Fusion

Fusion

www.fusionuppsala.se
  • BadgeThreeYears
4.7

Välkommen till Fusion! På Drottninggatan 10 i Uppsala hittar du Fusion. En sammanslagning av våra tidiga salonger Barber and Babes och Frans hår och stil. Vi som jobbar här har stort driv i vårt yrke, vi strävar efter att ge dig en härlig frisörupplevelse i en skön atmosfär. Hos oss kan du få: Klippning, Färg och Slingor,...

533 omdömen om Fusion

Sedan starten hos Reco 2022

Erik M
Skrev om Fusion

Mycket bra frisörer och sköter även skägg!

Maria S
Skrev om Fusion

Proffs på hår, färg och hårförlängning. Du får alltid ett personligt bemötande och råd och tips för just ditt hår.

Mats H
Skrev om Fusion

Efter flytt till uppsala tog det mig flera år fyllda med mediokra möten med sk barberare/frisören som inte var värda namnet, hittade till slut Henrik på (b&b) Fusion och har efter det varit stammis sedan dess, tror vi är uppe i 6-7år nu där vi ses varje månad.

Peder P
Skrev om Fusion

Professionella frisörer i en trevlig miljö.

Evangelia Anna D

Bra service, mycket bra klippning och rådgivning. :)

Ella P
Skrev om Fusion

Blev nöjd med klippningen till slut men han var tvungen att göra om flera gånger. Bemötandet var inte så bra, frisören pratade konstant om sig själv i 90 min

Pontus G
Skrev om Fusion

Niklas som utförde klippningen av mitt skägg är utan tvekan den bästa jag varit hos. Proffesionell och service minded.

Hampus E
Skrev om Fusion

Var in för att klippa till och styla mitt skägg och är mycket nöjd med både bemötande och resultat. Mycket trevlig och kompetent personal

Björn K
Skrev om Fusion

Bra bemötande och trevlig personal

Maria A
Skrev om Fusion

Mycket duktig och trevlig frisör som räddade en tidigare misslyckad klippning hos annan frisör.

Gustaf H
Skrev om Fusion

Duktiga och trevliga frisörer. Rekommenderas starkt.

P-O E
Skrev om Fusion

Alltid gott bemötande och lika gott resultat. Hög tillgänglighet och bra priser.

Jan L
Skrev om Fusion

Trevligt bemötande och härlig behandling av hög kvalitet. Lite dyrare men väl värt pengarna.

Jessica T

Klippte och fixade skägget. Mycket trevlig och kunnig personal.

Michael B

Ville ha ett alternativ till energidricka på burk, har provat Mandy förut som är jättebra, tycker dock att Fusion med 180mg koffein är bättre för mig än 200mg som det är i Mandy. Lite fler smaker så hade det blivit en femma.

Maja Ö
Skrev om Fusion

Mycket bra bemötande och duktiga frisörer. Salongen var även väldigt mysig

Karin N
Skrev om Fusion

Snabb handläggning Fick tid som passade mig

Sofi P
Skrev om Fusion

Jag blir alltid trevligt bemött på Fusion. Jag har träffat flera frisörer och alla lyssnar på mina önskemål och kompletterar det med bra förslag på vad som passar mig.

Per R
Skrev om Fusion

Jättebra! Trevlig och kompetent personal! Lyssnade och förstod, gick det extra steget för att göra mig som kund nöjd! :-)

Malin T
Skrev om Fusion

Är mycket nöjd med Fusion! Klippte mig hos Kirstin, som kändes väldigt kunnig, i synnerhet på att klippa lockigt hår. Hon var väldigt inlyssnande och resultatet blev precis som jag föreställt mig. Hon gav även bra tips om hårvård och produkter. Det kostade ganska mycket men var väl värt pengarna, jag kommer komma tillbaka!

Annika S
Skrev om Fusion

Tyvärr blev det en dålig upplevelse. Min frisör var väldigt trevlig och jag tyckte vi var överens och hade ett bra snack om frisyren jag önskade. Hon sa att hon klippt såna frisyrer tidigare och att hon kunde lockigt och tjockt hår. men det blev inte alls som jag tänkt. Hon frågade om jag ville behålla längden och jag sa ja, när vi var klara var håret ca 15cm kortare än när jag kom. Jag sa inget under tiden, litade på att hon visste vad hon gjorde och när jag fick se slutresultatet var jag nog chockad. Jag grät sen över hur förstört mitt hår blivit.

