Mycket fint arbete. Jag kommer absolut återvända.
Frölunda Skrädderi och Kemtvätt
Frölunda Skrädderi AB skräddarsyr och lagar dina favoritplagg för att göra både miljön och din plånbok en tjänst. Vi har lång erfarenhet och utför alla sorters tjänster inom skrädderi. Du kan boka en tid eller ta med dina plagg till oss och få en konsultation direkt på plats. Vi erbjuder bland annat justeringar, lagningar...
393 omdömen om Frölunda Skrädderi och Kemtvätt
Sedan starten hos Reco 2024
Alltid trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.
Bra servis, bemötande och fint arbete utfört.
Trevligt bemötande, kanske aningen ointresserat från den äldre. Förväntning: få två dragkedjor fixade. Och det fick jag. Mycket nöjd.
Det tog lång tid att få en enkel åtgärd gjord och sen var den ofullständigt genomförd. Blev tvungen att lämna in varan igen för att få den korrekt andra gången.
Väldigt bra service duktiga proffsigt
Jag är jättenöjd, både med bemötandet och det välgjorda arbetet med byte av dragkedja på tröja och ändring på jackorna.
Service-minded och gör ett bra jobb.
Trevligt bemötande & snabb service
Vi blev nöjda med vårt besök. Tröjan blev så fint lagad!😊
Trevligt bemötande av kunnig personal som utfört reparations-sömnad av skidbyxor. Professionellt välgjort och överraskande fint utfört arbete .Mina varmaste rekommendationer ❣️❣️❣️
Mycket god service och prefetionell personal som tillgodoser kundens behov.
Alltid snabbt och bra service. Syr alltid upp eller in kläder här och slltid lika nöjd. Fint och detaljerat arbete.
Jag blev sååå trevligt bemött. Jag hade inga tankar om hur skrädderiet skulle vara men när arbetet var klart och betalt upptäckte jag flera hål och då fixades det med en gång och inget betalt tog dom för det.. Allt slutade med God jul och ett stort leende. Hälsningar Eva ( inte Sofia)
Snabbt o bra kvalitet! Har använt dem flera gånger!
Jätte bra personal. Snabbt leverans
Hej kära kund, Stort tack för din feedback! Våra kunders nöjdhet är det som driver vårt arbete framåt och det som får oss att sträva till att bli ännu bättre! Med vänlig hälsning, Yonas Frölunda skrädderi
Väldigt trevliga. De var snabba och smidiga. Avslutningsvis jag blev riktigt nöjd. Rekommenderar!
Utmärkt lagning till bra pris.
Jag heter inte Fredelius utan Hallenius
Way overpriced. Wanted 1200kr to hem one pair of pants and a jacket
Tack för din feedback! Vi förstår att priset kan upplevas som högt, men våra priser speglar den tid och det arbete som krävs för att leverera högsta kvalitet. Vi ger alltid ett fast pris innan vi påbörjar arbetet, så att du som kund vet vad som gäller. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar din åsikt och tar den med oss för att fortsätta utveckla vår service.
Lite dyrt och personalen var nog väldigt kunnig men hade ju kunnat vara lite gladare och kundvänligare
Jättebra bemötande och hjälp med min jacka som lagades. Jag kan rekommendera dem till alla.
Bra och snabb service. Bad om dagen efter och de löste de på två. Kanon
Hej ! Bra service och arbetet, tack // Lena
Fint bemötande och mycket bra resultat på det vi lämnade in för omsömnad.
Trevligt, snabbt och snyggt gjort på utlovad tid!
Lämnade in en beige kavaj med bl.a en stor fläck av dryck samt allmänt smutsig för kemtvätt. Efter första tvätten gick inte den stora fläcken bort men dem erbjöd sig direkt att ta tillbaka den och göra ett nytt försök vilket resulterade i toppresultat. Verkligen super nöjd med kundservice och bemötande. Rekommenderar starkt!😊
Mycket bra service och lagning av en älskad lammullströja
Bra, snabb service, trevlig personal.
The fixing work for my jacket was amazing. Although it's a bit too expensive
Dom är så duktiga och jag är en återkommande kund!
Bra och snabbt skrädderi, bra bemötande
Bra service, trevlig personal
Bra service. Både kemtvätt och skrädderi har varit bra.
En jacka skulle lagas. Utmärkt resultat.
Trevlig personal. God kvalité på arbetet och tog inte allt för lång tid. Var även prisvärt!
Mycket bra gjort! Inte så lätt att laga det. Kommer att använda dig igen!
Jättefint bemötande och service!!!
Trevligt bemötande, noggranna så att vi var överens om uppdraget o kostnad
Väl bemött snabb leverans snyggt sytt är nöjd
Kemtvätten var bra. Reparationerna lämnade dock en del att önska. Jeansen blev helt okej medan de mer avancerade reparationerna lämnade en del att önska. För dyrare plagg bör man nog vända sig till annat skrädderi.
Hej kära kund och tack för din feedback! Till de mer avancerade reparationerna hade vi gett förslag på vad vi tror blir bäst för resultat men i och med att du inte ville ha det så, så lyssnade vi in dig och körde på det du ville. Du är alltid välkommen tillbaka så vi kan se vidare vad vi kan göra. Våra kunders nöjdhet är av största prio. Hälsningar, Frölunda skrädderi
Lämnade in en jackan som syddes perfekt. Toppen bemötande och effektivt.
Nu vill jag inte kritsera, dem gjorde det bra, men det var lite småfel men det var inte mycket, men vi fick rätta till det som vi tyckte var bättre.
Trevliga människor och de löste en uppläggning på kort varsel.
Lagade dragkedja på min väska, den är lite trögare men är glad att kunna använda den igen!
Lämnade in en kavaj och en lättvikts dun jacka ,bägge blev otroligt bra gick dessutom både fort och var prisvärt 👍🏻 kan verkligen rekommendera dem Jan Magnusson Mölnlycke
Trevligt bemötande. Klart i tid och fint gjort
Vänligt och proffsigt bemötande.. Snabb hantering. Bra utfört jobb. Tyvärr dock för dyrt!
Snabbt och fint resultat! Trevligt bemötande.
Perfekt upplagd kjol och kort väntetid.