Trevlig och kunnig personal hjälpte mig att prova ut bildskärmsglasögon. Rekommenderas varmt.
Glasögonhuset
Välkommen till Glasögonhuset i Filipstad - din pålitliga partner för synvård och stilfulla glasögon. Vi erbjuder professionella synundersökningar och ett brett utbud av högkvalitativa glasögonbågar och linser för att passa din unika stil och synbehov. Vårt team av optiker jobbar för du skall få den bästa synupplevelsen. Besök...
541 omdömen om Glasögonhuset
Sedan starten hos Reco 2023
Undersökning för ev byte av glas. Nya glasögon beställda. Som gammal kund är förväntningarna höga och alla lever upp till det, från undersökning till val av bågar. Väldigt nöjd.
Bra service, och även om det tog lång tid att få mina glasögon så fick jag låna ett par under tiden
Kunnig och trevlig personal som vanligt!! Alltid hjälpsamma när man behöver hjälp. Man får vara tacksam att vi får ha dom i Filipstad!!!
Proffsigt o mycket trevlig personal.
Trevlig personal å ingen försökte få mig att köpa nåt jag inte behövde.
Bra service, trevlig personal och gullig hund.
Bästa optikern man kan hitta! Rekommenderas varmt!
Har alltid blivit bra bemött av all personal, i flera år. Bra optiker och bra butiks personal. Har köpt glasögon där i flera år och är alltid nöjd med kvalite och utseende. Tycker att optikerna alltid är kompetenta och övrig personal är duktiga med att prova ut rätt glasögon så man känner sig fin. Jag förväntar mig alltid att det ska finnas snygga och moderna glasögon vilket det alltid har gjort hittills. Är super nöjd
Blev väl bemött och fick nya glasögon
Riktigt snälla och bra personal som hjälper en med det man behöver.
Positiv. Bra bemötande. Beställde linser. Proffsigt
personalen var jätte snälla och kunninga . det var jättebra upplevelse . Jag är nöjd och tacksam för hjälpen som jag fick tack så mycket!
Vänlig, trevlig o hjälpsam personal. Hade lite förtroende när jag kom men det ändrades. Synprovning o 2 par nya bågar. Jim gm Yvonne
Vänlig personal, kändes kunnig. Tog hand om mig på bästa sätt.
Blev väl bemött och bra omhändertagen. Beställde nya glas och bågar samt läsglasögon.
Toppen ! Blev väl mottagen och upplyst om vilka alternativ som fanns. Är mycket nöjd.
Vänligt bemött. Bra service. Förväntningarna levde upp till mina önskemål.
Jättetrevligt bemötande. Fick bra hjälp att hitta bekväma bågar. Tack till alla på glasögonhuset.
Mycket engagerad och noggrann optiker. Resultatet blev dom bästa glasögonen jag haft. Tack till personalen.
Jag blev väldigt bra bemött och lärde mig mycket om hur ögon kan fungera. Hade även ett roligt skratt med de som jobbade där!
Bra service och bra bemötande.
Trevlig personal och bra bemötande. Nöjd med glasögonen.
Snabb service och mycket trevlig personal!
Väldigt bra bemötande 5 av 5
Väldigt väl bemött både på undersökningen och vid utprovning av bågar
Toppen bra service och hjäpsamma
Proffsig service både vad det gäller synundersökning samt val av båge. Rekommenderas varmt.
Glasögonhuset, var till stor hjälp för mej ,proffsiga och väldigt hjälpsamma 😊👍
Bemötandet har varit mycket bra allt ifrån telefonkontakt till optiker samt hjälp av personal med utprovning och råd i samband med slutresultatet, ett par bra samt fina glasögon. Mycket nöjd som kund
Jag blev trevligt och professionellt bemött. De prickar inte på en saker men hjälper till.
Mycket bra service som alltid!
Jag köpte glasögon Jag köpte glasögon Jag köpte glasögon Jag köpte glasögon
Proffsig hjälp och bra bemötande som vanligt ☺️
Vänligt bemötande med snabb service jag fick Den hjälp som jag behövde
Trevlig och kunnig personal 👍 mina gamla glasögon var slitna och dåliga fick bra glasögon nu 👍nöjd och glad med mina nya glasögon 👍
Trevlig bemötande , god service. Att roliga att möta bra företag.
Alltid trevliga och serviceminded.
Trevlig och kunnig personal. Kollar synen vartannat år och detta år var det inga förändringar, så det blev inga nya inköp.
Alltid trevligt bemötande på Glasögonhuset. Hade tid för synundersökning, ingen förändring, så inga nya inköp
Trevligt bemötande. Väldigt nöjd med mina glasögon.
Alltid trevlig och kunnig personal!
Bra bemötande kunnig personal. Glasögon
Alltid lika trevliga och positiva
Bemötande har varit mycket bra. Jag har varit på hälsokontroll av ögonen och syntest för utprovning av glasögon.
Mycket bra bemötande och kunnig personal 👍👍
Väldigt bra bemötande, trevlig och kunnig optiker.
Bra bemötande vid syntest och val av glasögon
Bra bemötande. Kort väntetid. Varit kund i många år.
Bra att få kallelse, trevligt bemötande och råd om vad man behöver