Göteborg Laddbox AB

Göteborg Laddbox AB

goteborgladdbox.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Varmt välkommen till Göteborg Laddbox AB Vi installerar marknadsledande laddboxar till ett fast pris för privatpersoner samt företag/bostadsrättsföreningar i Göteborgsområdet. Anpassade för vårt nordiska klimat, driftsäkra och alltid uppdaterade levererar vi både produkt och installation utav högsta kvalitet. Vi vill göra elbilsägandet...

221 omdömen om Göteborg Laddbox AB

Sedan starten hos Reco 2023

Peter Ö
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra och personligt bemötande. Professionellt utförd installation av laddbox.

Fatijon I
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Riktigt go gubbe som gjorde installation av laddbox klanderfritt. Servicen från första kontakt till färdig installation var suverän. Kan varmt rekommenderas!

John T
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Fantastisk bra service och upplägg! Rekommenderar alla att använda Göteborg Laddbox!

Andreas S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra planering, bra dialog, återkoppling, trevlig och kunnig personal. Köpte Laddbox Zaptec inklusive installation.

Aizhu J
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Well prepared, and fast installation.

Kent Sune Ingemar A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabb leverans! Noggrann installation. Bra dialog med kunden! Bra demo av app-funktioner. Allt fungerade omgående!

Zara H

Proffsigt och snyggt uppsatt, service 10/10

Sara R
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra guidning om vilka alternativ jag hade för att tillgodose mina behov. Flexibel tids bokning och allmänt väldigt trevligt, genuint och tryggt bemötande av Hjalmar.

Josefin H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Smidigt, snabbt. Trevligt bemötande!

Jan N
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Mycket trevlig kille som kunde sitt jobb. Utlovat pris höll. Inga tillkommande kostnader. Jan Nilsson

Ulf M
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra information och snabb och bra installation

Martin R
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Från början till slut ett mycket gott och personligt bemötande. Kunnig inom laddboxar och även flexibel med att hjälpa till med andra enklare elarbeten som jag behövde ha utfört.

Hoosang L
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Fick hjälp av Hjalmar. En otroligt trevlig och behjälplig person som gjorde att hela processen blev enkel och smärtfri. Jag hade gjort ett par misstag som han fixade, och han ringde upp efteråt för att bekräfta att allt fungera, samt svara på mina frågor kring appen och liknande. Är väldigt nöjd!

Sten H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Installationen utfördes av en sympatisk och kompetent tekniker. Min box blev installerad knappt ett dygn efter beställningen.

Sven S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabb o proffsigt bemötande vid installationen

Per A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabbt svar. Tid veckan efter. Installation ua. Trevligt bemötande och genomgång av appar.

Kent N
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabb återkoppling och bra bemötande! Installerade box i garage snabbt och snyggt! Informerade om appar till boxen och gick igenom dem på ett lättförståeligt sätt! REKOMMENDERAS!

Mazen H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Min installation var lite special. Radhus, högt i tak, elcentralen på övre våningen, lutande tak, hål behövdes genom flera väggar. Hjalmar skötte det galant. Han var trevlig, förklarade vad han gjorde (om man är intresserad som mig), frågade hur man ville ha det osv. Mycket bra service!

Philip E
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Rekommenderad via vän, kan i min tur också rekommendera att anlita Hjalmar!

Olof H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Lätt att ha att göra med. Bra förslag om var laddboxplacering samt fin installation.

Pontus J
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabbt offererat, installera och fakturerat. Väldigt trevlig och duktig installatör. Snyggt utfört. 10/10

Johan W
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Toppen bemötande och bra diskussion om olika boxar och modeller. Snabb och proffsig installation av laddbox och lastbalanserare!

Lars Tobias L
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Superbra bemötande och service, fick exakt vad jag beställde utfört snabbt och effektivt. Jag köpte Ladd box Eeze och last balansering och kan varmt rekommendera produkten och Göteborg Laddbox.

Gunnar S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Väldigt proffsig och löste leverans inom några dagar efter att jag gjort beställningen.

Johanna A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Otroligt snabbt och proffsigt bemötande från start till slut! Med en total okunskap från min sida så guidade Hjalmar mig på ett enkelt sätt till vad som passade oss bäst. Kommer varmt rekommendera Hjalmar och Göteborgs Laddbox till samtliga i min närhet ✨

Anders L
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Fantastisk service och ett trevligt och proffsigt bemötande! Jag är supernöjd med hela processen – från telefonkonsultation till färdig installation. Snabb och noggrann, och också väldigt pedagogisk. Förklarade allt på ett sätt som var lätt att förstå, och visade hur man använder apparna på ett enkelt sätt. Min installation var långt ifrån standard, men tack vare kompetens och vilja att hitta lösningar blev det bättre än jag kunnat hoppas på. Vi bollade idéer, och han såg till att slutresultatet blev både praktiskt och snyggt. Kort sagt, jag kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderas verkligen!

