Allt bra. Smidig dialog. Klart och tydligt kring vad som gäller. Trevlig mäklare.
Markus Berg
Markus Berg är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
.Markus Berg har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Markus Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 239 omdömen med ett betyg på 4.8. Markus Berg har haft 41 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Jag har stor erfarenhet inom mäklarbranschen och gör alltid allt för att nå fram till bästa möjliga resultat.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en engagerad, kunnig och målmedveten mäklare. Jag gillar dessutom mötena med människor och variationen som detta arbete innebär.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag med familjen och närvarar på mina barns olika aktiviteter. Finns det tid över så motionerar jag gärna.
2024-04 - 2025-03
239 omdömen om Markus Berg
Tack för det fina omdömet! Vi syns ju snart. Önskar er en trevlig helg!
Mycket positiv upplevelse av Markus, fint bemötande. Vi fick ta det i vår takt, ett stort plus att han lät oss ta kontakt när vi var redo att sälja, efter Markus första besök. Vi hade kontakt med flera mäklare men valde Markus o det gjorde vi helt rätt i!
Så kul att höra att ni är nöjda. Tycker vi haft ett fantastik bra samarbete. Vi syns om ett tag på tillträdesdagen.
Marcus är en väldigt trevlig, kunnig och proffsig mäklare som under hela processen varit lättillgänglig och behjälplig kring allehanda frågor. Jag är mycket nöjd med hela förfarandet från första kontakt till försäljning.
Tack för fina omdömet, Ann-Charlotte. Ska vi bara lösa nästa förmedling lika smidigt :). Hörs vidare!
Markus Berg är precis den mäklare du önskar dig. Han är erfaren, kunnig, engagerad, lyhörd, flexibel, lätt att nå och dessutom en positiv, sympatisk person, som skapar trygghet inför din försäljning. Kan starkt rekommenderas.
Tack för det fina omdömet Lena! Hoppas nu du hittar något nytt lika bra hus. Vi hörs snart igen!
Jag upplevde Markus som en mycket erfaren och professionell mäklare. Lyhörd för våra tankar, vägledande, informativ, tydlig och bra på att hålla oss uppdaterade. Dessutom en mycket trevlig person med ett proffsigt bemötande. Jag skulle absolut rekommendera honom till andra. /Carina
Tack för den fina rekommendationen! Och framför allt tack för ert förtroende. Har varit väldigt trevligt att få hjälpa er med försäljningsprocessen.
Markus agerar på ett mycket professionellt sätt. Lyssnar på kunden, ger kloka råd grundat på lång erfarenhet och är lätt att kommunicera med. Man känner sig trygg helt enkelt.
Tack för det Jörgen. Har varit trevligt att lära känna er under processen. Och vi syns snart!
Markus är en fantastisk mäklare. Professionell och trevlig. Rekommenderas varmt.
Tack för det fina omdömet! Vi syns framöver.
Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med och snabb återkoppling. Tillförlitlig och vi kände oss trygga genom hela processen.
Tack Oscar för fina omdömet! Säker på att ni kommer trivas i Stenungsund och ert nya fina hus och område. Vi syns framöver!
Kunnig, trygg och handlingskraftig. Topp!
Tack för ert förtroende! Skall bli spännande och se ert nya ställe sedan också. Vi syns snart på tillträdet!
Kunnig och lyssnande. Översäljer inte mot mig. Ligger i o jobbar - följer upp alla leads. . Stämmer av kontinuerligt.
Tack för det fina omdömet, Anders. God fortsättning och Gott nytt År på er. Och hälsa familjen.