trevlig kille som kändes ärlig och det är nog första gången jag inte känt mig lite lurad vid ett bilköp från en handlare. rekomenderas varmt .
Trevligt proffsigt bemötande. Kanon.
Trevlig människa. Kändes tryggt handla bil av honom :-)
Sålde min Chevelle till Åke och var nog min smidigaste affär någonsin, korrekt och rättvis. Super nöjd! kan varmt rekommenderas!
Väldigt trevlig och ärlig. Fick bra känsla direkt vi började prata. Gick igenom bilen steg för steg visade skavanker som jag inte ens la märke till som blev dessutom fixade. Är väldigt nöjd med mitt köp!
Kul att du är nöjd med din grymma Grand Prix-63
Sålde min bil till Frölings. Allt gick väldigt smidigt från första kontakt till att de kom och hämtade bilen.
Mycket bra bemötande. Jag köpte en veteranbil och blev glatt överraskad då skicket på den var mycket över förväntan. Så ett stort tack till Frölings bil.
Trevlig artig och håller vad man bestämmt. 👍
Kan rekommendera, smidig affär över telefon, pengarna på kontot snabbt och smidigt ägarbyte
Riktigt fin bil . Tack för en smidig affär
Trevlig säljare, tillmötesgående och inget krångel. Allt sköttes enkelt. Köpte en bil av 64 års modell
Sålde en bil till Frölings .Trevligt bemötande allt gick snabbt och smidigt
Bara positivt, superbra, trevlig & allt kändes lättsamt
snabb enkel affär och trevligt bemötande
Trevlig, kunnig och bra service. Kan varmt rekommenderbara !
Gott bemötande och en väldigt skälig människa. Rekommenderas!
Mycket trevlig bilförsäljare,otroligt hjälpsam,kunnig. Vet vad han håller på med.Kan starkt rekommendera FrölingsBil. Jag återkommer garanterat
Grymt trevlig bemötande av Mr Åke. Så vill du Köpa/Sälja bil går du dit.
Den bästa bilhandlare jag har stött på. Behjälplig med allt som jag behövde för att genomföra mitt bilköp. ÅKE FRÖLING ÄR ETT RIKTIGT PROFSS . BLIR DET FLER BILAR SÅ ÄR DET FRÖLINGS BIL SOM GÄLLER. . TACK ÅKE.
Tack själv Kjell för glad och lättsam hantering av affären. Hoppas du får många härliga mil i din fina husbil. Välkommen åter när det är dags för nästa fordonsaffär.
Vi fick en positiv upplevelse från första kontakten med Åke. Hjälpsam, Ärlig, trevlig, lätttillgänglig. Tack för en trygg affär! Vi ses igen 😊
Tack själv för en smidig affär och välkomna åter Habib!
Seriöst o proffsigt bemötande
Snabba svar på mail och mobil Inga krångel
Tack Åke för ett fantastiskt bemötande och snabb återkoppling. Proffsigt!
Trevlig och personligt bemötande. Väldigt lättsamt att göra affär med! Rekommenderar 👍
Vi kan varmt rekommendera Frölings Bil! Allt sköttes proffsigt, personligt och transparent. Mycket bra från början till slut.Jag förväntade mig inte atg det skulle vara så okrångligt att sälja sin bil.
Tackar för förtroendet och önskar er välkomna tillbaka när det är dags för nytt fordon
Servicemindad försäljare som var proffsig i bemötandet av oss som kund.
Lätt att ha att göra med inga problem alls och ärlig
Bra och smidig affär från en trevlig säljare.
Åke är en bra man. Säljer bra grejer. Lätt och ha och göra med. Det viktigaste är ju att man har rätt pris och är seriös. Man slipper krångel med Åke helt enkelt. Bra affärs man. Och svensk. Det gillar jag. Stort plus. Mvh Juha.