Göteborg Laddbox AB gillar detta
Svar från Göteborg Laddbox AB

Stort tack för ditt fina omdöme Anders :) Härligt att du är nöjd med installationen! Allt gott! Mvh Hjalmar

Emin B
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Jag behövde installera en laddbox snart och hörde av mig Göteborgladdbox . Deras tekniker hade en avbokning och fick boxen installerad samma dag och funkar som det ska .100% nöjd kund. Emin

Johannes K
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Efter att ha kollat rund bland olika företag som installerar laddboxar så föll det tillslut på Hjalmar. Trotts att jag inte bor i Göteborgsområdet så kom han hem och installerade boxen efter bara en vecka. Fantastisk service och stor noggrannhet. Jättenöjd med allt!!

Anders H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Mycket professionell installatör som gör snabbt jobb och klarar av att förklara vad han gör samt på ett pedagogiskt sätt lär ut användandet av de appar som ingår i installationen.

David L
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Trevligt bemötande, punktlig och bra kommunikation, rekommenderas

Per-Johan B
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Otrolig kompetens och lyhördhet. Jag hade verkligen inte en standard installation, men vi bollade idéer och fick en mycket bra installation.

Eli S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabb tillgänglighet och snabb installation. Laddboxen fungerade direkt och till ett bra pris.

Fredrik S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Redan vid första kontakten kände jag förtroende för killen från Laddbox, serviceminded, kunnig och trevlig. Utan att vara smörig. Jag fick hjälp att välja bäst lösning för mitt hus och vi hade bra kommunikation för att hitta ett tillfälle för installationen. Jag är helnöjd helt enkelt!

Anna S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Trevligt bemötande och smidig installation av laddboxen.

Ratchanida M
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Varmt rekommenderar, väldigt kompetent och prisvärd

Max H
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Fick snabbt tid för installation och allt gick supersmidigt!

Mattias K
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Superbra bemötande, jättesnabb respons och bra pris. mycket nöjd hittills

Thomas K
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Hjalmar som installerade min laddbox var supertrevlig och gjorde en väldigt fin installation samt en pedagogisk visning av appen .

Marko A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Han som var hemma hos mig monterade ladd boxen, har jag rekomerat till mina kollegor på Volvo Cars att ha som installatör. . Kan rekomendera varmt.👍

Erik A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra kommunikation, snabb och noggrann installation. Trevliga

Åsa A
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Rekommenderas varmt! Proffesionellt och trevligt. Full pott!

Björn
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Så himla smidigt löst, två dagar från kontakt till installation, snygg kabeldragning och kompetent mycket installation. Och jag är ingen lätt kund när det kommer till el.

Mikael M
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra bemötande, snabb och bra service. Kan rekommenderas

Kenneth O
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Trevlig och flexibelt bemötande med en 'can do' attityd. Bra. Förbättringspotential, Hjalmar verkar ha lite för mycket att göra för att det ska vara långsiktigt hållbart...

Svar från Göteborg Laddbox AB

Hej Kenneth! Tack för din feedback. Jag tar med mig detta i framtiden och skall bli bättre att inte boka mig på för mycket samtidigt :) Hoppas allt funkar bra hos dig & önskar dig en god fortsättning! Mvh Hjalmar

Nizar B
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Det var bra Personen var trevlig och kunnig Han gjorde en fin bemötande

Morgan P
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Snabbt,bra utfört arbete,bra support till appar ,prisvärt har inget negativt att säga!

Anders J
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Från första kontakt till monterat och klart gick väldigt fort. Firman gör inte platsbesök innan utan dialog förs över telefon eller facetime. Så var det i denna entreprenad. Vi fick avbryta genomgången av apparna, mitt eget tillkortakommande, men Hjalmar och jag återkopplade ngn dag senare. Särskilt noterbart: Återkopplar och följer upp missade samtal Pedagogisk förmedling om hur apparna fungerar och Fackmannamässigt utförd montering.

Micael P
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Jag blev riktigt trevligt bemött, snabb respons på mina frågor och fick bra information på vilken laddare som skulle passa mitt nyttjande. Vad det gäller mina förväntningar så blev glatt överraskad det blev mycket bättre än jag förväntat mig. Hjalmar som utförde jobbet får bästa betyget trevlig och proffsig. Jag installerade en Zaptec

Gustav G
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Bra bemötande, rak kommunikation och snabb respons. Lyckades få till en prisvärd lösning trots krångliga förutsättningar.

Marcus Olof S
Skrev om Göteborg Laddbox AB

Vi beställde en laddbox på lördagen och hade den professionellt installerad redan på måndagen. +++++ Blev mycket imponerade av både snabbheten och servicenivån. Installation genomfördes exakt enligt våra önskemål, och vi fick en grundlig genomgång av hur allt fungerar. Kan varmt rekommendera Hjalmar på Göteborg Laddbox AB för hans utmärkta service och effektivitet.