Glasklart Fönsterputs AB

glasklartsverige.se
  • Badge2023
4.0
Llama 072-512 61 26 Compartir

Dags för nyputsade fönster? Vi på Glasklart fönsterputs är ett personligt och kunnigt fönsterputs företag i Halland med ett stort kundfokus. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder, något som gör att kunderna kommer tillbaka. Vi jobbar stenhårt för att ni ska bli nöjda med oss! Varför inte abonnera på fönsterputs utan...

458 omdömen om Glasklart Fönsterputs AB

Sedan starten hos Reco 2023

Inger J
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Mycket trevligt bemötande. Glasklara fönster! Ser fram emot ett fortsatt samarbete.

Annika N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

De meddelade inte vilken dag de skulle komma, en slump att jag var hemma. Slarvigt putade fönster både inne och ute. Tyvärr hade jag inte ork att kontakta dem för att komma och putsa om en del fönster.

Sanela C
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevlig och proffsig Väldigt duktiga bra bemötande

Jenny Ann-sophie J
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete!

Emma H
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Bra upplevelse. Blev mycket nöjd med både resultat och personen som utförde arbetet!

Susanne A
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

In- och utvändig putsning beställdes och utfördes. Vi är nöjda med det utförda arbetet hos oss.

Lillian N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevligt bemötande. Snabbt utfört arbete och bra resultat

Gudrun V
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevlig kille som vAr här. Fönstren putsades i regnväder. Inte helt bra men de blev fina ändå.

Johanna R
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevlig säljare. Seriösa. Noggranna.

Maria K
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönsterputsningen var bra. Tyvärr hade de ingen stege och eftersom familjen ej var hemma kunde fönster samt glasräcke som utlovat inte putsas. (Detta ringde de dock och informerade om när de var på plats). Företaget Sms att de skulle komma v 38 ( det var fint väder) men kom först v 39, utan att meddela. De skickade samma SMS till mig som ny kund som till gamla kunder. Det innebar att det blev oklart om erbjudandet jag fått fortsatt gällde eller om det skulle vara en tilläggstjänst. Jag sms och frågade, men fick...

Eva W

Trevligt bemötande. Prisvärt. Snabbt gjort

Mats K
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Kunde inte tvätta vissa fönster på övervåningen som var lovat !

Monica L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Det var bra. Alla fönster på bottenvåningen plus altan fönster utvändigt. Vi var nöjda Mvh Monica

Marie-Louise J
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevliga killar som gjorde ett snabbt o bra jobb.

Inger N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Mycket nöjd! Trevliga killar! Mycket noga o väl utfört arbete! Nu ser jag bättre ut! Utvändig puts + Veranda invändigt också

Bodil J

Trevlig personal Bara putsat 1 gång Hoppas det blir lika bra nästa gång

Sven-Bertil R
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Ok,Men för dyr i föhållamde till arbetet??

Jenny A
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönsterna var tyvärr inte rena.

Ulla N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönsterputsning utvändigt på ett tvåvåningshus. Det blev jätte rent.

Lena T
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Enkelt att få kontakt och proffsigt utförande.

Birgit S
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönsterputsning var bra och bemötande var bra. Tsck

Åsa N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Bemötande helt perfekt 🌹 Bra förväntningar och dom levde dom verkligen upp till 👏 Köpt vara var putsning av samtliga fönster ink altan och källarfönster

Anneli L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Kommer absolut att kontakta Glasklart när det är dags för fönsterputsning igen. Supernöjd 🤩

Eddie P
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevligt bemötande och mycket bra utförd fönsterputsning med konkurrenskraftigt pris.

Jan J
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Bra bemötande och till synes bra utfört arbete

Ann-Cathrin B

Mycket trevlig personal. Snabba o bra gjort !👍

Mats H
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevligt bemött av en man som kom in i trädgården och erbjöd ett pris för utvändiga fönster Vi kom även överens om att altanen in och utvändigt skulle ingå men invändigt inte utfört Nöjd med jobbet men så klart förvånad över att det inte blev som avtalat Har sett ett missat samtal från Er, där man inte kan ringa tillbaka, vilket jag tycker är märkligt 😕

Jan E
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Putsningen var mycket bra liksom bemötandet på plats. Betyget dras ner ett snäpp pga för pushiga säljmetoder i vår smak.

