Väldigt hjälpsamma! Rekommenderas !
Garantipartner Skandinavien AB
7 omdömen om Garantipartner Skandinavien AB
Har haft ett par olika garantier men garantipartner har absolut bästa servicen på marknaden enligt mitt erfarenhet. Personalen är hjälpsamma och trevliga. Fick hjälp snabbt och nu rullar vi igen!
Riktigt uselt företag haft bilen en månad och börja krångla och dom skyller i från sig
Jag håller med alla som skrev dåligt om garanti partner. Man kan inte lita på de, de är ljuger för mycket, de är oseriösa eftersom de skjuter ett ärende med flit till de hittar något ursäkt för att undvika och avslå ärendet. Jag hade 100% rätt att de få min bil fixat och det var motor cylindrar som min bil hade för fel och garantin gällde för mig och verkstad förklarade detta till de men trots det hittade de ett annat ursäkt och avslag mitt ärende. De täcker ingenting, de har en ursäkt för varje påstående. Min bil gick sönder...
Riktigt dålig garantibolag! De täcker inget de hittar kommer på massa ursäkter för varje gång. Teckna aldrig garanti hos de! Denna garantibolag borde stängas ner ! Fyyy
Riktigt dåligt för båda Konsumenterna och bilhandlare.!
De täcker ingenting, de har en ursäkt för varje påstående. Min bil gick sönder efter 3 veckor men de sa att de inte täckte eftersom det som gick sönder inte fanns inuti motorn.