Bästa flyttfirman! De gjorde min flytt från Varberg till Göteborg på ett smidigt sätt. Proffsiga, effektiva o väldigt rädda om mina möbler. Jag rekommenderar verkligen Gårda Flyttexpress. Trevliga o lättsamma gör inte saken sämre. Tusen tack till Johan o Måns! Ni var grymma! Flyttar jag igen så är det ingen tvekan om vem jag skall anlita….er så klart! Ulrika
Gårda Flyttexpress AB
Välkommen till Gårda Flyttexpress! Vi är ett pålitligt och effektivt flyttföretag med bas i Göteborg som erbjuder flyttar över hela Sverige. Vi erbjuder flyttjänster till både privatpersoner och företag, alla dagar i veckan. Våra erfarna flyttarbetare erbjuder seriös och professionell flyttservice till ett bra pris. Utöver...
111 omdömen om Gårda Flyttexpress AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Ulrika, tack själv för en supertrevlig flytt och välkommen tillbaks till GBG. Hoppas du och den snart hemvändande vänninan tar tag i Götet:) Mvh Johan Hansson
Fint och positivt bemötande. ”Inga problem det fixar vi”-attityden. Trevliga. Vi var nervösa inför flytt men det blev en bra upplevelse och vi kände oss trygga med denna firma
Stort tack Sara, vad skönt att våra terapeuter (Andreas och Carl) fick lugnat era nerver. Så det ofta ser ut för oss, man är flyttgubbe och terapeuter i ett:.) Hoppas ni kommer att strortrivas i eran nya bostad. Mvh Johan Hansson
På kort varsel ställde de upp och hjälpte mig att flytta saker med vänlighet och respekt
Hej Elisabeth, kul att du åter var nöjd med oss (Andreas och William). Går det så dår det och då löser vi det :) Hoppas allt kom på rätt plats. Ha en trevlig vecka. Mvh Johan Hansson
Trevligt bemötande. Kom på utsatt tid. Hade bra hjälpmedel som underlättade flytten. Effektiva. Rekommenderas varmt!
Hej Monica, tack för rekomendationen. Tur var väl det då vi ses igen den 2e december:). Mvh Johan Hansson
De här killarna är proffs! När jag frågade efter offert så ställde de ingående frågor om hur jag bodde och hur det såg ut på det nya stället för att kunna ge en så bra offert som möjligt. På själva flyttdagen så dök det upp två glada och arbetsvilliga killar på utsatt tid och satte igång. De hjälpte mig att hänga på dörren på vapenskåpet utan knot. Det enda negativa var att några av flyttkartongerna jag fick låna var rätt slita och gick sönder. Gårda Flytt är inte de billigaste men absolut värt pengarna.
Hej Karl, ja visst är dom proffs! Skall hälsa Carl och Joakim detta, så dom vet om det:) Men stort tack för din recension, härligt att du var nöjd med din flytt. Synd på kartongerna bara, men dom är som en nål i en höstack, finns ett dussintal bland hundratals, svårt att sålla ut dem. Så vi tar tacksamt emot info så vi kan ta dem ur bruk. Hoppas du stromtrivs i din nya bostad. Mvh Johan Hansson
Bra, smidigt och proffsigt utfört!
Tack så mycket Lena, jag ska hälsa killarna detta! Mvh Andreas Löf Nilsson - Gårda Flyttexpress AB
Oerhört nöjd med Gårda. Tydlig i kommunikation, bra i bemötande och ett mycket proffsigt förhållningssätt. Har nyttjat deras tjänster tidigare och utfallet har varit lika bra då som nu. Ovanstående avser tjänsten flytthjälp. Rekommenderas varmt och kommer använda dem igen om behov uppstår.
Tack så mycket Björn! Hoppas ni och katterna kommer trivas i nya stället. Allt gott önskas Andreas Löf Nilsson, Gårda Flyttexpress AB
Trevlig personal. Serviceminded. Effektiva. Jag kan verkligen rekommendera detta företag!
Tack så mycket Ulrika, härligt att du var nöjd med din flytt. Skall hälsa detta vidare till Joel och Daniel. Hoppas du kommer att trivas gott i din nya bostad...är nära hem till din gamla lägehet annars :) Mvh Johan Hansson, Gårda Flyttexpress AB
Jättebra
Räcker så, tack för betyget och härligt att du var nöjd med oss. Hoppas du kommer att trivas i din nya bostad. Mvh Johan Hansson, Gårda Flyttexpress AB
Vi är så nöjda med Gårda Flytt AB som vi använt vid fyra tillfällen. Alltid snabba svar, korrekta offerter och personlig kontakt. Väljer man att flytta med dem så är man i trygga händer. Vi kan inte annat än att rekommendera dem!
