Rekommenderade av flera i vår familj som var mycket nöjda Väldigt fin gardinuppsättnkng och goda råd när det gäller färgval och kvalitet Allting stämde med miljön och det blev verkligen. Snyggt
Gardinmagasinet AB
Vi tycker om mötet med människor i deras hem och hjälpa till att hitta rätt gardiner Så att rummet kommer till sitt rätta och skapa ett personligt hem. Gardinmagasinet är en fullserviceföretag för gardiner , textilier och solskydd. Vi har ett brett utbud för både hem , kontor och offentlig miljö.
11 omdömen om Gardinmagasinet AB
Sedan starten hos Reco 2024
Personligt och proffsigt i alla led fr första kontakt till beställning och uppsättning. Alltid tillgängliga o svarar o levererar på tid och enligt förväntan. Agerar rådgivare o förstår inredning i sin helhet.
Jag blev mycket trevligt bemött då jag kom till Gardinmagasinet förste gången. Jag behövde hjälp att plocka ut gardiner. De kom hem till oss med prover på tyg och såg snabbt vad som passade hos oss. Jag har hatt hembesök två gånger och är jättenöjd med båda gardiner och upphäng. Kan värklegen rekommenderas.
Mycket proffsigt bemötande samt snabb leverans av jättefina gardiner. Vi kommer använda firman igen!
Bra bemötande och snyggt resultat. Beställde ett draperi.
Trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete.
Superprofessionellt utfört arbete, väldigt trevligt bemötande, punktligt.
Vi ger Gardinmagasinet våra varmaste rekommendationer! Efter ett trevligt besök i butiken så kom Marika hem till oss fullastad med fina tygprover. Marika lyssnade in och gav proffesionella och personliga råd om val av gardiner till vårt kök och vardagsrum. Vi fick sedan hjälp med montering av René’ och det blev sååå fint! Stort tack till Marika och René!
Var inne i butiken och beställde gardiner hos Gardin-magasinet. Underbara tyger och supermysig butik . Har nu fått hjälp med uppsättning och det blev kanon. Mycket nöjd kund!!
Idag fick vi våra nya gardiner uppsatta, helt underbart! Hamnade hos Gardinmagasinet efter dålig upplevelse hos mywindow (6 veckor för att få hem någon som tog mått.. ingen konsultation, dåligt bemötande). Gardinmagasinet var allt som de inte var. Kom hem till oss efter tre dagar med mängder av prover och gav en väldigt bra konsultation. Idag väldigt glada att vi gick på Marikas ideér istället för vår ursprungliga tanke, 100% bättre slutresultat till lägre kostnad:). Kunniga, snabba och VÄLDIGT bra service, rekommenderas...
Jag skulle inte rekommendera Gardinmagasinet på Tegnérgatan i Stockholm. Fick ett otroligt otrevligt bemötande i butiken idag. Har även varit inne en gång tidigare gällande ett annat uppdrag och kan inte säga att bemötandet var bättre då. Finns många andra gardinföretag som både är trevligare och duktigare.