Gofixit

Gofixit

3.9

Gofixit är en jämförelsesajt som hjälper kunder att hitta och jämföra verkstäder som kan reparera deras trasiga iPhone, iPad, MacBook eller Samsung mobiltelefon. Vi hjälper dig att jämföra serviceverkstäder priser, helt kostnadsfritt så att du kan få den bästa dealen snabbt, billigt och så nära dig som möjligt innan du reparerar...

49 omdömen om Gofixit

Sedan starten hos Reco 2023

Tony S
Skrev om Gofixit

Proffsigt och snabbt svar, trevligt bemötande av Lina...

Hej Tony, Tack så mycket för den fina recensionen Mvh, Lina och Gofixit team

Mickael L
Skrev om Gofixit

Det stämmer inte alls pris på nätet 2640 kr kommer till butiken då är priset övet 4000 kr, undvik detta ställe är min rekommendation.

Jonas B
Skrev om Gofixit

Jag bokade en tid för skärmbyte av mobil reparationen skulle enligt avtal utföras på 20-30 minuter. När jag kommet till affären har de inte skärmen inne!!! Jag har då lagt ner borkadtad tid med Gofixit och transport på ca 6 timmar helt i onödan! Uselt dåligt,. Varning

Svar från Gofixit

Hej Jonas,   Vi är mycket ledsna att höra att servicen du fick från en av våra partner verkstäder inte var som förväntat.   Kontakta oss så att vi kan undersöka vad som gick fel.   Tack för din feedback. Mvh, Goixit support team

Angelika S
Skrev om Gofixit

har ännu inte fått besked om de kan hjälpa mig eller inte men bemötandet i butiken när jag lämnade in min trasiga telefon var fantastisk. Förväntningarna är stora :)

Charlotta S

REKOMMENDERAS!!! Jag fick jättebra service och den nya displayen blev perfekt och lagad på bara en halvtimme. Dessutom mycket prisvärt! Valde denna butik i Gullmarsplan fast jag bor i Täby och jag valde rätt:-) Håller med om alla fina omdömen som Datorreparation i Gullmarsplan har fått. Tack Datorreparation!

Svar från Gofixit

Hej Charlotta, Tack för den fantastiska recensionen. Vi är glada att höra att du var nöjd med tjänsten. Mvh, Gofixit teamet

Eva N
Skrev om Gofixit

Hej Inget jag rekommendera stämmer ej och högsta chefen var otrevlig

Svar från Gofixit

Hej. Ledsen att höra detta. Detta är definitivt inte acceptabelt beteende. Vänligen maila oss (info@gofixit.io) för att bekräfta vilken verkstad du besökte så att vi kan undersöka vad som hände. Mvh, Gofixit support

Christer M
Skrev om Gofixit

Bra jämförelsetjänst för reparationer. Kan komplettera s med mvalitétsnivå på reservdelarna.

Svar från Gofixit

Hej Christer, Tack så mycket för din recension och feedback. Mvh, Gofixit teamet

Stefan E
Skrev om Gofixit

Enkelt och mycket snabbt. Dessutom till ett rimligt pris

Miriam B
Skrev om Gofixit

Svårt att avboka. Lätt att boka, bra kommunikation. Bra bekräftelse. Smidigt.

Svar från Gofixit

Hej Miriam, tack för feedbacken. Vi är ledsna att höra att det var svårt för dig att avbryta. Vi kommer att undersöka detta med verkstaden. Mvh. Gofixit support.

Niki D
Skrev om Gofixit

Var en jobbig kund som kom 30 min innan stängningen och fick ändå byta högtalare på mobilen, köpa till montering av skärmskydd samtidigt som butiksbiträdet hjälpte två andra kunder. Väldigt trevlig, hjälpsam samt rimliga priser! Rekommenderar :)

Svar från Gofixit

Hej Niki, tack för det fina omdömet. Vi är glada att verkstaden kunde hjälpa dig. Mvh, Gofixit teamet.

Mohammad J

Snabba och väldigt serviceinriktade

Tack Mohammad. Mvh. Gofixit teamet

Mayo L
Skrev om Gofixit

Snabba och väldigt serviceinriktade.

