Ser alltid fram emot mina besök där och har världens bästa frisör (Erica).
Fusion
Välkommen till Fusion! På Drottninggatan 10 i Uppsala hittar du Fusion. En sammanslagning av våra tidiga salonger Barber and Babes och Frans hår och stil. Vi som jobbar här har stort driv i vårt yrke, vi strävar efter att ge dig en härlig frisörupplevelse i en skön atmosfär. Hos oss kan du få: Klippning, Färg och Slingor,...
571 omdömen om Fusion
Sedan starten hos Reco 2022
Bra personal, proffsigt ställe, man får frisyren man vill.
Som alltid helnöjd!! Fint och personligt bemötande. Lyhörd kommunikation. Trevlig plats.
Super bra servis och bra klippning
Mycket skickliga frisörer och ett trevligt bemötande. Fin och fräsch salong.
Enastående. Fick tid snabbt.
Proffsigt och trevligt bemötande. Jag kom in till min klippning lite osäker och villrådig, men gick därifrån mycket nöjd och ser fram emot nästa besök.
Jag är fullständigt nöjd :-) Gjorde slingor som blev perfekta Köpte Luster Lock och Muosse båda jättebra
Man får ett mycket trevligt bemötande av trevliga stylister som gjorde ett mycket bra jobb med mitt hår och gav mycket bra tips
Wirvla tar alltid väl hand om mig och ser till att jag är en bättre version av mig när jag lämnar henne.
Alltid nöjd efter besök hos Wirvla!
Toppenbra bemötande, proffsig service!
Bra bemötande och proffsiga frisörer. Jag köpte salvattenspray. jag är nöjd!
Trevliga lokaler, toppen frisör med ett toppenresultat. Jag är mycket nöjd
Underbar, fridfull och trivsam miljö när det gäller inredning och färgval och så så fin, duktig och trevlig personal! Man blir så väl omhändertagen. Det blir en helhetsupplevelse, inte ”bara” en klippning - mycket trevligt och givande👏🏻🙂
Super proffsigt på Fusion samtidigt avslappnat och familjärt! Virvla är brillant och jag kände mig super fin när jag lämnade salongen! Gåt dit!!!!
Niclas var kanon! Stort tack för bra hjälp.
Man blev jätte trevligt bemött och jag blev nöjd men min nya klippning.
Lokalen är rörig.. Tvätten vill jag ska vara separat, inte mitt i lokalen.
Mina förväntningar infriades. Mycket trevligt bemött. Var där för klippning och litet frågor om en tidigare permanent som inte gjordes på den salongen jag nu var på. Fick svar hur jag ska sköta håret.
Dotter klipptes av elev Linnea och blev mer än nöjd. Mycket lyckad klippning.
Jag blev väldigt väl mottagen och frisören var väldigt lyhörd över hur jag ville bli klippt. Har sedan bokat in mitt nästa besök :)
Jag blir alltid genuint trevligt bemött och är alltid nöjd när jag går därifrån! Jag köpte tjänsterna klippning, nyansering, bryn och fransar och köpte också en mousse.
Jag hade en studentklippning och fick hjälp av en riktigt trevlig ung dam. Hon var väldigt förstående och frågvis. Klippningen blev precis så som jag ville ha den.
I always get my hair cut with y’all because it’s a queer friendly environment. My hairstylist (Nadia) is so warm and understanding and always offers coffee and chocolates and she does an *excellent* job with my hair. I’ve recommended your salon to my friends and I’ll do it again when I get the chance!
Bra salong med fin service och man är nöjd efter besöket
Stort tack för ditt fina omdöme Christina, vad roligt att höra att du är så nöjd hos oss! Du är varmt välkommen tillbaka på ditt nästa besök.
Litet dyrt, men har ändå varit uthärdligt. Har varit smidigt att ha samma frisör under många år, men tyvärr ska ju nu "min frisör" sluta hos er...
Tack för ditt omdöme Mikael! Du är varmt välkommen till någon av våra andra duktiga frisörer/barberare.
Jag klipper mig sedan flera år hos Fusion eftersom de har en vänlig, kunnig och serviceinriktad personal! Jag har främst klippt mig hos Erica som jag särskilt kan rekommendera - hon är en väldigt kunnig och proffsig frisör, tillika en även mycket trevlig, lyhörd och social person - jag är alltid lika nöjd när jag varit hos Erica!
