Thomas Winqvist

Thomas Winqvist

Thomas Winqvist är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Orust

Thomas Winqvist har varit registrerad mäklare sedan 1996-02. Thomas Winqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.6. Thomas Winqvist har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att arbetet är så pass flexibelt. Jag träffar mycket trevliga människor som jag förhoppningsvis kan hjälpa till en bra bostadsaffär.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har arbetat som mäklare i över 20 år vilket gör att jag har den erfarenhet som behövs för att göra en bra bostadsaffär.

Vad gör du helst på fritiden?
Jag är väldigt idrottsintresserad och gillar att gå på ishockey och fotboll. Jag älskar att resa när tillfälle till det finns.

2023-11 - 2024-10

111 omdömen om Thomas Winqvist

Sedan starten hos Reco 2017
Margareta R
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Henån

Thomas har hjälpt mej med husförsäljning tidigare så jag är mkt nöjd med hans insats.Mvh Margareta Rodehn

Mats Roland B

Thomas var trevlig, lyssnande och hade ett professionellt bemötande. Vi är mycket nöjda med Thomas stöd hela vägen hittills

Anders C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Mollösund

Trevlig och serviceinriktad mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom.

Christoffer R
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Morlanda

Saklig och tydlig. Kunde göra att säljare och lköpare kunde mötas.

Anders C
Morlanda

Driven och trevlig mäklare med god lokalkännedom.

Anders K
Torp

Utadvendt og lett å etablere kontakt med. Direkte og tydelig. Effektiv.

Joakim H
Torp

Thomas har varit väldigt bra på alla sätt, något som uppskattas är att han är tillgänglig på telefon o har varit noggrann med all dokumentation, visning av hus etc etc. Kommer varmt rekommendera Thomas o Gofab till andra.

Annika M
Torp

Thomas var trevlig och glad. Han visste inte så mycket om fastigheten men lovade att återkoppla på våra frågor han inte kunde besvara, vilket han gjorde. Han var proffsig, och vi fick förtroende för honom. Han ventilerade privata fastighetsköp vilket var trevligt.

Graham Mungo G
Stala

Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsam. Men lite för tidigt att lämna en slutlig betyg (har bara träffats några minuter). Allt bra hittills.

Thomas H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Winqvist en del av Gofab Fastighetsbyrå Orust
Stala

Effektiv och kompetent, bra driv, inger förtroende, ett trevligt bemötande, gav tydliga svar på våra frågor angående försäljnings processen och säkerställde försäljningen med ett lyckat resultat, vi är mycket nöjda. Mvh//Thomas