Tack för er recenssion. För detta vidare till Samuel och Joakim. Alltid lika trevligt att ha med er att göra så ni är alltid välkomna tillbaks:). Kul med återkommande kunder, lite extra med de som var med från första början då man själv var ute och flyttade. Ta hand om er och ha en trevlig vecka Mvh Johan Hansson, Gårda Flyttexpress AB
Positivt från start till slut med ett bra bemötande. Kan varmt rekommenderas. Plus att man får låna flyttkartonger. Joel och Carl som hjälpte till vid min flytt var effektiva, försiktiga och mycket trevliga killar.
Hej Eva-Lena, tack för din recension. Härligt att du var nöjd med killarna, skall hälsa dem detta. Hoppas livet i den nya bostaden kommer att bli till belåtenhet. Mvh Johan Hansson, Gårda Flyttexpress AB
Trevliga gubbar som gjorde en snabb och smidig flytt åt oss. Imponerad över hur lätt och smidigt dom fick upp sängen för trappen.
Tack för ert omdöme. Jag ska hälsa Joakim och Carl. Mvh Andreas Löf Nilsson
Bra bemötande både innan och under flytt. Proffsiga och effektiva, rekommenderas helt klart.
Tack för er recension. Ska hälsa Joel och Måns. Mvh Andreas Löf Nilsson
Att flytta med Gårda Flytt var positivt från början till slut. Bra kommunikation, professionellt bemötande och mycket trevliga och lösningsorienterade killar. Toppbetyg till Andreas & Co.
Tack för era fina ord! Ska hälsa killarna! Tack för väldigt bra packat från er sida med lagomt tunga kartonger. Hoppas nya lägenheten kommer bli helt underbar. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Toppen toppen hoppla hoppla! Tack för ett. Bra bemötande.
Tack för fin recension. Hoppas nya lägenheten ska passa er. Mvh Andreas Löf Nilsson
Fick ett så fint bemötande när jag ringde om mitt akuta problem. En lösning erbjöds direkt och sen dök det upp ett par lösningsorienterade killar som löste uppgiften galant och med en härlig attityd. Rekommenderar dem alla dagar i veckan.
Tack för era fina ord! Skönt att allt löste sig på ett bra sätt. halvtunga trapplyft är skönt att slippa utföra själv. Mvh Andreas Löf Nilsson - som talade med er i telefon och bokade.
Tydlig kommunikation vid beställning och proffsig och trevlig personal som har gjort ett perfekt jobb. Rekommenderas. Tack!
Tack för fint omdöme och fina ord. Roligt att flytta lite mer udda och stora detaljer. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på första lossningen av detaljen.
De var trevliga mot mig, men en av dem var otrevlig mot min granne, en äldre kvinna. Jag hörde honom kalla henne en ”jävla käring” när hon och hennes, troligtvis demente eller strokedrabbade make som gick med käpp, ville använda hissen. Detta upplevde jag som väldigt olustigt. Inte riktigt det sista intrycket jag vill ge i mitt före detta hyreshus. Dessutom var just de här grannarna ägarna till hyreshuset.
Hej och tack för ditt omdöme. Vi försöker vara så tillmötesgående och smidiga det går under flyttar, ofta är vi i vägen och behöver anpassa oss för att göra flytten smidig för er som kund och övriga runtomkring så de också får en härlig upplevelse. Vår kille på plats sade att damen behövde vänta på att vi skulle tömma hissen så hon kunde använda den - vi skyndar oss att tömma hissen så den går använda igen. Damen betedde sig då otrevligt och hotfullt mot Aron varpå han blev arg. Oproffsigt och han ber om ursäkt. Jag ber...
Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitad. Allt från kommunikationen till själva flyttdagen flöt på bra, killarna var både effektiva och trevliga!
Tack för så fina ord! Jag gillar ljuset i nya lägenheten - perfekt för nya "hemkontoret". Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på själva flytten.
Bäst i klass kundservice, mycket bra bemötande. Professionella och trevliga. Transparent prissättning. Rekommenderas.