Svar från Fusion

Hej Annika, Vi är väldigt ledsna att höra att din upplevelse och din förväntan inte blev som du önskade. Ring mig så ska vi se om det är något vi kan göra för dig! Om jag inte svarar på en gång så lämna ett meddelande eller skicka ett sms så ringer jag upp. Mvh Jessica, Salongsansvarig Fusion, 076-8260909

Emil B
Skrev om Fusion

Toknöjd rakt igenom. Bra klippning och tips om diverse produkter. Blir given stammis hos Niclas

Marja W
Skrev om Fusion

Kunnig och trevlig personal, men dyr!

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme Marja, varmt välkommen åter!

Anders A
Skrev om Fusion

Niclas är lite för casual med Destiny 2 och gamingen generellt men har å andra sidan bra smak när det gälle övrig kultur. Man får alltid ett bra serie- eller filmtips av honom. Henrik är mer competitive med gamingen och är liksom erkänt bättre än Niklas. Han har högre satta mål helt enkelt. Däremot är det ofattbart att han bara kollar på dålig anime. Där har han mycket att lära beträffande kulturell skolning. Det sägs också att han läser böcker bakom disken på rasterna vilket dock ger vissa poäng. Sammantaget blir det dock...

Svar från Fusion

Tack för din recension Anders, välkommen åter!

Oliver M
Skrev om Fusion

Jätte bra servis och trevlig personal, speciellt trainin som klippte mig Elton. Tycker att det är galet att han bara är en traini när det känns som att han jobbat där i flera år, mycket bra klippning, Jättenöjd👍

Svar från Fusion

Vad roligt att du är nöjd Oliver. Tack för din recension och välkommen åter!

Ellen L
Skrev om Fusion

Fick hjälp av BÄSTA Johanna. Första Frisör besöket för min del och det lämnade mig inte besviken! Förutom en trevlig stund så vart jag så galet nöjd över resultatet! REKOMENDERAR!!!!

Svar från Fusion

Vad härligt att du känner dig nöjd Ellen. Tack för fin recension och du är varmt välkommen åter!

Karl E
Skrev om Fusion

Allitd välmående service och bra frisyr när jag går därifrån. Älskar ställer

Svar från Fusion

Vad roligt att höra Karl. Tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Nils Henrik S

Toppen Bra service, fint bemötande och bra utfört arbete. Mycket bra med andra ord. Jag återkommer gärna vid tillfälle så jag besöker Uppsala igen.

Svar från Fusion

Tack för din recension Nils Henrik, varmt välkommen åter!

Bobo S
Skrev om Fusion

Levde upp och levererade som alltid

Svar från Fusion

Tack Bobo för ditt omdöme och varmt välkommen åter!

Malin T
Skrev om Fusion

På Fusion har jag hittat den enda frisören (Kristin) som jag någonsin varit nöjd med! Tyvärr är hon inte tillgänglig just nu och de andra frisörerna kan inte riktigt ta hennes plats när det gäller att klippa mitt lockiga hår. I övrigt tycker jag det är en fräsch och trevlig salong att besöka.

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme Malin! Vi är glada att det nu finns tider att boka hos Kirstin. Varmt välkommen åter!

Evelyn S
Skrev om Fusion

Första frisörbesöket någonsin och är supernöjd! Klippte mig hos trainee Elton och var jättenöjd - han är supertrevlig, proffsig och ordentlig. Jag har ingen annan salong eller frisör att jämföra med men jag fick det precis som jag ville ha och bättre!

Svar från Fusion

Vad roligt att du är nöjd Evelyn! Tack för fint omdöme och varmt välkommen åter!

Mathias L

Trevlig och duktig personal. Jag blir alltid lika nöjd efter ett besök.

Svar från Fusion

Vad roligt att du är nöjd Mathias! Tack för din recension och välkommen åter!

Isak N
Skrev om Fusion

Toppenbra bemötande, professionella och trevliga.