Tack så myket, Mayo. Mvh. Gofixit teamet

Ingela G
Skrev om Gofixit

De hanterade mitt ärende alldeles utmärkt och butiken var mycket förstående när jag kontaktade dem och satte i det gamla batteriet igen och beställde nya högtalare istället för dem som gått sönder vid batteribytet och sätter i dem i telefonen. Utan kostnad. Dessutom fick jag pengarna tillbaka direkt av Gofixit via Klarna.

Svar från Gofixit

Hej Ingela. Vi är ledsna att höra om detta. Vi kommer att undersöka detta och kontakta dig via e-post. Mvh, Gofixit support team

Simon T
Skrev om Gofixit

Att ni mäklar fram billigaste dealen är svinbra men dessvärre så är utföraren i mitt fall urkass! När man bokar en tid så förväntar jag mig att allt klaffar, att det finns delar och att arbetet kan utföras direkt såsom det var beställt! Detta visar sig enbart vara slöseri med min tid!

Svar från Gofixit

Hej Simon, vi är ledsna att höra det här. Vi kommer att undersöka och kontakta dig via e-post. Mvh, Gofixit support

Gabriel S
Skrev om Gofixit

Lätt att använda, allt funkade.

Svar från Gofixit

Hej Gabriel, Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med tjänsten. Mvh, Gofixit teamet

Tomas B
Skrev om Gofixit

Funkar utmärkt. Lätt att jämföra alternativ och välja det bästa!

Tack Tomas. Mvh. Gofixit teamet

Carl T
Skrev om Gofixit

Tre dagar efter beställning har jag fortfarande inte blivit kontaktad av den aktuella butiken trots påminnelsemail.

Svar från Gofixit

Hej Carl, Vi är mycket ledsna att höra detta och vi undersöker saken med verkstaden för att ta reda på vad som har hänt. Vi kommer att kontakta dig via e-post. Mvh, Lina. Gofixit support

Erik L
Skrev om Gofixit

Mycket proffsigt bemötande. Behövde byta skärm på en Iphone 11. Dom kunde matcha priset jag fått på ett annat ställe och bytte den på 30 minuter. Mycket nöjd!

Therese L
Skrev om Gofixit

Bra tjänst, pålitlig service och kundtjänst! Både rekommenderas och jag skulle med lätthet använda igen!

Svar från Gofixit

Hej Therese, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med tjänsten. Mvh, Gofixit teamet

Camilla Ö
Skrev om Gofixit

Allting var toppen. Det var smidigt att boka.

Tack så mycket, Camilla Gofixit-teamet

Sofia S
Skrev om Gofixit

snabbt och proffsigt, mycket trevligt bemötande

Svar från Gofixit

Hej Sofia, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med tjänsten. Mvh, Gofixit teamet

Ken Eric Håkon J

Bra service, fixade mitt behov trots lunchstängt

Bojana C
Skrev om Gofixit

Smydigt att boka in, men tyvärr battery health fortfarande samma som tidigare. Vi kom med 83% och gick med samma.

Svar från Gofixit

Hej. Vi beklagar att den serviceverkstad du valt inte kunde fixa ditt batteri. Vi kontaktar dig för att se om vi kan hitta ett alternativ. Mvh. Gofixit- Support teamet

SARA N
Skrev om Gofixit

smidigt och snabbt bokat - hoppas verkstaden är lika bra, men det bör den vara

Tack så mycket, Sara. Gofixit-teamet

Per Olof Mårten N

bra, enkelt att boka samt lite rabatt

Sophia T
Skrev om Gofixit

Det stod på hemsidan att glasbyte på iPad skulle ta en timme, men när jag väl var i butiken så sa han att han inte hann göra det så jag skulle hämta nästa dag. Kommer dit nästa dag på avtalad tid men ipaden är inte klar, inte ens påbörjad. Han säger att han ”glömde bort ” . Det är helt obeskrivligt dåligt och nonchalant då jag har suttit i kö och åkte genom dyra vägtullar för att hinna till avtalad tid. Hoppas att den är klar idag när jag ska hämta den….

Svar från Gofixit

Hej. Vi är så ledsna för detta. Vi kommer omedelbart att prata med servicebutikens ägare och kontakta dig direkt. Mvh. Rikard-Gofixit Support team

Bo M

Fungerar som tänkt, Texten måste vara åtminstone 30 tecken

Inge-mo H
Skrev om Gofixit

Kanonbra upplevelse, kunniga, snabba, trevliga. Hit går jag gärna på nytt.