Tack för så fina ord. Otroligt fint hus ni har köpt - underbart golv i hallen! Hoppas allt faller på plats efter sista väggmålningarna blivit klara. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Andra gången jag anlitar dem och det var en problemfri flytt precis som första gången. Otroligt trevliga, effektiva och duktiga! Rekommenderas varmt!!
Tack för era fina ord! Snabb på att packa upp var du - nästan lika snabb som vi är på att flytta :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som levererade kartonger innan flytten.
Mycket bra! Jätte bra service ..
Tack för ert omdömne! Mvh Andreas Löf Nilsson
Smidig och bra flytt. Punktliga och vi blev klara snabbare än vad vi hade förväntat oss. Tack för hjälpen!
Tack för ert omdöme. Så det ska vara - punktliga och effektiva! Mvh Andreas Löf Nilsson
Jättebra service både både innan och under flytt! Trevliga och supersnabba! Kommer boka Gårda Flyttexpress vid varje flytt hädanefter!
Tack för upplyftande hyllningar. Hoppas ni kommer trivas i lägenheten. Ska hälsa till killarna. Mvh Andreas Löf Nilsson
Fast and clear comunication. It was easy to reach the team by phone or email. Andreas and Joel were the ones who did the moving for me and they were lovely and super effiecient, I was super impressed. Thank you for making the move such a stress-free one!
Thanks for your very nice words! Fine new furniture you got too! I hope the new apartment will be great. Kind regards Andreas Löf Nilsson - the one who did the job
Bra bemötande. Fick prisuppgift på transporten & en trevlig flyttgubbe hämtade en mindre möbelsamling på utlovad tid & levererade till rätt adress. Kan tänka mig att anlita Gårda fler gånger.
Hej Ulf, tack för dina ord. Mvh Andreas Löf Nilsson - som utförde flytten.
Väldig bra flyttnings hjälp! Är jättenöjd med deras arbetet. Snabb och noggrant
Tack för ert omdöme! Hoppas nya lägenheten ska passa er! Mvh Andreas Löf Nilsson
Använt denna firma flera gånger. Dom är lättillgängliga, snabba på att svara på mail/telefon och flexibla. Trevliga och gör ett grymt jobb! Mina varmaste rekommendationer!
Tack för så fina ord och omdömet! Hoppas kroppen eran läker snabbt så ni blir kry och starkare! Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Bra, trevliga och effektiva flyttkillar som skötte uppdraget galant ! Jag har nyttjat deras tjänster flertalet gånger och kommer att fortsätta göra så framöver.
Tack för era fina ord! Jag ska hälsa Joakim och Richard. Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket trevligt bemötande från personalen. Flytten av möblerna gick mycket snabbt och smidigt. Är mycket nöjd med Gårda Flyttexpress AB och kan varmt rekommendera dem.
Hej Linda, grymt härligt att höra! Tackar för kaffet och bullen. Mannen din skojade med oss rejält då vi svängde upp till huset =D Hoppas ni får det underbart - hjälp eran robotgräsklippare i slänten eran, den hade de kämpigt i regnet då vi kom :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Underbar flyttfirma, skulle rekommendera dem till alla jag känner!
Tack Hanna! Hoppas flytten kändes lika snabb och effektiv som den var :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Bästa tänkbara flyttupplevelse
Härligt att höra Hektor! Hälsa grannlandet och hoppas allt går som på räls framåt för dig! Mvh Andreas Löf Nilsson - som lämnade kartonger inför flytten.
Snabba, effektiva och lösningsorienterade. Mycket bra kommunikation både före, under tiden samt efteråt.
Tack för era fina ord! Sex och sju trappor var härligt. Uppskattades att ni skickade hela arbetslaget och hjälpte till att lyfta ett gäng lådor! Hoppas nya lokalen med grymma utsikten ska blir underbar. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med före/under/efter flytten.
Proffsigt, snabbt och trevliga killar,
Hej och tack för omdömet! Så det ska vara - proffsigt, snabbt och trevligt. Ska hälsa Joel, Richard och Joakim. Mvh Andreas Löf Nilsson
Enkla att kommunicera med och skötte jobbet superbra till ett bra pris!
Tack för era fina ord. Skönt att svärmor ställde upp och hjälpte till med nyckeln. Mvh Andreas Löf Nilsson
Killarna på Gårda Express löser problem som uppstår, klagar aldrig, väl planerat arbete, tänker efter före, dessutom sååå trevliga! Tack för den här gången!
