Jag var väldigt nöjd med servicen, det gick både smidigt och snabbt att få mobilen lagad och jag blev väl bemött!
Gigamex Östermalmstorg
Välkommen till oss på Gigamex! Har du en kraschad skärm, en hemknapp som inte fungerar eller trasig mikrofon? Vad det än är så är det förmodligen ingen rolig historia. Vi på Gigamex vet hur det känns och vi gör vårt yttersta för att du ska få din enhet tillbaka i toppskick så snabbt som möjligt. De flesta problem kan vi fixa...
609 omdömen om Gigamex Östermalmstorg
Sedan starten hos Reco 2016
Perfekt mottagande Höll tiden Pålitliga Går gärna dit igen Bytte skärm på iPad
Super smidigt och väldigt trevlig personal
Bra och enkel hemsida, lätt att beställa, bra produkter. Snabb och smidig leverans
Bra bemötande, gick fort att laga mobilen.
Fick vattenskada på mobilen och gick till två reperationsföretag innan Gigamex som inte kunde hjälpa mig med problemet. Gigamex fixade det på mindre än 20 min. Nöjd kund!
Mkt bra bemötande och snabb service
Mycket serviceminded och kunnig personal Bra att ni finns
Gedigen service och snabb reparation. Rekommenderas!
Väldigt snabbt och hyfsat billigt. Skärmen funkar nästan som innan!
Snabbservice. Priset var ok för byte av glas på ipad
Snabb och bra service till vettigt pris.
Kunnigt och snabbt bemötande. Mycket god service.
Snabb och proffsig service, nöjd.
Snabba och trevliga................
Trevligt bra och snabbt bemötande.
Bra och snabb service. Fick vänta tjugo minuter. Tacksam…
Jättebra och snabb service. Prisvärt. Trevlig personal
Bytte batteri men det nya är inte mycket bättre än det gamla. Fick även nytt glas som fungerar bra. Vänlig service. men som sagt batteriet ingen höjdare
Grym service och ännu bättre återkoppling på trasig telefon!
Jag stod mellan valen att köpa ny iPhone eller laga skärmen. Telenorbutikens personal var otrevliga och ohjälpsamma. Jag gick till Gigamex och eftersom jag varit kund där tidigare erbjöds jag en generös rabatt av det mycket trevlige och samarbetsvillige butiksbiträdet. När jag (30 min!) senare fick tillbaka mobilen var den i perfekt skick. Den var tom avdammad och hade nytt glasskal. Jag är oerhört nöjd och vill gärna tipsa er alla om att besöka Gigamex Östermalmstorg! Och till Gigamex vill jag säga: Håll stilen! Och tack!
Professionellt och vänligt. Snabb service.
Det gick snabbt och smidigt hade knappt några problem med nåt skulle kanske vilja att man bemöts direkt när man går in. Det kanske inte går då de som jobbar håller på med nåt annat men ändå. Annars var allt bra
Trevligt bemötande och snabb hantering av mitt ärende.
Snabb Drop in service vid mitt skärmstyrenhet. Trevlig o bra service !😊
Snabb service och mycket vänligt bemötande!
Mycket nöjd med besöket, nytt glas på min IPhone,
Bra trevligt och yrkesmässigt!
Jag är nöjd med bemötande och utförd tjänst (batteri byte)
Mycket bra! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🤗🤗🤗🤗⛄️😘😘
Snabbt och smidigt! ……………………….
Snabbt, smidigt och utbyta delar fungerar utan problem!
Blev otroligt väl omhändertagen. Inte minsta irritation. Stort engagemang! Kommer varmt rekommendera butiken med fantastisk personal! Stort Tack!
Proffsigt snabbt och till bra pris
Lagade min IPhone och är mycket nöjd med service. Snabbt och bra!
Lagade skärmen på mobilen. Fixad i tid och enligt spec
Vänligt och proffsigt bemött. Väldigt hjälpsam kille Bytte ett sprucket glas på min mobil
Bytte batteri i min iPhone. Mycket trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat, bra service.
Batteribyte. Bra service!! Kommer att anlita dem igen.
Fin kille kom till vår tjänst. Lilla flickan med sin iPhone var mycket orolig: Tänk om mins bilder försvinner när man byter batteri. Allt fixades snabbt och perfekt!
Skärmbytet på min i Phone Xs gick väldigt smidigt
Bra bemötande o snabb service!
Snabb och trevlig service, superbra pris dessutom. Rekommenderas!
Det var kampanj så priset var bra. Snabb och vänlig service.
Byte av batteri i iPhone. Informativ och trovärdig service. Återkommer gärna! Martin Bohlin
Super smidigt, snabbt enkelt och telefonen fungerar klockarent! Tack
Snabbt och perfekt kan inte skriva mer än så ……..
Trevlig service. Snabbt och effektivt
Toppenbra service. Snabbt lagat . Vänder mig alltid till er.
Duktiga, trevliga och proffsiga