Mycket bra kan varmt rekommenderas. Återkommer.
Gnesta Däck
Välkommen till Gnesta Däck! På Vackerby industriväg 22 i Gnesta hittar du en prisvärd däckverkstad med fokus på kvalitet och bra service. Vi erbjuder däckskifte på personbilar, SUV och lätta lastbilar. Vi arbetar alltid noggrant och effektivt för att våra kunder ska vara 100% nöjda varje gång. Utöver byte av däck erbjuder vi...
29 omdömen om Gnesta Däck
Sedan starten hos Reco 2024
Snabbt enkelt och bra bemötande👍
Trevlig personal och bra pris!
Allt fungerade till full belåtenhet. Trevlig personal. Rekommenderas
Mycket trevligt och vänligt bemötande. Servicevänliga. Tog dock längre tid än förväntat och jag fick sitta och vänta på att de nya däck som jag köpt blev överförda till fälgarna som jag lämnat in tidigare.
Trevlig persona.l snabb service
Smidigt, tillmötesgående och ok pris.
Trevligt bemötande Superbra service Snabba och duktiga
Trevligt bemötande och noggrant utfört jobb.
Vänligt bemötande och trevlig personal
Snabbt, trevligt bemötande, stort utbud av tider
Exemplariskt. Otroligt trevlig ägare som löste problemet snabbt och mycket smidigt. Rekommenderas varmt.
Bra bemötande och service. För övrigt snabbt smidigt me bokning
Mycket mycket mycket bra bra service
Mycket bra och trevlig personal som bytte mina däck.
Man ser när dem jobbar och hur nogranna dem är så man känner sig väldigt trygg att sätta sig i bilen efter! Så tvättar dem fälgarna glänsande rena! Grymt nöjd!
Trevligt bemötande. Kunnig personal. Jag kommer gärna tillbaka. Rekommenderas varmt!
Mycket bra och professionellt! David levererade snabb service och var väldigt trevlig!
Jättetrevlig och hjälpsam personal! Fick tid redan samma dag och det gick väldigt snabbt. Kommer absolut återkomma!
Mitt besök hos Gnesta Däck var en positiv upplevelse från början till slut. Personalen var vänlig och kunnig, vilket gjorde hela processen smidig och enkel. De gav mig professionella råd och hjälpte mig att välja rätt sommardäck och fälgar för min bil och körstil. Priserna var konkurrenskraftiga och jag kände att jag fick mycket för pengarna. Vid själva däckbytet var servicen snabb och effektiv, och resultatet var utmärkt. De nya däcken och fälgarna ser fantastiska ut på min bil och jag känner mig trygg på vägarna med dem....
Trevliga och kommunikativa. Löste problemet.
Trevlig och kunnig personal som verkligen är serviceinriktade. Kommer definitivt komma tillbaka hit igen!
Bra service och trevlig bemötande
Trevlig och bra bemötande rekommenderar starkt😃👍
Super trevligt bemötande. Duktiga killar som kan sitt jobb. 5/5 Stjärnor
Snabb och smidig byte av däck. Rekommenderas starkt.
Trevligt, snabb prisvärd bra service . Starkt rekommenderar.
Rekommenderar stark bra priser och väldigt trevliga Tack för fina däck 👍👍
Jätte trevligt bemötande och bra service