Svar från Fusion

Tack för fint omdöme Isak, välkommen åter!

Jakob E
Skrev om Fusion

Lika bra som vanligt! Lite oklart varför man måste skriva det med 30 tecken men nu är det gjort!

Svar från Fusion

Härligt att höra Jakob! Tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Meimei S
Skrev om Fusion

Celie was so nice and helpful! She talked me through each step of the process and was very patient. I'm so happy with my new haircut and will definitely be returning!

Svar från Fusion

So nice to hear. Thank you so much for your review and welcome back!

Patrik A
Skrev om Fusion

Alltid trevligt bemötande och jag är alltid nöjd när med resultatet.

Svar från Fusion

Vad roligt att du är nöjd Patrik, tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Engla-Johanna L

Bra bemötande och helhetsintryck av Fusion som salong. Min frisör Felicia är exceptionellt professionell och kunnig inom sitt yrke och det är alltid en lyx att få genomgå en makeover med färg och klipp hos henne. Jag kommer definitivt åter snart igen!

Svar från Fusion

Tack för din fina recension Engla-Johanna, vad roligt att du är nöjd! Varmt välkommen åter!

Elias L
Skrev om Fusion

trevliga och tog hänsyn till vad som önskades

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme, välkommen åter!

Fiona K
Skrev om Fusion

Min vanliga frisör som är på ett annat ställe är sjuk och valde att gå till Felicia på fusion. Mitt hår är väldigt krångligt generellt med mycket självfall och virvlar som gömmer sig. Men detta klarade hon galant och det blev så fint. Toppning och putsning med en kortare gardinlugg. Hon gav även råd och invändningar på det jag sa vilket fick mig att känna mig sedd och hörd. Rekommenderar till alla :)

Svar från Fusion

Vad roligt att höra Fiona! Tack för fin recension, varmt välkommen åter!

Pontus W
Skrev om Fusion

Perfekt bemötande och klippning som alltid

Svar från Fusion

Vad roligt att höra Pontus, tack för ditt omdöme och välkommen åter!

Annica M
Skrev om Fusion

Kunnig personal, varm stämning och god cappuccino!

Svar från Fusion

Tack för din fina recension Annica, varmt välkommen åter!

Laila F
Skrev om Fusion

Bra proffsig upplevelse även från en elev. Elton var bra med dottern som alltid känner sig lite nervös.

Svar från Fusion

Vad härligt att höra Laila, tack för ditt fina omdöme. Varmt välkommen åter!

Hanna Victoria M

Bra klipp, finns produkter, trevlig personal.

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme, välkommen åter!

Ali N
Skrev om Fusion

I had a haircut at Fusion. No waiting time! Great work! Thank you very much indeed!

Svar från Fusion

Thank you so much for your review, your so welcome back!

Sune L
Skrev om Fusion

Jag köpte en tjänst i form av hårklippning. Jag blev vänligt bemött och fick kaffe medan jag väntade. Jag fick den service och det bemötande som jag väntade. Priset för hårklippningen är ganska högt så det förväntas god service.

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme Sune, välkommen åter!

Margareta Z

Lyssnande frisör, upplevdes som kompetent och proffsig.

Svar från Fusion

Tack för fin recension Margareta, varmt välkommen åter!

Kerstin B

Bra bemötande och Gott hantverk

Svar från Fusion

Tack för ditt fina omdöme Kerstin, varmt välkommen åter!

Mikael R
Skrev om Fusion

Utmärkt service och kvalitet som alltid.

Svar från Fusion

Tack för ditt omdöme Mikael och varmt välkommen åter!

Susanne A

Fint bemötande av fantastisk empatisk frisör! Förväntningarna är att gå därifrån med lite lättare och gladare steg! Det lever Fusion upp till! En klippning blev det denna gång! Att gå till frisören ska kännas lite som ”balsam för själen ” och det gör det hos Fusion! Tack från Susanne

Svar från Fusion

Vad härligt att höra Susanne, vilken fin recension. Varmt välkommen åter!

Miranda D

Trevligt bemötande av all personal och jag blev nöjd med håret. Jag var där och gjorde slingor och balayage hos trainee.

Svar från Fusion

Tack för ditt fina omdöme, välkommen åter!