Bra telefonsupport av kunnig personal!
Garda Alarm
Välkommen till Garda Alarm! Säkerhet har inget pris sägs det. Vi på Garda håller inte riktigt med. Visste du att det det brinner i 24,500 hushåll per år och begås över 22.600 inbrott baserat på statistik. Med ett larm från Garda Alarm kan du minska risken för inbrott och ha full koll på ditt hem när det gäller brand. Bland...
264 omdömen om Garda Alarm
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket bra information Alltid att även vi kan förstå Trevligt bemötande.
Har haft länge men aldrig förut anlitat Garda Service. Nu vid krångel så fixades det snabbt och smidigt! BRA!
Bra bemötande men teknikern var i en egen klass. Toppenservice, trevlig och hjälpsam
Blev bra bemött.Snabb service.Vi har betygsatt innan.Ni var här 2 ggr.Vädigt nöjda.
Jätte trevligt bemötande vid både samtal och besök
Blev bemött trevligt. Jag hade inga förväntningar. Proffsigt, vi uppgraderade larmet
Kundtjänst förhalade felen, men teknikern fixade det med en gång
De levererar det som man förväntar sig.
Jag var nöjd med min frågeställning löste
Bra upplevelse av både säljare och tekniker! Professionella och bra bemötande.
Bra bemötande av installatören som uppgraderade vårt larm. Han upptäckte att det behövdes bytas batterier i brandvarnare och kameror. Basenheten indikerade att byte behövdes. Det är något som Lövestads larmcentral ska ha koll på men de har inte hört av sig angående detta. Upplever det som NONCHALANT från deras sida då larmet inte fungerat som det ska. Invaggar kunden i FALSK trygghet.
Bra hjälp o trevligt bemötande
God kunskap och tydlig. Höll tidpunkten som vi hade avsatt för vårt möte och trevligt bemötande.
Bra men er placering av brandvarnare va kass. Samma tekniker som monterade upp den kom och flyttade den. Supernöd över lag
Proffsigt och trevligt bemötande. Hög kunskap hos montörer. Rekomenders varmt
Vi blev bra bemötta och fick våra förväntningar uppfyllda till fullo. Vi uppgraderade vårt befintliga larm samt köpte en utomhussiren.
Har uppgraderat mitt befintliga larm så har fått ny larmpanel och även installerat en till kamera och brandvarnare. Alla jag pratat med har varit trevliga och kunniga från första kontakten till färdig installation. Eftersom jag bara haft det i en dag är det svårt att säga om det lever upp till mina förväntningar men än så länge ser det lovande ut.
Jag är mycket nöjd med Garda Alarm. Tack. God jul och Gott nytt år.
Har alltid varit nöjd trevligt bemötande
Installatör toppen, lite svårarbetat i kontakterna med er..
Bra bemötande och trevlig installatör som fixade allt snabbt och smidigt
Blev uppringd av självaste VD för att min larm inte var online. Trots att klockan var 1800 skickade han ut en reparatör för att kolla problemet. Dessvärre gick det inte att lösa direkt utan han kom tillbaka dagen efter och löste problemet
Enkelt att använda, bra skärm.
Bra genomgång av tekniker vid uppstart. Snabb återkoppling vid larm.
Trevligt bemötande både vid försäljning o installation. En besvikelse är att installation av nytt dörrlås inte ingick i paketet.
Det var bra lite kort om tid bara. BESÖKET gällde uppdatering till 5g.
Jag har fått ett väldigt fint bemötande o hjälp när jag ringt Garda Alarm,trevlig o kunnig personal, i mitt ärende är jag helt nöjd med all hjälp jag fått, o Anders som fixade så larmet, är j
Mycket bra trevl7g och kunnig Service tekniker
De har varit toppen att ha att göra med. Allt från säljare till tekniker och larmcentral, då vi bytte till deras larm.
Bra information och bemötande
Positivt bemötande och kunnig person
Smidigt vid uppgraderingen. Gillar nya appen.
Mycket trevligt bemötande av teknikern som bytte batterier.
Bra tekniker! Kanske berättade mer än han borde, men annars är jag helnöjd!!! Köpte uppgradering av sim-kort.
Mycket bra. Väldigt kunnig personal (ted)
Serviceteknikern var mycket proffsig och trevligt. Han fixade allt på ett bra sätt.
Bra bemötande, trevlig och kunnig servicetekniker. Uppgraderade till Garda Home fungerar jättebra, är väldigt nöjd.
Tack för ditt fina omdöme, det är härligt att höra att du är nöjd!
Mycket professionellt bemötande, trevliga och kunniga (i den grad att dom kunde förklara komplexa saker enkelt för mig att förstå).
Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du fått korrekt bemötande!
Det blev mycket bra För den duktige service killen fick larmet att fungera
Tack för dina fina ord om vår värdefulla personal!
Fick slita med låset men lyckades efter lite kämpande, bra jobbat
Ibland krävs det lite extra arbete, toppen att allt blev bra!
Mycket fin service, per telefon och av tekniker som kom till bostaden. Punktlig, trevlig och kunnig. Fixade vårt larm på nolltid. Så nöjd!
Vad härligt att höra att ni är nöjda. Tack för att ni är kunder hos oss!
Smidigt o snabbt. Trevlig personal.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
En tre vi lig kille, Ted, som hjälpte oss uppgradera gammalt larm som vi haft ett antal år och som vi är nöjda med
Tack för dina fina ord om vår tekniker Ted! Vi är stolta över vår personal.
Väldigt professionella och ger en den hjälp man behöver.
Toppen att du fick professionell hjälp och är nöjd, det är vår ambition!
Mycket vänligt och bra bemötande av all personal. Tar verkligen hand av sina kunder. Från en skala 1/ 10 blir betyget en stor 10a. Hälsningar Jan Lundin
Vilket underbart roligt omdöme att läsa, tack!
Engagerat , kunnigt, noggrant , alla batterier bytta och dosor dammsugna på spindelväv , insekter, damm. Lugnt och trevligt möte. Välkommen åter om 5 år för ny service ( så länge har vi klarat oss)
Tack för ditt fina omdöme, vi syns om 5 år!
Bra kontakt med personer som jag har haft frågor till.
Kul att höra, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
Garda alarm bästa personal är servis tekniker ESMER.
Tack för ditt fina omdöme och fina ord om vår tekniker!
Fackmässig installatör utförde installationen i vårt hem.
Precis som det ska vara! Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.