Efter installationen av laddboxen uppstod problem, installatören upplevdes då ohjälpsam och ville att jag som kund skulle felsöka och avhjälpa problemet på egen hand. Antingen via support eller annat bolag.
Göteborg Laddbox AB
Varmt välkommen till Göteborg Laddbox AB Vi installerar marknadsledande laddboxar till ett fast pris för privatpersoner samt företag/bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Anpassade för vårt nordiska klimat, driftsäkra och alltid uppdaterade levererar vi både produkt och installation utav högsta kvalitet. Vi vill göra elbilsägandet...
156 omdömen om Göteborg Laddbox AB
Sedan starten hos Reco 2023
Möttes av Hjalmar, trevligt bemötande och fick med en gång ett bra intryck. Snabbt och proffsigt hantverk. Kan verkligen rekommendera Hjalmar.
Utför arbetet snyggt och på avtalad tid
Köpte en laddbox installation vilket genomfördes exemplariskt. Trevlig kille Hjalmar, som ingav förtroende. Mvh Dennis
Väldigt hjälpsam och stöttande. Nås även i efterhand om man behöver hjälp. Otroligt tacksam / M
Blev rekomenderad och jag är inte besviken. Snabb och bra kontakt och hela tiden feedback om det var något som strulade. Snyggt jobb och bra genomgång av appar.
fint bemötande,bästa rådet och lärorikt samtal.Jag fick ringa runt eftersom jag ville ha snabbt installationen och från Göteborg Laddbox fick jag snabbast tid,bästa pris och bästa paketet som uppfyllde alla mina behov.Laddboxen var installerat efter bara ett par dagar.Nu jag laddar 🚘 i lugn och ro.Jag rekommenderar Göteborg laddbox AB på bästa sätt.
Lite strul innan boxen funkade löste sig bra tillslut ! Bra support !
Hej, Jag blev bemött på ett proffsigt nivå, men ändå personligt där jag kände trygg och säker på den installation som jag skulle beställa. Alla förväntningar mötes på högsta nivå. Gick genom med Hjalmar alla steg och beskrivning var väldigt pedagogisk! Rekommenderat till 2 av mina kollegor LaddBox AB. Mvh, Bekim Zeqiraj
Bra och trevligt bemötande, snabb och smidig installation.
Otroligt nöjd med servicegrad. Kunnig och seriös instalatör. Snabbt från beställning till installation, bra genomgång av funktioner.
Härlig grabb, Hjälpte mig med lite elektriska installationer i samband med annat jobb! Tummen upp och kan starkt rekommendera!
Föredömligt bemötande och goda synpunkter på installationen, precis en sådan hantverkare man vill ha. Allt fungerar perfekt, tog fel kabellängd vilket löste sig veckan efter utan problem.
Fick ett vänligt och snabbt bemötande. Fick de rå och den hjälp som jag hade hoppats på vid köp av ny laddbox. Kan bara lämna positiva rekommendationer
Mycket bra från första kontakt till slutmontage. Snabb återkoppling vid intresseanmälan och bra och förståelig rådgivning.
Beställde en Zaptec Go med Enegic lastbalansering. Snabb och snygg installation. Trevligt bemötande. Mycket nöjd, Göteborg Laddbox kan verkligen rekommenderas.
Från start till mål väldigt proffsigt
Bra och fin installation av Zaptec Go boxen. Bra pris.
Bra bemötande och snabbt/ordentligt utfört.
Hjalmar var väldigt hjälpsam och mån om att det skulle bli bra. Snabb och smidig att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
Företaget Göteborgs Ladd box är verkligen att rekommendera snabb leverans härlig inställning och en bra återkoppling. . Skall du köpa ladd box ring denna gubben..
Kan varmt rekommendera Hjalmar på Göteborg Laddbox, fantastisk trevligt bemötande från start till mål. Supernöjd! 5/5
Everything went well and easy to do business with Göteborg Laddbox AB. Thanks for the installation.