Göran S

👍👍👍👍👍 .. mvg i betyg !!! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Marie-Louise G
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Har testat en putsning och är nöjda , det var vad vi förväntade oss . . Det var trevliga fönsterputsare som utförde arbetet . . Har bokat upp oss för en putsning i kvartalet .

Maria E
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Jag är jättenöjd med fönsterputsningen och killarna som gjorde det var mycket trevliga i sitt bemötande. Nöjd.

Stefan M
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.

Jonathan A
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevliga killar som kom och sålde in tjänsten. Skulle köra alla våra fönster utvändigt, de som blev rengjorda blev jättefina, tyvärr missade man minst 3 fönster.

Henrik M
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönsterputsningen var det absolut inget fel på, den är jag helnöjd med. Dock så skulle även fönsterblecken rengöras och den delen ör direkt undermålig

Kjell G
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Snabbt och bra. Lite för tidigt att ge fulll pott efter ett besök.

Björn H
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Vid första besöket putsades inte alla fönster och en del av de som putsades var slarvigt gjorda. Ringde kontoret och påtalade detta. Blev mycket bra bemött och några dagar senare skickades två man ut på nytt och gjorde ett fint jobb. Ett första dåligt intryck förbyttes därmed till en bra upplevelse och ett slutligen bra utfört arbete.

Alban L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Blev inte som jag hade tänkt..

Christine L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Tyvärr var besöket hos mig inte till belåtenhet. Två fönster var inte tvättade, ränder efter tvättmedlet i smutsigt bläck. Detta var en test för att se om jag skulle byta prenumerations firma. Nu fortsätter jag med mitt gamla prenumation hos Eriks...

Ingalisa B
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

De två som knackade uppgav fel svar på min fråga. Vi kom överens om att när putsarna kom skulle de skicka sms innan. Det gjordes inte. Var inte nöjd med arbetet. Jag ringde och sa att jag inte vill ha mer hjälp. Var ej nöjd.

Tove-Marie G
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Avtalet var att alla fönster skulle putsas och fönsterblecken. Så blev det INTE Källarfönstren och fönsterblecken blev ogjorda..Så tyvärr kände mig en aning lurad. Samt var han hos oss knappt en kvart. Det var den snabbaste puts jag varit med om.

Mikael J
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Bra bemötande levde upp till förväntningarna utvändig fönsterputs

Krister M
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevliga killar gjorde ett fint jobb.

Ingrid Elisabet S
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Trevligt bemötande o snabbt o effektivt.

Gabriella L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Blev ganska struligt. Blev uppsökt och gick med på en peovputsninv, blev lovad alla fönster (källarfönster, markplan, övervåning samt altan). Först var det ”klart” efter altan och markplan, sen när vi väl får klart med att de skulle putsa alla fönster så tog de övervåning med, men inte källarfönstern. Dessutom ”missade” de vårt hus och jag fick höra av mig till dom då det inte blivit putsat den veckan de bestämts. Nej, kommerninte fortsätta abonnera på fönsterputs. Betalar den räkning som kommer komma men sen inget mer.

Siw M
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Det går lite fort ibland. En morgon när jag drog upp gardinerna stod de utanför, och var nästan färdiga. De kunde ha ringt på

Elin N
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Fönstren var okej men inte mer, blecken va avtorkade i mitten men inte längst ut. Spröjsen var absolut inte rengjorda och fel ditsatta på 6 av 10 fönster. Kommer inte fortsätta med min prenumeration

Robert G
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Kom inte på utsatt dag utan 3 dagar senare, priset gick upp 50:- mer än avtalat när fakturan kom. Men för övrigt ett väldigt bra putsjobb av putsarna

Hans H
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Blev kontaktad hemma och det var mycket trevligt. När de kom för att putsa fönstren gick det väldigt fort och bra jobbat.

Anja A
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

De missade ett fönster. Förstod inte svenska. Hade fått ett telefonnummer som jag inte fått svar på. Kom tidigare i veckan än vad sagt. Annars var det väl okej.

Ingrid L
Escribió sobre Glasklart Fönsterputs AB

Det var ganska ok. Hade nog förväntat mig ett lite bättre resultat. Nedre delen av glasen var väldigt fläckiga. Mucket insektfläckar satt kvar. Mitt betyg är 2,5