Skrev om
Garageportexperten Portinstallatören i Skåne AB
OBS, denna rekommendation gäller Garageportexperten MALMÖ, inte någon annanstans. Garageportsexperten i KRISTIANSTAD t ex ger ett mycket seriöst intryck - helt i motsatt till Malmöporten AB som jag varnar för.
Kontaktade Garageportexperten Malmö under sommaren 2015 för att jag ville byta min garageport samt göra en ombyggnad av garaget i samband med detta. Eftersom Malmöporten AB hade varit hos mig några år tidigare för att titta på samma sak och att man sa att man hade ritningar från det första besöket som kunde användas... för ombyggnaden så tyckte jag det var lämpligt.
Fick offert på alltihopa efter många om och men - dock inte ritningen som man sa att man hade gjort. Efter åtskilliga påtryckningar (ritningen bejhövdes för bygglovet) och efter åtta veckors total väntetid och efter att man ljugit mig rakt upp i ansiktet och sagt att man faktiskt HADE skickat ritningarna så erkänner dem att de inte har några ritningar alls. Efter åtta veckor. Jag blir då heligt förbannad och efter det vill man inte ta uppdraget alls.
Jag vill alltså varna för den oseriösa hantering som Garageportexperten i Malmö/Malmöporten AB har vid den här typen av ärende. Att ljuga kunden rakt upp i ansiktet i åtta veckor (allt blev därmed försenat med två månader) är en mycket låg stående form av företagande.
Strax därefter pratade jag i ett helt annat ärende med en god vän till mig som när han hörde att jag hade varit i kontakt med Garagportexperten i Malmö upplyste mig om att han hade haft precis samma erfarenhet av dem när han skulle montera en garageport i Eslöv två år tidigare då det var en otroligt oseriös hantering av ärendet där också rena lögner förekommit. Han var alltså inte ett dugg förvånad över hanteringen och hade han vetat om att jag skulle byta garageport hade han varnat mig i god tid. Nu blev jag istället av med åtta veckor men lyckligtvis fick jag tag på en mycket seriös och duktig monterare istället.
Du som läser detta kan alltså spara dig allt detta besvär och söka upp någon mer seriös, t ex Garageportexperten i Kristianstad eller Stehags Port i Stehag som håller en helt annan nivå.