Kunnig personal och mycket trevligt bemötande!
Glasögonhuset
Välkommen till Glasögonhuset i Filipstad - din pålitliga partner för synvård och stilfulla glasögon. Vi erbjuder professionella synundersökningar och ett brett utbud av högkvalitativa glasögonbågar och linser för att passa din unika stil och synbehov. Vårt team av optiker jobbar för du skall få den bästa synupplevelsen. Besök...
575 omdömen om Glasögonhuset
Sedan starten hos Reco 2023
Välkommen var bra och vänlig.Jag har glasögon på mig till jobbet. Service efter försäljning anses vara mycket bra.
Bra service och bra produkter God tillgänglighet
Snabb och trevlig personal som jobbar där. Bra priser och utbud.
Väldigt bra omhändertagande och goda råd. Jag erbjöds två uppföljningar innan det blir dags att prova ut nya glasögon. Alla engagerar sig.
Blev mycket väl bemött.Trevllig personal,blev väl omhändertagen.Köpte inga glasögon denna gång eftersom min syn inte försämrats sedan förra besöket
vänligt och lyssnande. En fin dialog.
Väldigt trevlig personal, bra bemötande.
Jag blev föredömligt och vänligt bemött och personalen levde upp till mina förväntningar till 100%. Jag fick göra en synundersökning.
Vi hade höga förväntningar och dom uppfylldes. Vi köpte kompletta glasögon. Vi kommer fortsätta handla där.
Bra bemötande personal och jättebra service av dom
Trevligt bemötande och kunnig personal!
Vänligt bemötande. Kunnig personal. Att kunna se och läsa. Köpte nya glas.
Bra service och trevligt bemötande Känner att min nya glasögon blev riktigt bra.
Som vanligt ett trevligt bemötande. Fick en väldig noga undersökning så jag trodde jag hade sämre syn. Så jag blev förvånad då jag fick besked om att jag inte behöver nya glasögon så det blev inte något köp. / Lilian Andersson
Väldigt suveränt bemötande och snabbt jobb. Glasögonen fungerar perfekt.
Mycket trevligt bemötande,supernöjd!👍👍
Sökte synundersökning för min gråstarr Fick remiss av till ögonklinik i Karlstad av vänlig och proffsionell personal.
Proffsigt ! Tryggt trevligt och ett gott bemötande
Bra service och trevlig personal
Mycket bra service och bemötande
Bra bemötande, och kunnig personal
Mycket bra bemötande och proffsig kontroll av synen, sen remiss till Karlstad!!
Bra bemötande och de levde upp till mina förväntningar. Var där för synundersökning och köp av nya glasögon
Jag fick ögonen undersökta och hon upptäckte såna fel att jag behövde nya glasögon samt remiss till ögonläkare. Tyckte att jag blev väl undersökt och fick förklarat mina fel.
Personalens bemötande var jättebra. De förklarade vad som gällde på ett bra och informativt sätt som inte gick att missuppfatta. Jag kan varmt rekommendera Glasögonhuset till andra kunder. Nu är det bara för mig att sköta min avbetalningsplan så att jag kan få mina glasögon utlämnade.
De har ett proffsigt bemötande av kunder. Lättförståligt och bra bemötande. Kan rekommenderas av mig.
Fantastisk som väntat! Tack! Jag ser på omvärlden med nya ögon.
Testade ögonen på grund av ansikts förlamning
Blev bemött från början till slut väldigt bra. Från syntest , till val av bågar sen till leverans vilket uppskattas
Trevligt bemötande av kunnig personal , köpte 2 par glasögon som jag är mycket nöjd med. Rekommenderar verkligen Glasögonhuset till mina vänner.
Mycket trevlig och professionell personal!
Väldigt välkomnande och proffsigt mottagande. Alla i personalen är suuuper trevliga. Bästa optikerna.
Mycket bra bemötande av personalen.verkar proffsiga.
Trevlig och kunnig personal hjälpte mig att prova ut bildskärmsglasögon. Rekommenderas varmt.
Undersökning för ev byte av glas. Nya glasögon beställda. Som gammal kund är förväntningarna höga och alla lever upp till det, från undersökning till val av bågar. Väldigt nöjd.
Bra service, och även om det tog lång tid att få mina glasögon så fick jag låna ett par under tiden
Kunnig och trevlig personal som vanligt!! Alltid hjälpsamma när man behöver hjälp. Man får vara tacksam att vi får ha dom i Filipstad!!!
Proffsigt o mycket trevlig personal.
Trevlig personal å ingen försökte få mig att köpa nåt jag inte behövde.
Bra service, trevlig personal och gullig hund.
Bästa optikern man kan hitta! Rekommenderas varmt!
Har alltid blivit bra bemött av all personal, i flera år. Bra optiker och bra butiks personal. Har köpt glasögon där i flera år och är alltid nöjd med kvalite och utseende. Tycker att optikerna alltid är kompetenta och övrig personal är duktiga med att prova ut rätt glasögon så man känner sig fin. Jag förväntar mig alltid att det ska finnas snygga och moderna glasögon vilket det alltid har gjort hittills. Är super nöjd
Blev väl bemött och fick nya glasögon
Riktigt snälla och bra personal som hjälper en med det man behöver.
Positiv. Bra bemötande. Beställde linser. Proffsigt
personalen var jätte snälla och kunninga . det var jättebra upplevelse . Jag är nöjd och tacksam för hjälpen som jag fick tack så mycket!
Vänlig, trevlig o hjälpsam personal. Hade lite förtroende när jag kom men det ändrades. Synprovning o 2 par nya bågar. Jim gm Yvonne
Vänlig personal, kändes kunnig. Tog hand om mig på bästa sätt.
Blev väl bemött och bra omhändertagen. Beställde nya glas och bågar samt läsglasögon.