Tack för omdömet och för denna gången :) Vi strävar efter att vara trevliga utan att det ska ta tid från själva flytten. Mvh Andreas Löf Nilsson
Jag är mycket nöjd! Bolaget är mycket proffsigt och trevligt. De gjorde allt för att det skulle bli rätt räknat, snabbt flyttat och trevligt under tiden!
Tack för otroliga ord och tack för kaffet. Tur vi slapp det värsta regnet. Hoppas renoveringen blir kanon. Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med under flytten.
Ett bra bemötande och tydligt kommunicerande genom hela processen. Vi köpte flytt, magasinering och flyttstäd
Tack för fint omdöme. Hoppas vi att flytten från magasin till nya lägenheten ska bli en lika bra upplevelse! Mvh Andreas Löf Nilsson - som kommunicerat, kört ut kartonger och varit med på flytten.
Gårds flyttade mig från Göteborg till Oslo och jag är jättenöjd med jobbet. Så trevliga, noggrann, snabba och bra pris! Mina grannar som tog emot dom var så imponerade att dom säger dom skulle anlita själv om Gårda var i Oslo. Kan varmt rekommenderas!
Tack för era fina ord, ska hälsa Johan och Joel. Hoppas Oslo levererar! Mvh Andreas Löf Nilsson
Väldigt smidig och snabb flytt som tog väl hand om alla våra möbler. Dessutom helt fantastiskt bra att bara låna flyttkartonger som man sen lämnar tillbaka! Inget krångel med att köpa/sälja.
Tack för ert omdöme! Bra ordnat och styrt med planeringen på var möblemanget skulle vara. Skönt att vi lyckades få till tillfarten så regnet ej påverkade flytten mer än den gjorde :) Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten.
Både de tidiga kontakterna med Gårda Flyttexpress och själva flytten var utmärkta! Jag blev rekommenderad av två personer i vänkretsen!
Tack för era fina ord, ska hälsa Johan detta. Skönt att de höga förväntningarna efterlevs. Ha en bra fortsatt sommar nu. Mvh Andreas Löf Nilsson
Supertrevlig och proffsig personal. Lösningsorienterad när det dyker upp någon oväntad situation. Kan verkligen rekommendera dem!
Tack för era fina ord! Skönt att vi kom in med bilen på innergården! Hoppas ni fick plats för våningssängen också! Mvh Andreas Löf Nilsson - som var med på flytten
Mycket trevlig, smidig och utmärkt genomförd flytt!
Tack för omdömet! Hoppas det blir underbart på nya stället och att vinden kommer till användning :) Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket duktiga och tillmötesgående.
Tack för ert omdöme! Ska hälsa Johan och Reia! Mvh Andreas Löf Nilsson
Vi är så nöjda med Gårda Flyttexpress! Supertrevligt bemötande och ett proffsigt utfört arbete. Skulle rekommendera Gårda Flyttexpress till alla som ska flytta!
Tack för era fina ord och hoppas ni ska trivas i nya större lägenheten! Mvh Andreas Löf Nilsson
Snabba, trevliga, lätt att få kontakt, varsamma vid flytten. Allt bra.
Tack för ert omdöme! Mvh Andreas Löf Nilsson
Jag bokade en komplett flytt av bohag. Killarna var proffsiga, snabba och väldigt försiktiga med bohaget. Det har bara fungerat från offertförfrågan till färdig flytt. Har inget mer att önska utan jag är jättenöjd med allt!
Tack för era fina ord! Ska hälsa David och Reia. Ha det så gött nu i nya lägenheten! Mvh Andreas Löf Nilsson
Suveräna, jättebra på alla sätt!
Tack för ditt omdöme! Hoppas ni ska trivas på nya stället! Mvh Andreas Löf Nilsson
Grymt smidig och bra flytt utförd av otroligt trevliga och lyhörda flyttkillar. De var lösningsorienterade, snabba och väldigt bra att ha att göra med hela vägen. Rekommenderas!
Grymt att du är nöjd! Viktigt att lyssna på er som kund! Hoppas det kommer bli underbart på nya stället. Mvh Andreas Löf Nilsson
Mycket smidigt och professionellt arbete. Tack Johan, Joakim och David Vi kommer verkligen att rekommendera er L&C
Tack för era fina ord, hoppas ni ska trivas med utsikten på nya stället! Joakim tackar och hälsar. Mvh Andreas Löf Nilsson