Så roligt att du är så nöjd hos oss och Erica! Tack för att du lämnar så fint omdöme och varmt välkommen tillbaka.
Väl bemött o suverän klippning
Roligt att du blev nöjd Göran. Välkommen åter!
Erica är fantastisk! Klipper långt hår så att det växer ut snyggt
Kul att du är så nöjd Katarina! Visst är Erica fantastisk! Varmt välkommen åter.
Bra bemötande,kunnig personal.
Tack för ditt omdöme Peter! Varmt välkommen åter.
Supertrevlig salong med exeptionella stylister och barberare. Man blir väl omhändertagen och går alltid hem nöjd. 5/5 guldsaxar. Uppsalas bästa salong, utan tvekan.
Härligt att du blir så nöjd hos oss Kim! Tack för fina omdömet och välkommen åter.
Alltid super trevliga och man känner sig sedd. Kommer med tips och idéer om styling och produkter som kan passa.
Vad roligt att höra att du känner dig sedd hos oss Ulrica. Varmt välkommen åter!
Väldigt trevligt bemötande, överhuvudtaget nöjd, Kommer igen!
tack för det fina omdömet Elin. Du är så välkommen åter!
Blir alltid trevligt bemött oavsett om jag ringer eller kommer dit. Klippte mig hos en ny frisör sist, supertrevlig och jätteduktig. Känner mig trygg att komma till Fusion , för jag går alltid nöjd därifrån efter min klippning
Så roligt att höra att du är trygg hos oss Maria, det värmer att höra. Varmt välkommen åter!
Den helt klart bästa salongen/barberaren i stan. Tillmötesgående, trevliga, omtänksamma och en allmänt genomgod stämning!
Tack för det fina omdömet Jakob! Varmt välkommen åter!
Alltid trevligt och välkomnande bemötande på salongen! Erica är min frisör och hon är superproffsig 🤩
Va roligt att du och Erica hittat varann. Välkommen åter!
Jag blev så så nöjd med resultatet och fick väldigt trevligt bemötande. Elton är otroligt duktig!
Härligt att du blev nöjd hos Elton. Du är varmt välkommen åter Klara!
Mycket bra frisörer och sköter även skägg!
Tack för ditt omdöme Erik! Varmt välkommen åter.
Proffs på hår, färg och hårförlängning. Du får alltid ett personligt bemötande och råd och tips för just ditt hår.
Kul att du blir nöjd Maria! Varmt välkommen åter.
Efter flytt till uppsala tog det mig flera år fyllda med mediokra möten med sk barberare/frisören som inte var värda namnet, hittade till slut Henrik på (b&b) Fusion och har efter det varit stammis sedan dess, tror vi är uppe i 6-7år nu där vi ses varje månad.
Härligt att du och Henrik har hittat varann! Varmt välkommen åter Mats.
Professionella frisörer i en trevlig miljö.
Kul att du blir nöjd Peder! Välkommen åter.
Bra service, mycket bra klippning och rådgivning. :)
Tack för fina omdömet Evangelina. Varmt välkommen åter!
Blev nöjd med klippningen till slut men han var tvungen att göra om flera gånger. Bemötandet var inte så bra, frisören pratade konstant om sig själv i 90 min
Hej Ella, kul att du blev nöjd med klippningen men tråkigt att hela din upplevelse inte blev som du förväntat dig. Du är välkommen åter.
Niklas som utförde klippningen av mitt skägg är utan tvekan den bästa jag varit hos. Proffesionell och service minded.
Niclas tackar och bockar! Stort välkommen åter Pontus.
Var in för att klippa till och styla mitt skägg och är mycket nöjd med både bemötande och resultat. Mycket trevlig och kompetent personal
Härligt att du blev nöjd med hår och skägg! välkommen åter Hampus.
Bra bemötande och trevlig personal
Tack för fina omdömet Björn, Varmt välkommen tillbaka!
Mycket duktig och trevlig frisör som räddade en tidigare misslyckad klippning hos annan frisör.
Tack för till omdöme Maria, va roligt att du blev nöjd hos oss!
Duktiga och trevliga frisörer. Rekommenderas starkt.
Härligt att du blir nöjd Gustaf. Varmt välkommen åter!
Alltid gott bemötande och lika gott resultat. Hög tillgänglighet och bra priser.
Tack för ditt omdöme P-O. Roligt att höra att du är nöjd!