Galina G
Skrev om Gofixit

Gofixit är snabbt, enkelt och prisvärt!

Fredrik L
Skrev om Gofixit

Supersmidigt sätt att hitta den billigaste och närmaste verkstaden. Fick dessutom rabatt

Tack Fredrik. Gofixit-teamet

Hazem S
Skrev om Gofixit

Det var snbb hantering. Bra bemötande och lågt pris. Jag rekommenderar Gofixit 😍

Svar från Gofixit

Hej Hazem, Tack så mycket för feedbacken och rekommendationen. Mycket uppskattat. 👍 Gofixit-teamet

Cecilia Ö
Skrev om Gofixit

Fick den hjälp vi behövde med att laga ipad skärm, till ett rimligt pris och det gick även snabbt (några timmar)

Ann Marie V

Jag var där 10.15 men det hade inte öppnat trots att det ska öppna 10.00 Jag försökte även ringa men ingen svarar!!! Mycket besviken!

Monica L
Skrev om Gofixit

Snabbt hanterat och helt ok pris

Жðµð½ñ Ð

bytte skärm på min telefon. Glaset ersattes med ett icke-original. Dålig kvalitét . På din hemsida står det att alla reservdelar är original. Jag vill att de ska förse mig med originaldelar till min telefon. order #2000001980

Svar från Gofixit

Hejsan, Ledsen att höra - men vi kan inte hitta din beställning (#2000001980). Om du är säker på att du använde Gofixit, vänligen maila oss på info@gofixit.io så hjälper vi dig. Tack Gofixit Support

Peter M

Snabbt, enkelt och proffsigt. Rekommenderas

Hej Peter Tack så mycket för de vänliga orden. Ha en bra dag. Gofixit team

Mats H
Skrev om Gofixit

Det var bra gick smidigt och ksg tyckte ändå snabbt. Även fast ni inte tyckte det och fick betala lite mindre pga det väldigtt fint ändå. Väldigt bra och trevligt bemötande av hon i kassan. Jag är helnöjd

Tack så mycket Mats Gofixit team

Tommy H
Skrev om Gofixit

Blev rek. butik kungsgatan 41, enl. Er och hemsidan öppet månd.- fred 10.00-18.00.Vid ankomst visade sig att dom endast hade öppet lördagar..

Svar från Gofixit

Hej Tommy, Vi är mycket ledsna för detta. Men butiken på Kungsgatan 41 bekräftade att de har öppet mån.-fre 10.00-18.00, lör & sön 11.00-16.00. Gofixit team

Tina M
Skrev om Gofixit

Smidig och riktigt bra tjänst där jag sparade mycket pengar på reparation.

Matilda L
Skrev om Gofixit

Supersmidigt och bra! Köpte skärmbyte och fick rabatt!

Lars M
Skrev om Gofixit

Väntetid, men förståeligt när arbete hopar sig. Annars bra service med kvalitet. 👍

Svar från Gofixit

Tack så mycket Lars. Och jag ber om ursäkt för väntetiden - det blir lite upptagen under sommaren. Hälsningar Gofixit team

Johannes G
Skrev om Gofixit

Jag är super nöjd. Enkelt att hitta rätt i denna jungel 🙂

Tack så mycket Johannes. Hälsningar Gofixit team

Christina E

Smidigt och enkelt att använda

Daniel K
Skrev om Gofixit

Enkelt att jämföra och kostar inget!

Marten T
Skrev om Gofixit

Enligt bokningen skulle problemet (byte av baksida av iPhone) åtgärdas på 30 min. Istället var vi tvungna att lämna in och återkomma dagen efter. Svårt att få kontakt med versraden per telefon. Den person som svarade på mobil återkom inte som utlovat. Efter bytet av baksidan fungerar inte lampan till kameran.

Dr F
Skrev om Gofixit

Snabb och effektiv hjälp. Tack så mycket.

Emma O
Skrev om Gofixit

Hur bra som helst. Löste alla problem med krånglet av att hitta en mobilreparatör helt gratis, och fick dessutom rabatt på betalningen?! En drömsituation!

Emmanuelle B

Jättebra, billigare och enklare

Mikael L
Skrev om Gofixit

Snabbt levererat. Professionellt bemötande. Prisvärt.