Snabb och bra service och hjälpsamma även när något inte har blivit som tänkt.
GENTLEMEN´S SELECTION
GENTLEMEN´S SELECTION är en exklusiv onlinebutik som erbjuder stilmedvetna män handplockade produkter av högsta kvalitet. Sortimentet inkluderar noggrant utvalda accessoarer, kläder och grooming-produkter från välrenommerade varumärken. Vi strävar efter att erbjuda en smakfull kollektion som speglar modern stil och elegans för...
168 omdömen om GENTLEMEN´S SELECTION
Sedan starten hos Reco 2020
God service, snabb leverans. Kvalitets produkter
Fantastiskt bra och så snabbt vi fick hem paketet och dessutom var innehållet helt perfekt kommer säkert att skicka efter flera gånger
Snabb service och leverans, bra information om storlek mm
Fina unika produkter, snabb och personlig service!
Mycket enkel och lättnavigerad sida, och precis det utbudet som jag var ute efter, och leveransen kom väldigt fort👍
Superbra service och kunskap att handla där
Super service vid kontakt med företaget och allt löste sig efter kommunikation.
Hej Marina, Tack för det positiva omdömet! Hoppas nu storleken blir bra, annars hör du av dig. Keep swinging, Christer / Gentlemen´s Selection
Snabb leverans och bra kvalitet
Hej Jeanette! Tack för det positiva omdömet. Det gläder mig i regnet... /Christer / Gentlemen´s Selection
Hej, jo dådet funkade fint med beställningen och leveransen. Men jag funderade lite på en av produkterna , en benvit rundhalsad Finch Hattan tröja. Min bedömning var att det inte var en orginaltröja både vad gäller kvalitetschef märkning. Jag har 8 original av samma märke. Den här skiljer sig märkbart. Får nog utifrån det fundera lite på onlineköp och kanske se tröjan innan. Vi får se. Lite betänksam blev jag. Inväntar er reaktion. MVH Staffan Gedda
Hej Staffan! Tack för ditt omdöme även om det var lite negativt. Synd att du inte kontaktade mig direkt ang detta. Gentlemen´s Selection är ett seriöst företag som INTE säljer kopior av kända märken. Om du vill ha bevis för detta så kontakta mig gärna direkt. Har sålt Fynch-Hatton ett par år nu och inte fått några synpunkter på kvalitén, men ibland kan det ju finnas måndagsexemplar i produktionen. Jag ska själv ta en titt på den tröjan du hänvisar till och om märkningen. Vänliga hälsningar, Christer / Gentlemen´s Selection
Satt som om dom var mått beställt. / Johan
Hej Johan! Tack för ditt positiva omdöme. Gläder mig att höra att det funkade. Swinga lugnt! Christer / Gentlemen´s Selection
Återkommande kund. Stort utbud, bra priser och alltid bästa servicen!
Hej! Alltid kul med nöjda och återkommande kunder! Christer / Gentlemen´s Selection
Mycket bra och snabb service!
Mycket snabb och lättförståelig hantering vid köp. Känns som mycket bra kvalitét.
Fantastisk service, trevligt bemötande. Ni åkte särskilt till terminalen och lämnade in paketet samma dag som jag la ordern. Det kallar jag service. Alla kläderna passade perfekt och mycket bra kvalitet. Jag är supernöjd. Lars-Göran Itskowitz
Lätt att handla och supersnabb leverans förutom den finfina skjortan
Jättebra! Snabb leverans och bra kvalitet!
Jättefin påse med snyggt märke
Hej Kristina! Kul att du gillade påsen. Det gläder mig. Christer / Gentlemen´s Selection
Snabb leverans som gick att följa, även om detaljer i leveransen kan göras bättre.
Smidig shopping, snabb leverans och produkterna överensstämde med beskrivningen
Smidigt att beställa, stort urval och snabb leverans. Tack!
Jag kan bara säga att det är exceptionellt
Bra pris, snabb leverans - nöjd kund!
Snabb leverans och bra kvalitet.
Har inte tidigare handlat där. Upplevelsen var positiv med ovanligt snabb leverans och bra kvalité på produkten.
Snabbt och smidigt till ett bra pris. Vad kan man mer begära?!
Bra produkter till schyssta priser med excellenta leveranstider
Enkelt och bra. Fanns det mesta man kunde tänka sig behöva.
Fin kvalitet på kläder och snabb leverans.
Hej Janni! Tack för ditt fina omdöme. Kul att du blev nöjd. Trevlig helg, Christer
+++++Snygga munskydd, snabb leverans, rekommenderas!+++++
Allt fungerade bra utom spårningen av försändelsen, dock spelade det liten roll eftersom varan kom snabbt. Kvaliteten verkar ok, har inte hunnit använda än.
Snabb och bra service. Fick lite rabatt på varorna eftersom en listad produkt visade sig vara slut på lagret. Snygg och uppskattad gest.
Bra Kvalité på kläderna. Snabb leverans.
Har handlat där tidigare, snabba leveranser och bra varor.
Mycket snabb återkoppling, kommunikation och leverans.
Jag köpte en säkerhetshyvel av märket Mr Bear Family med handtag av plommonträ, och när jag fick den i posten så var själva paketet inslaget i fint silkespapper och hela paketet luktade svagt av tvål, vilket var väldigt trevligt! Själva leveransen gick väldigt snabbt med DHL och produkten var verkligen av god kvalitet. Bemötandet var mycket trevligt och informativt, det var bara pluspoäng där! Själva hyveln har jag bara rakat mig med en gång men den var väldigt välgjord och välbalanserad. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Gentlemen’s Selection!
Jag fick en tröja som inte var samma som på bilden men ringde och sa till och det var inga problem med att återsända den och kredit till Klarna
Lätt att hitta det man söker och snabb leverans. Lite dyr frakt på liten vara.
Bra , vänlig och snabb service
Personligt med kunden i fokus!
Bra produkter, alltid pålitlig leverans
det gick bra med beställningen, synd bara att pennan jag beställde inte funkade.
Återkoppling angående försenad leverans.
Personligt o väldigt trevligt bemötande. Fick värdefull information om saker som inte hade med själva köpet o göra. Rekommenderar dem varmt
Jag köpte knästrumpor via hemsidan och det fungerade väldigt bra, med snabb leverans
Jag tycke att allt fungerade bra. Jag är nöjd med varan.
Snabb service Personlig kontakt för att hjälpa mig. Perfekt
Snabb leverans och sköna produkter. Jag kommer att fortsätta handla här!
Snabb leverans, smidigt att beställa och ett hyfsat utbud för vad jag sökte
Beställningen och leveransen gick simdigt. Produkten motsvarade mina förväntningar.