Mycket bra. Bra priser, snabbt agerande och bra produkter. Mycket nöjd👍
Trevligt bemötande och god kommunikation.
Fick bra rekommendationer inför köp både kring laddbox och lastballansering och det blev slutligen en Zaptec Go med Enegic Monitor. Installationen gick snabbt och smidigt och det ser välgjort ut. Ett stort plus även för den korta väntetiden, installation inom några få dagar. Kan varmt rekommendera Göteborg Laddbox AB.
Mycket bra och proffsigt bemötande. Allt gick som planerat och min laddbox blev monterad utan några som helst problem.
Vänligt bemötande och snabb leverans.
Hej. Jag blev bemött på ett kunnigt och trevligt sätt. Med stort engagemang. Det var lätt att få förtroende och förväntningarna efter första mötet infriades
Hjalmar hjälpte till med rekommendation av laddbox och lastbalansering. Det blev en Zaptec Go med Enegic lastbalansering. Installationen gick snabbt och resultatet blev bra. Mycket nöjd!
Bra bemötande Bra kontakt Bra utfört arbete
Är nöjd med installationen och priset. Hjalmar är en social och trevlig kille också. Det enda som saknas för full pott i bedömningen är att det var lite struligt med när han skulle komma och utföra jobbet.
Det var enkelt och smidigt att beställa av Göteborg Laddbox AB.
Trevligt bemötande, snabb och effektivt arbete som uppfyllde mina förväntningar maximalt! Jag köpte laddnbox med märket Zaptec som fungerar bra. Jag rekommenderar starkt Göteborg laddbox AB .
Fantastiskt bra bemötande och mycket intresserade att hitta den optimala lösningen för vårt hem! Lätta att få tag i och arbetet genomfördes inom ett par dagar från första kontakt 👍👍
Bra installation av laddstolpe
Professionell arbetsinsats, mycket noggrann och kunnig elektriker.
Hej, Jag har köpt Zaptec laddbox av Hjalmar Porsbo Ringde honom och han kom dagen efter och installerade .Det gick snabbt och smidigt samt att han var mycket trevligt och tillmötesgående Hälsn. Evelin
Mycket bra och trevligt bemötande och snabbt igångsättande.
Mycket professionellt omhändertagande och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, kom när han skulle komma , bra jobb, . Inget att klaga på.
Snabb service med kunnig personal. Kan starkt rekommendera Laddbix AM
Smidigt, lätt och tydligt. Valde mellan flera alternativ för installation av vår laddbox och vi är väldigt nöja med vårt val. Hjalmar på Göteborg Laddbox skötte allt med fingertoppskänsla. Smidig kommunikation där man skickar in bilder på vart man vill ha laddboxen, vart genomskärningen skall vara och på elskåpet och Göteborg Laddbox återkom med en offert efter bara någon dag. Efter godkännande av offert så hade vi laddboxen installerat och klar veckan efter precis som vi ville ha det. 👍 Köpte en Zaptec Go Large 11kW. Går inte att göra något annat än att ge en 5a i betyg!
Bra personligt bemötande, snabb återkoppling
Jag valde Göteborg laddbox AB då jag ville ha snabb proffissionell personlig hjälp. Utan att känna mig lurad av osagda kostnader i efterhand. Hjalmar som tog hand om mig utan mellanhänder, installerade min laddbox. en installatör med talang och passion inom el och installation på alla plan. Från att jag ringde Göteborg Laddbox till att laddboxen satt på plats tog det inte mer än 3 dagar. Vilket va snabbare än andra. Hjalmar är en välbemötande, trevlig och snabb grabb som har öga för detaljer och finess. Jag är oväntad...
Fantastisk service och bemötande, proffsigt utfört arbete!
Hög servicegrad. Bra kundbemötande. Noggrann.
Bra, kunnig och seriös firma. Hjalmar är en toppen kille
Installerade två laddboxar. Perfekt service, bra pris och snabb installation. Rekommenderas!
En underbar kille, hjälpte oss väldigt mycket kan varmt rekommendera Hjalmar på Göteborg Laddbox